П`ятниця
29.03.2024
07:40
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/0/58770609.jpg
Печеня в горщиках в духовці
/_pu/1/78030094.jpg
Паштет з курячої печінки під журавлинним желе
/_pu/3/96887217.jpg
Пиріг з вареним згущеним молоком і волоськими горіхами
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з рибою та морепродуктами


Олів'є з сьомгою і свіжим огірком

Найпростіший спосіб урізноманітнити і зробити звичний «Олів'є» більш соковитим, урочистим і оригінальним - замінити ковбасу або м'ясо слабосоленої червоною рибою, а маринований огірок - свіжим. Таким нехитрим способом ми вирішуємо відразу два завдання - дотримуємося традицію і в той же час вводимо в меню щось нове, тамуючи тягу до експериментів.

«Олів'є» з сьомгою і свіжим огірком готуємо за класичною технологією - попередньо відварюємо компоненти, що вимагають термічної обробки, ріжемо все кубиками і перемішуємо з майонезом. Рекомендуємо для салату самостійно засолити рибу в домашніх умовах, тоді блюдо вийде набагато смачніше і бюджетні!
 
Складові:
  • слабосолона сьомга (або форель) - 250 г;
  • картопля - 300 г (2-3 шт.);
  • яйця - 3 шт .;
  • морква - 150 г (1 середня);
  • свіжий огірок - 200 г (1 великий);
  • зелений горошок - 1 банка;
  • майонез - до смаку;
  • сіль, перець - за смаком.


«Олів'є» з сьомгою рецепт з фото крок за кроком

Як готувати «Олів'є» з червоною рибою

1. Попередньо відварюємо в шкірці вимиті бульби картоплі і моркву (приблизно близько 40 хвилин). Перевіряємо на м'якість, проткнув овочі ножем - якщо лезо входить легко, припиняємо варіння. Повністю охолодити компоненти, видаляємо шкірку. Овочеву м'якоть нарізаємо невеликими кубиками. 
 

2. Яйця теж заздалегідь відварюємо (близько 10 хвилин) і охолоджуємо. Дрібно рубаємо. 
 

3. Таким же чином ріжемо свіжий огірок.
 

4. Рибу нарізаємо кубиками за розміром трохи більше за інших компонентів. По можливості намагаємося видалити всі дрібні кісточки.
 

5. Змішуємо всі компоненти в просторій мисці. За бажанням для легкої гостроти можна додати нарізану дрібно ріпчасту або зелену цибулю. Солимо / перчимо і заправляємо салат майонезом вже перед подачею на стіл, щоб огірки не пустили сік завчасно. 
 

6. Подавати «Олів'є» з сьомгою можна в одному салатнику або відразу розкласти по тарілках, використовуючи сервировочное кільце. Оформити страву можна тонкими скибочками риби, червоною ікрою, зеленню і т.п. 
 

«Олів'є» з сьомгою і свіжим огірком готовий! Смачного!



Категорія: Салати з рибою та морепродуктами | Додав: 11.04.2018
Переглядів: 450 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024