Домашня кухня
Грушевий пиріг в карамелі |
Курячі нагетси в домашніх умовах |
Торт «Графські руїни» зі сметаною |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Салат «Серце ангела» з яблуком
Даний рецепт дуже популярний в Мережі, особливо до 14 лютого чи новорічних свят. На перший погляд здається, що тут досить-таки смілива і нестандартна суміш компонентів, але в підсумку все поєднується вдало, а сам салат виходить дуже ніжним, гармонійним і смачним! Зараз наближається день всіх закоханих, тому пропонуємо приготувати це цікаве блюдо. А якщо бажаєте красиво оформити стіл у відповідність зі святковою тематикою, не забудьте зробити десерт - ефектний торт «Серце» своїми руками.
Складові:
- курка (філе) - 250-300 г;
- яблуко зелене - 1 шт .;
- сир - 150-200 г;
- ікра червона - близько 100 г;
- майонез - до смаку.
Як зробити салат «Серце ангела» з ікрою
1. Філе відварюємо в підсоленій воді. Остудивши і дрібно нарізавши, розподіляємо по плоскій тарілці, надаючи основі салату форму серця, або просто беремо підходяще блюдо у вигляді сердечка і збираємо інгредієнти в ньому. Поливаємо курячий шар майонезом.
2. Вибираємо для салату зелене кисло-солодке яблуко. Зрізаємо шар шкірки, видаляємо серцевину. Натерши на крупній тертці, викладаємо яблуко наступним шаром. Злегка поливаємо майонезом.
3. Сир тремо крупно. Укладаємо на яблучний шар, поливаємо майонезом.
4. На завершення викладаємо тонкий шар червоної ікри, розподіливши її рівномірно по поверхні салату. «Серце ангела» потрібно обов'язково поставити в холодильник мінімум за 3-4 години до подачі на стіл, тоді блюдо встигне настоятися, смаки інгредієнтів змішаються, і салат буде просоченим і збалансованим.
Додатковий декор в даному випадку не потрібно - ікорний шар і без того відмінно прикрашає страву. Салат «Серце ангела» з ікрою готовий! Смачного!
|
Категорія: Салати з куркою | Додав: 11.04.2018
|
Переглядів: 482
| Рейтинг: 0.0/0 |
|