Домашня кухня
Паста карбонара з беконом і вершками |
Грушевий пиріг в карамелі |
Яйця Бенедикт під соусом Голландез |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Курячі кишеньки з сиром
Пропонуємо приготувати смачну і ніжне блюдо з улюбленого багатьма і безпрограшного в усіх відношеннях філе птиці. Курячі кишеньки з сиром попередньо обробляємо - паніруємо і обсмажуємо до золотистої скоринки на сковороді, а потім доводимо до готовності в духовці.
Ніжне м'ясо з рясною сирною начинкою і часником виходить бездоганним - м'яким, соковитим, ароматним і смачним! Блюдо ідеально підійде на обід або вечерю в супроводі картопляного пюре, макаронних виробів, круп, овочів і іншого гарніру.
Складові:
- куряче філе - 4 шт .;
- сир - 80 г;
- часник - 1-2 зубці;
- майонез або сметана - 2-3 ст. ложки;
- панірувальні сухарі - близько 50 г;
- яйце - 1 шт .;
- сіль, перець - за смаком;
- рослинне масло (для смаження) - 50-80 мл.
Курячі кишеньки рецепт з фото
Як приготувати курячі кишеньки з сиром
1. Філе моєму, просушуємо, видаляємо плівку. У кожному шматку формуємо «кишеню» - проводимо ножем вглиб, намагаючись не прорізати куряче м'ясо наскрізь. Отримані заготовки солимо і перчимо зовні і всередині.
2. Готуємо складові начинки. Сир нарізаємо невеликими пластинами. Майонез або сметану змішуємо з вичавленим через прес часником.
3. Філе змащуємо часниково-майонезній сумішшю всередині «кишеньки».
4. Начиняємо куряче м'ясо пластинами сиру. Ретельно заколюємо «кишеньки» зубочистками, щоб начинка не витекла назовні в процесі подальшої термообробки.
5. Яйце збовтуємо зі пучкою солі, об'єднуємо білок і жовток в однорідну суміш. В окрему ємність висипаємо сухарі. Кожне філе занурюємо в яєчну масу, а потім щедро обвалюють в паніровці.
6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо птицю при високій температурі з обох сторін до появи впевненою рум'яної скоринки.
7. Обсмажене філе розкладаємо всередині жароміцної форми. Відправляємо в заздалегідь розпечену духовку з температурою 180 градусів. Запікаємо до повної готовності протягом 10-20 хвилин (в залежності від розміру курячого м'яса).
8. Подаємо курячі кишеньки з сиром гарячими.
Смачного!
|
Категорія: Страви із птиці | Додав: 28.03.2018
|
Переглядів: 1313
| Рейтинг: 0.0/0 |
|