П`ятниця
19.04.2024
22:09
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/0/58770609.jpg
Печеня в горщиках в духовці
/_pu/0/00675603.jpg
Фаршировані перці з фаршем і рисом
/_pu/3/17366408.jpg
Лимонний торт з малиною
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Пиріг з куркою і грибами

Включаємо в обіднє меню смачну несолодке випічку - готуємо пиріг з куркою і грибами (на цей раз маринованими), доповнивши начинку сиром і вершкової заливкою. Обходимося без вишукувань, утомливих клопоту і довгих годин на кухні - швидко замішуємо тісто, беремо прості, не потребують трудомісткої підготовки продукти і з радістю насолоджуємося результатом!

Мариновані гриби дарують начинці приємні солонуваті «ноти», які відмінно розбавляють нейтральний смак курячого філе. Розплавлена ​​підрум'янена сирна скоринка, м'яке тонке тісто і наповнив простір спокусливий аромат вигідно розкривають і підкреслюють всі плюси вироби.
 
Складові:

Для тесту:
  • вершкове масло - 100 г;
  • борошно - 200 г;
  • холодна вода - 5-6 ст. ложок;
  • сіль - ½ ч. ложки.

Для начинки:
  • куряче філе - 300 г;
  • мариновані гриби (грузді або інші) - 150 г;
  • сир - 100 г;
  • вершки 10-20% - 100 мл;
  • яйце - 1 шт .;
  • сіль, перець - за смаком.


Пиріг з куркою і грибами рецепт з фото крок за кроком

1. У робочій мисці борошно змішуємо з сіллю. Холодне, тверде масло трьом крупною стружкою над борошняної сумішшю. Періодично злегка перемішуємо вміст миски, щоб масляні шматочки не склеювалися в великі грудки. 
 

2. Вливаємо холодну воду, вручну збираємо масу в єдиний м'який ком. Довго місити тісто не потрібно. 
 

3. На присипаної борошном робочій поверхні розгортаємо круглий пласт товщиною близько 3 мм. Обернувши на качалку, переносимо тісто в форму діаметром 22 см. Злегка приминає, по краях залишаємо бортики висотою близько 3 см. Робимо часті проколи виделкою, а потім прибираємо форму з основою пирога на півгодини в холодильник. 
 

4. Філе відварюємо в підсоленій воді до готовності (близько 20 хвилин з моменту закипання). Остудивши, поділяємо куряче м'ясо вручну на тонкі волокна або ріжемо дрібними шматочками. Розподіляємо рівномірно по охолодженої борошняної основі.
 

5. Далі викладаємо мариновані гриби (якщо попалися досить великі екземпляри, попередньо злегка подрібнюємо ножем).
 

6. Засипаємо пиріг сиром, натертим крупно. Вершки і яйце злегка збиваємо ручним віночком, додавши дрібку солі і за бажанням мелений перець, виливаємо на начинку. Багато заливки цього пирога не потрібно, так як мариновані гриби додадуть вологість. 
 

7. Відправляємо пиріг в духовку з температурою 180 градусів. Випікаємо приблизно 30-40 хвилин.
 

8. Подавати пиріг з куркою і грибами можна як теплим, так і охолодженим, за бажанням доповнивши зеленню. 
 

Смачного!



Категорія: Пироги | Додав: 15.04.2018
Переглядів: 425 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024