Неділя
16.06.2019
23:55
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Заправки до салатів
Соуси і маринади
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Соуси » Соуси і маринади


Часниковий соус для шаурми

Приготувати смачну шаурму самостійно зовсім нескладно. Підготувавши заздалегідь все компоненти, досить витратити всього кілька хвилин для «зборки» цього популярного страви.

Однак навіть в такому, здавалося б, простому рецепті є своя «родзинка». В даному випадку це спеціальний часниковий соус для шаурми, який надає інгредієнтів особливий смак і робить блюдо найцікавішим. Зробити пікантну часникову заправку не складе труднощів, потрібно лише запастися всім необхідним і приступати до процесу!
 
Складові:
  • кефір - 100 мл;
  • майонез - 100 г;
  • сметана - 100 г;
  • часник - 3-4 зубці;
  • кріп або петрушка - невеликий пучок;
  • хмелі-сунелі - за смаком;
  • сіль, суміш перців - за смаком.


Часниковий соус для шаурми рецепт

Як зробити соус для шаурми

1. У глибокій мисці змішуємо молочні продукти: сметану і кефір. Додаємо майонез і перемішуємо вінчиком для об'єднання компонентів в одноманітну масу. Замість кефіру також можна застосувати натуральний несолодкий йогурт без добавок. 
 

2. Часникові зубці очищаємо і пропускаємо через прес, додаємо в ємність з майбутнім соусом. 
 

3. Пучок кропу або петрушки промиваємо холодною водою, викладаємо на паперові серветки або рушник, позбавляючись від зайвої вологи. Чисту і суху зелень подрібнюємо ножем і викладаємо в білосніжний соус. Слідом додаємо хмелі-сунелі і суміш перців. 
 

4. Ще раз перемішуємо нашу заправку, пробуємо, при необхідності додавши сіль або спеції за смаком.
 

5. Часниковий соус для шаурми повністю готовий! Тепер можна приступати до виготовлення основної страви! 
 

Приготованого за цим рецептом соусу вистачить приблизно на 4 шаурми. До речі, ця заправка відмінно підійде і до інших страв. Наприклад, якщо після формування шаурми у вас залишиться невитрачений соус, подавати його можна як доповнення до м'ясних страв або картоплі. Приємного вам апетиту!



Категорія: Соуси і маринади | Додав: 12.04.2018
Переглядів: 85 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019