Середа
24.04.2024
04:23
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/4/19212848.jpg
Хачапурі по-імеретинськи (з сиром)
/_pu/3/32141092.jpg
Пиріг з ковбасою і сиром
/_pu/0/15083146.jpg
Свинина в кисло-солодкому соусі (по-китайськи)
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з м'яса


Корейка свиняча в духовці

Звичайно, свинину складно віднести до розряду легкої і корисної їжі, яку потрібно їсти кожен день. Але тим не менше іноді дуже хочеться побалувати себе м'яким і апетитним стейком, від одного погляду на який починають «текти слинка».

Сьогоднішній наш рецепт - корейка свиняча в духовці, припаде до смаку всім м'ясоїдам і любителям ситних страв! Уважно дотримуйтесь технологію приготування, і тоді ви отримаєте максимально ніжне м'ясо, встояти перед яким буде складно!

Складові:
  • корейка свиняча - 4 шматки товщиною 2 см;
  • апельсин - 2 шт .;
  • лимон - 1 шт .;
  • часник - 2-3 зубці;
  • мед - 1 ст. ложка;
  • гірчиця - 1 ст. ложка;
  • оливкова олія - ​​120 мл;
  • розмарин - 1 гілочка;
  • перець горошком - 1 ч. ложка;
  • гвоздика (за бажанням) - ½ ч. ложки;
  • сіль за смаком.


Свиняча корейка рецепт

Як запекти корейку в духовці

1. Щоб м'ясо вийшло максимально м'яким і соковитим, ми спочатку замарінуем корейку, потім швидко обсмажити з кожного боку для рум'яної скоринки, а заключним етапом доведемо свинину до повної готовності в духовці. Отже, почнемо з підготовки маринаду. Насамперед в ступці розтираємо горошини перцю, гвоздику і голки розмарину. 
 

2. М'ясо промиваємо, промокаємо паперовим рушником, а потім рясно натираємо сіллю з усіх боків і часниковими зубцями. Складаємо свинину в просторий посуд з бортиками (наприклад, в форму для запікання). Обсипає кожен шматок пряною сумішшю перцю, гвоздики і розмарину. Часник, яким натирали м'ясо, теж кидаємо в ємність.
 

3. Для маринаду з лимона і апельсинів вичавлюємо сік. Змішуємо з гірчицею, рідким медом і оливковою олією. 
 

4. Отриманою масляною сумішшю заливаємо свинячу корейку. Прикриваємо ємність харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на ніч. Завдяки тривалому маринування корейка вийде максимально насиченою. 
 

5. Промариноване м'ясо дістаємо з холодильника і витягаємо з маринаду. Промаківаем паперовим рушником і дозволяємо м'яса прогрітися до кімнатної температури. Дуже ретельно розігріваємо толстодонную сковороду і на розпечену поверхню викладаємо шматки свинини. Засмажуємо кожну сторону на сильному вогні до отримання впевненою рум'яної скоринки. Потім обсмажуємо і бічні сторони м'ясних шматків - таким чином ми запечатує сік. 
 

6. Далі викладаємо свинину у жароміцних ємність і доводимо до готовності в заздалегідь розпеченій духовий печі. Для цього буде потрібно близько 15 хвилин або трохи довше (в залежності від товщини шматків). Важливо не перетримати м'ясо - наше завдання отримати пропечені, але при цьому м'які і соковиті стейки. Температуру підтримуємо на позначці 180 градусів. 
 

7. Дозволяємо м'яса «відпочити» після запікання хвилин 5-10, а потім приступаємо до трапези. Доповнюємо страву зеленню і овочами. Також можна запропонувати до м'яса гранатовий соус . 
 

Корейка свиняча в духовці готова! Смачного!



Категорія: Страви з м'яса | Додав: 28.03.2018
Переглядів: 695 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024