Понеділок
25.11.2024
01:02
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/2/21936272.jpg
Пиріг-перевертиш з апельсинами
/_pu/2/72272673.jpg
Салат Коул слоу
/_pu/1/18942740.jpg
Хе з судака в домашніх умовах
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з м'ясом


Салат з шинкою, сиром та огірками

Тим, хто любить швидкі в приготуванні і складаються з простих продуктів страви, пропонуємо рецепт салату з шинкою, сиром та огірками. Формується він за лічені хвилини і з'їдається так само швидко. З підготовчої роботи тут належить тільки відварити яйця, а все інше просто нарізається і перемішується. Відмінне експрес-блюдо, виручає при нестачі часу і сил, або в банальної ситуації «гості на порозі».

Виходить салат дуже ніжним, приємним, весняним. Ароматний хрусткий огірок додає нотку свіжості, сир і яйця роблять страву більш поживним, а шинка виступає в ролі м'ясної складової і ідеально розбавляє смак. Всі інгредієнти прекрасно поєднуються один з одним і утворюють єдиний гармонійний мікс. За бажанням в салат можна покришити зелена цибуля, петрушку або кріп, зробити страву більш легким, прибравши з рецептури яйця, або навпаки збільшити поживність і ситність, додавши гриби. Додаткові компоненти можна сміливо міняти і кожен раз перетворювати блюдо, отримуючи новий смак.
 
Складові:
  • шинка - 200 г;
  • сир - 100 г;
  • огірок свіжий - 1 великий (або 2 невеликих);
  • яйця - 3 шт .;
  • майонез - 4-6 ст. ложок;
  • сіль, перець - за смаком.


Салат з шинкою, сиром та огірками рецепт з фото

1. Насамперед відварюємо яйця, так як всі інші компоненти не вимагають термічної обробки і вже готові до нарізки. Заливши холодною водою, поміщаємо яйця на вогонь, доводимо до кипіння і варимо 9-10 хвилин. Потім знімаємо з плити, заливаємо холодною водою, чекаємо охолодження.
 

2. Поки варяться і охолоджуються яйця, підготуємо все інше. Дрібними квадратними шматочками ріжемо шинку - підійде як свиняча, так і куряча. Також можна використовувати м'ясний карбонад, буженину, курячий рулет і т.д. 
 

3. Сир нарізаємо невеликими кубиками. Намагаємося різати всі продукти шматочками однакового розміру, щоб в подальшому готовий салат виглядав охайно і апетитно. 
 

4. Огірок аналогічно подрібнюємо в формі кубиків. Якщо шкірка плоду дуже груба або гірчить, попередньо видаляємо її за допомогою ножа або Овочечистка.
 

5. Знявши шкаралупу, рубаємо дрібними кубиками яйця. 
 

6. Збираємо всі інгредієнти в одному посуді. Заправляємо майонезом, солимо / перчимо тільки перед подачею на стіл, інакше огірки завчасно пустять сік і страва вийде надто рідким. 
 

7. Заправивши майонезом, ретельно перемішавши і спробувавши салат на сіль / перець, приступаємо до дегустації. Подавати блюдо можна в загальному салатник або в порційних креманках. 
 

Ніжний салат з шинкою, сиром та огірками готовий! Смачного!



Категорія: Салати з м'ясом | Додав: 07.04.2018
Переглядів: 490 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024