Субота
20.04.2024
13:25
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/1/55560734.jpg
Пожарський котлети
/_pu/2/69603977.jpg
Чізкейк Нью-Йорк класичний
/_pu/3/39728183.jpg
Пiде (турецькі «човники» з м'ясом)
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви із птиці


Курячі кишеньки з сиром

Пропонуємо приготувати смачну і ніжне блюдо з улюбленого багатьма і безпрограшного в усіх відношеннях філе птиці. Курячі кишеньки з сиром попередньо обробляємо - паніруємо і обсмажуємо до золотистої скоринки на сковороді, а потім доводимо до готовності в духовці.

Ніжне м'ясо з рясною сирною начинкою і часником виходить бездоганним - м'яким, соковитим, ароматним і смачним! Блюдо ідеально підійде на обід або вечерю в супроводі картопляного пюре, макаронних виробів, круп, овочів і іншого гарніру.
 
Складові:
  • куряче філе - 4 шт .;
  • сир - 80 г;
  • часник - 1-2 зубці;
  • майонез або сметана - 2-3 ст. ложки;
  • панірувальні сухарі - близько 50 г;
  • яйце - 1 шт .;
  • сіль, перець - за смаком;
  • рослинне масло (для смаження) - 50-80 мл.


Курячі кишеньки рецепт з фото

Як приготувати курячі кишеньки з сиром

1. Філе моєму, просушуємо, видаляємо плівку. У кожному шматку формуємо «кишеню» - проводимо ножем вглиб, намагаючись не прорізати куряче м'ясо наскрізь. Отримані заготовки солимо і перчимо зовні і всередині. 
 

2. Готуємо складові начинки. Сир нарізаємо невеликими пластинами. Майонез або сметану змішуємо з вичавленим через прес часником. 
 

3. Філе змащуємо часниково-майонезній сумішшю всередині «кишеньки». 
 

4. Начиняємо куряче м'ясо пластинами сиру. Ретельно заколюємо «кишеньки» зубочистками, щоб начинка не витекла назовні в процесі подальшої термообробки. 
 

5. Яйце збовтуємо зі пучкою солі, об'єднуємо білок і жовток в однорідну суміш. В окрему ємність висипаємо сухарі. Кожне філе занурюємо в яєчну масу, а потім щедро обвалюють в паніровці. 
 

6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо птицю при високій температурі з обох сторін до появи впевненою рум'яної скоринки. 
 

7. Обсмажене філе розкладаємо всередині жароміцної форми. Відправляємо в заздалегідь розпечену духовку з температурою 180 градусів. Запікаємо до повної готовності протягом 10-20 хвилин (в залежності від розміру курячого м'яса). 
 

8. Подаємо курячі кишеньки з сиром гарячими. 
 

Смачного!



Категорія: Страви із птиці | Додав: 28.03.2018
Переглядів: 1140 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024