Неділя
21.07.2019
09:40
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Пісочний пиріг з вишнею

Простий пісочний пиріг з вишнею - привід зібратися за столом всім дружним сімейством або покликати на чашечку чаю подруг і друзів. Багато соковитої насиченою за смаком ягоди, солодка борошняна крихта, а також тонка розсипчаста і дуже ніжна за рахунок додавання сметани і цукрової пудри основа утворюють прекрасне кондитерське поєднання і припадуть до душі Сластьона різного віку.

Крім вишні для пирога можна використовувати малину, чорну смородину, чорницю і т.д. У холодний осінньо-зимовий період, коли практично недоступна свіжа ягода, чудово підійдуть заморожені плоди.
 
Складові:

Для тесту:
  • сметана - 1 ст. ложка з гіркою;
  • борошно - 130 г;
  • розпушувач тесту - 1/2 ч. ложки;
  • вершкове масло - 70 г;
  • цукрова пудра - 50 г.

Для начинки:
  • вишня - 400 г;
  • крохмаль картопляний - 1 ст. ложка.

Для крихти:
  • цукрова пудра - 2 ст. ложки;
  • борошно - 50 г;
  • вершкове масло - 50 г;
  • будь-які горіхи - 20 г.


Пісочний пиріг з вишнею рецепт з фото крок за кроком

1. Підтале розм'якшене вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою.
 

2. Додаємо сметану, розмішуємо.
 

3. Борошно з'єднуємо з розпушувачем, підсипає до маслу. Збираємо компоненти воєдино, скочується куля з тіста.
 

4. Для майбутнього пирога вибираємо жароміцних ємність діаметром 22 см. М'яке, податливе тісто розтягуємо всередині посуду, піднімаючи по колу край на 2-2,5 см вгору. Прибираємо форму з борошняної основою на півгодини в холодильник. 
 

5. Охолоджену пісочну «кошик» посипаємо половиною крохмалю, злегка розтираємо долонею. 
 

6. Слідом рівномірно наповнюємо борошняну основу вишнею (якщо ягода була заморожена, заздалегідь повністю розморожуємо, віджимаємо). Присипаємо начинку залишками крохмалю.
 

7. Готуємо борошняну крихту для верхнього шару. Борошно і цукрову пудру змішуємо з м'яким маслом, розтираємо пальцями до отримання дрібних грудок. 
 

8. Горіхи дрібно рубаємо ножем або злегка перемелює в чаші блендера. Додаємо до борошняної крихті, ще раз розтираємо. 
 

9. Рівномірно розподіляємо крихту по вишневому шару. 
 

10. Випікаємо пиріг в прогрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин (до рум'янцю тесту). 
 

11. Перед витяганням з форми і нарізуванням пиріг повністю охолоджуємо. 
 

Пісочний пиріг з вишнею готовий! Приємного чаювання!



Категорія: Пироги | Додав: 15.04.2018
Переглядів: 93 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019