Неділя
21.07.2019
10:18
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Овочеві страви


Тушкована капуста з сосискою

У сучасних зайнятих господинь не завжди є час на виготовлення вишукувань і делікатесів. До того ж, часто хочеться зробити щось просте, яке не потребує особливих зусиль. Для щоденного, буденного меню можна приготувати таке невибагливе блюдо, як тушкована капуста з сосискою - рецепт з фото допоможе вам в цьому.

Доступні продукти, мінімум клопоту - і перед нами готовий вечерю. Сосиски додаються в овочеве блюдо за бажанням. Їх можна замінити ковбасою, сардельками або будь-якими копченостями, залежаний в холодильнику.
 
Складові:
  • білокачанна капуста - 500 г;
  • морква - 1 шт .;
  • цибулина - 1 невелика;
  • томатна паста - 2 ст. ложки;
  • рослинне масло - близько 50 мл;
  • сосиски (за бажанням) - 2-3 шт .;
  • сіль, перець мелений - за смаком.


Капуста тушкована з сосискою рецепт з фото крок за кроком

Як згасити капусту на сковороді

1. Приготування тушкованої капусти починаємо з підготовки інгредієнтів. Морква, очистивши, натираємо на крупній тертці. Звільнивши від лушпиння, подрібнюємо ножем цибулину. 
 

2. Капусту шаткуємо дрібними і досить тонкими шматочками.
 

3. У просторій сковороді з товстим дном на рафінованій олії обсмажуємо до золотистого цибулю (приблизно 2-4 хвилини). 
 

4. Далі додаємо морквяну стружку. Продовжуємо обсмажувати ще 3-5 хвилин, помішуючи суміш дерев'яною лопаткою. 
 

5. Наступною додаємо в сковороду капусту. Ретельно перемішуємо інгредієнти, після чого тримаємо овочеву суміш на повільному вогні під кришкою близько 20 хвилин. При необхідності підливати трохи води. 
 

6. Через зазначений час додаємо томатну пасту, посипаємо капусту сіллю і заправляємо меленим перцем, перемішуємо. Знову тушкуємо під кришкою на повільному вогні 15-20 хвилин. 
 

7. В цей час підготуємо сосиски. Видаливши оболонку, нарізаємо ковбасні вироби кружечками.
 

8. Обсмажуємо окремо до зарум'янювання нижньої сторони.
 

9. Акуратно перевернувши кружечки, підсмажуємо іншу сторону. 
 

10. Викладаємо підрум'янені сосиски в сковороду з вже м'якою і готової капустою. Все перемішуємо, а потім вимикаємо вогонь. 
 

Тушкована капуста з сосискою готова. Смачного!



Категорія: Овочеві страви | Додав: 03.04.2018
Переглядів: 86 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019