Неділя
16.06.2019
23:44
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з куркою


Салат «Купки»

Для урочистого застілля зовсім необов'язково готувати щось «шедевральний» і екзотичне, намагаючись вразити гостей. Можна зробити просте блюдо, «родзинкою» якого стане оригінальна подача. Приклад цього - салат з вареної курячої грудкою «Купки» (також відомий як «Полянка»), в якому інгредієнти не змішуються, а викладаються на м'ясний шар сегментами і саме в такому вигляді подаються до столу. Цікаве поєднання продуктів і незвичайна подача зроблять це блюдо самим виділяється на святковому столі.
 
Складові:
  • куряча грудка - 400-500 г;
  • корейська морква - 150-200 г;
  • свіжі огірки - 2 шт .;
  • свіжі помідори - 2 шт .;
  • сир - 100 г;
  • зелень - пучок;
  • майонез - до смаку;
  • сіль, перець - за смаком.


Салат з вареної курячої грудкою «Купки» рецепт

Як готувати салат купками з корейською морквою і куркою

1. Грудку близько півгодини варимо у воді з додаванням солі і за бажанням спецій. Готове м'ясо птиці охолоджуємо, а потім розбираємо руками на волокна, або нарізаємо невеликими шматочками. 
 

2. Помідори і огірки промиваємо, протираємо, нарізаємо дрібними кубиками. Сир натираємо дрібною стружкою. Зелень промиваємо, струшуємо зайву вологу, а потім подрібнюємо ножем.
 

3. На велику тарілку одним шаром укладаємо всю порцію курячого м'яса. Злегка посипаємо сіллю, перцем. 
 

4. Зверху наносимо рясний шар майонезу - в даному випадку не шкодуємо соусу. До речі, зробити його краще самостійно! Домашній майонез нітрохи не поступається за смаком магазинному, при цьому в ньому немає шкідливих компонентів, які часто можна зустріти в покупному продукті. 
 

5. На прошарок майонезу укладаємо 5 купок (помідори, огірки, корейська морква, сир, зелень). Порядок сегментів вибирайте на свій розсуд, але намагайтеся чергувати зелені інгредієнти з яскравими - так салат вийде найбільш красивим, контрастним і апетитним! Подаємо наш барвистий салатик, не перемішуючи, у вигляді купок. Саме так блюдо буде красуватися на святковому столі. 
 

6. Змішуємо інгредієнти і розкладаємо по сервірувальним тарілках тільки перед початком трапези. Салат з вареної курячої грудкою «Купки» готовий! 
 

Взявши за основу оформлення цієї страви, можна кожного разу експериментувати з інгредієнтами. Наприклад, можна додати сегмент болгарського перчика або солодкої кукурудзи, або, як варіант, повністю виключити м'ясо, зробивши салат овочевим. Смачного!



Категорія: Салати з куркою | Додав: 09.04.2018
Переглядів: 230 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019