Неділя
21.07.2019
09:32
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з м'яса


Тушкована картопля зі свининою

Коли немає часу на виготовлення делікатесів і вишуканих страв, на допомогу приходять прості і поширені продукти. Так, наприклад, тушкована картопля зі свининою дозволить нагодувати всю сім'ю ситним і смачним вечерею, при цьому не сильно обтяжуючи кулінара.

М'ясо, ловлення в томатному соусі, стає ніжним і тане. А укупі з розм'якшеним картоплею утворює елементарне, знайоме кожному, але при цьому незмінно апетитне і поживну страву!
Складові:
  • картопля - 1 кг;
  • свинина - 700 г;
  • цибулина - 1 шт .;
  • томатна паста - 1 ст. ложка;
  • зелень - невеликий пучок;
  • рослинне масло (рафінована) - 3-4 ст. ложки;
  • сіль за смаком.





 

Тушкована картопля зі свининою рецепт з фото

Як приготувати тушковану картоплю з м'ясом

1. Промивши і випивши, нарізаємо свинячу м'якоть середніми шматками. Розігріваємо простору толстодонную сковороду з рослинним маслом і викладаємо підготовлене м'ясо. Тримаємо на сильному вогні, час від часу помішуючи. 
 

2. Коли випарується волога, виділена м'ясом, а шматки свинини почнуть зарумяніваться, закладаємо порубаний кубиками цибулю. Помішуючи, обсмажуємо все разом протягом 3-5 хвилин. 
 

3. Далі додаємо томатну пасту. За бажанням цей інгредієнт можна замінити стиглими свіжими помідорами, нарізавши їх невеликими скибочками. Зменшуємо нагрів до мінімуму і, накривши сковороду кришкою, Томім м'ясо з цибулею близько 5 хвилин. 
 

4. Через зазначений час вливаємо окріп таким чином, щоб свинина виявилася повністю покрита рідиною. Тушкуємо м'ясо під кришкою близько півгодини. 
 

5. Паралельно промиваємо, чистимо і нарізаємо рівними кубиками картоплю. Завантажуємо до тушкованої свинини, при необхідності підливати ще трохи окропу. 
 

6. Продовжуємо мучити вміст сковороди на повільному вогні під кришкою до м'якості картоплі. Хвилин за 5 до закінчення готування приправляем блюдо сіллю і за бажанням улюбленими спеціями / приправами, а також обсипає дрібно посіченою соковитою зеленню. 
 

7. Тепер тушкована картопля зі свининою повністю готова! Сервіруємо блюдо зі свіжими овочами або соліннями. 
 

Приємного вам апетиту!



Категорія: Страви з м'яса | Додав: 27.03.2018
Переглядів: 74 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019