Середа
19.06.2019
16:22
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з м'ясом


Салат з вареної яловичиною і картоплею

Цей салат з вареної яловичиною і картоплею виходить неймовірно ситним і апетитним. Якщо відварити необхідні продукти заздалегідь, на створення цієї поживної страви підуть лічені хвилини, адже достатньо всього лише подрібнити компоненти і по черзі укласти шарами.

Будьте впевнені, таке блюдо обов'язково припаде до душі чоловічої статі! До речі, також рекомендуємо звернути увагу на схожий рецепт - салат «Чоловічий каприз».
 
Складові:
  • м'якоть яловичини - 500 г;
  • картопля - 3-4 шт .;
  • яйця - 4-5 шт .;
  • сир - 100-150 г;
  • майонез - до смаку;
  • часник - 4-5 зубці;
  • сіль, перець - за смаком.


Листковий салат з вареної яловичиною рецепт

1. М'якоть яловичини, промивши, заливаємо водою, доводимо до кипіння. Додавши сіль і за бажанням спеції, варимо до повної готовності. Остудивши, нарізаємо м'ясо тонкою соломкою або розбираємо руками на волокна. 
 

2. Відвари, охолодивши і знявши шкаралупу, натираємо яйця середньої стружкою. 
 

3. Картоплю відварюємо в шкірці, остудити, очищаємо і теж натираємо, використовуючи крупну тертку. 
 

4. Для формування салату можна застосувати одну велику ємність або викладати страву порційно, використовуючи форму-шаблон (як в нашому прикладі). Першим шаром укладаємо варене м'ясо.
 

5. Майонез змішуємо з часником, попередньо очищеним і пропущеним через прес. Рясно промазуємо яловичину, після чого формуємо наступний шар з відварених яєць. Трохи солимо, приправляємо перцем, знову наносимо майонезну прошарок. 
 

6. Трамбуючи, покриваємо яєчний шар відвареною картоплею. Посипаємо сіллю / перцем і знову рясно промазуємо майонезом з часником. 
 

7. Завершальним штрихом обсипає салат дрібною стружкою сиру. Акуратно знімаємо форму і відправляємо блюдо на пару годин в холодильник для просочення. 
 

8. Подаємо листковий салат з вареної яловичиною і картоплею, доповнивши зеленню і, наприклад, яскравими ягодами журавлини. 
 

Смачного!



Категорія: Салати з м'ясом | Додав: 07.04.2018
Переглядів: 185 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019