Середа
19.06.2019
15:55
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з куркою


Салат «Буніто»

Пропонуємо рецепт смачного салату «Буніто», що складається з простих і звичних продуктів. Завдяки корейської моркви блюдо виходить соковитим і в міру гострим, а інші компоненти додають ситості і вдало доповнюють один одного. В результаті виходить гармонійне поєднання інгредієнтів і відмінний смак!

Якщо вам сподобається цей рецепт, радимо також спробувати листковий салат з картоплею фрі і симпатичний салат «Їжачок».
 
Складові:
  • курка (філе) - 250 г;
  • корейська морква - 100-130 г;
  • сир - 100 г;
  • яйця - 3 великих або 4 маленьких;
  • майонез - близько 200 г (за смаком);
  • сіль за смаком.


Салат «Буніто» рецепт з фото

Як приготувати салат «Буніто»

1. Філе заливаємо водою, доводимо до кипіння. Додаємо в бульйон сіль, за бажанням спеції і варимо курку до готовності (приблизно 30 хвилин). Остудивши, нарізаємо куряче м'ясо дрібними шматочками. 
 

2. Яйця варимо до готовності, охолоджуємо і очищаємо від шкаралупи. Білки тремо на дрібній тертці або середньої. Жовтки поки відкладаємо. 
 

3. Сир натираємо дрібно.
 

4. Укладаємо підготовлені компоненти шарами на велику тарілку. Спочатку рівномірно розподіляємо курку. Цей шар ретельно промазуємо майонезом. 
 

5. Далі розміщуємо морква по-корейськи. До речі, приготувати її можна своїми руками в домашніх умовах, за рецептом, описаного тут . Домашня морквина виходить смачніше покупної, при цьому гостроту і набір спецій завжди можна регулювати самостійно з урахуванням особистого смаку. 
 

6. На морква наносимо тонку майонезну сітку. Слідом укладаємо сирну стружку, промазуємо. 
 

7. На сир поміщаємо яєчні білки. Цей шар можна посолити, а якщо для салату використовується не особливо гостра корейська морква, буде доречно злегка посипати білкову масу меленим перцем. Далі наносимо майонез. 
 

8. Останній шар салату «Буніто» - жовтки, але їх краще потерти і викласти на поверхню вже перед подачею, щоб блюдо виглядало свіжіше. 
 

9. Дозволяємо верствам просочитися майонезом хоча б 2-3 години в холодильнику. За бажанням можна оформити готову страву свіжою зеленню (як в нашому прикладі) або будь-яким іншим способом.
 

Простий і смачний салат «Буніто» готовий! Смачного!



Категорія: Салати з куркою | Додав: 09.04.2018
Переглядів: 318 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019