Субота
23.06.2018
01:41
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з куркою

Салат «Їжачок» з куркою

Салат «Їжачок» з куркою має не тільки оригінальне оформлення, а й дуже приємний смак! Всі продукти, що входять до складу, відмінно доповнюють один одного, роблячи блюдо ніжним і гармонійним.

Збирається салат послідовними шарами, а верх оформляється рясним шаром корейської моркви, яку ми рекомендуємо вам зробити самостійно за рецептом, описаного тут. Готується така морквина дуже просто, а виходить не гірше (а може бути навіть і краще) магазинної!
 
Складові:
  • курка (філе) - 300 г;
  • цибулина - 1 шт .;
  • рослинне масло (для обсмажування цибулі) - 2-3 ст. ложки;
  • мариновані опеньки - близько 200 г;
  • яйця - 3-4 шт .;
  • сир - 200 г;
  • корейська морква - близько 300 г;
  • майонез - до смаку;
  • сіль, перець - за смаком.

Для оформлення:
  • маслини - 2-3 шт .;
  • свіжа петрушка - 4-5 гілочок.


Салат «Їжачок» рецепт з фото з куркою і морквою

Як приготувати салат «Їжачок» з куркою

1. Філе відварюємо до готовності, не забуваючи посолити воду. Дозволяємо курячому м'ясу охолонути, після чого поділяємо на тонкі волокна або дрібно шаткуємо.
 

2. Яйця варимо, очищаємо і натираємо, використовуючи крупну тертку. 
 

3. Сир теж натираємо крупною стружкою. 
 

4. Знявши лушпиння, шаткуємо цибулину півкільцями. Обсмажуємо на рафінованій олії до м'якості і отримання золотистого відтінку. 
 

5. Злив зайве масло, додаємо подост цибулю до курячого м'яса. В окремому посуді змішуємо з майонезом, а потім на велику тарілку викладаємо отриману масу у вигляді краплі (підстави майбутнього «їжачка»). Порцію майонезу ви можете регулювати самостійно, з урахуванням особистих переваг, але бажано сильно не економити соус, щоб салат не вийшов сухим. 
 

6. Злив маринад, укладаємо опеньки поверх курячого шару (кілька грибочків відкладаємо для оформлення салату). Цей шар залишаємо без майонезу. 
 

7. Наступними розподіляємо яйця, за бажанням злегка присипаємо сіллю / перцем, а потім наносимо тонку майонезну прошарок. 
 

8. Яєчний шар покриваємо сиром, не забуваючи зберігати форму салату. Змащуємо майонезом всю сирну стружку, за винятком передньої частини, яка послужить «мордочкою їжачка». 
 

9. Викладаємо на поверхню салату корейську моркву, ховаючи під нею всі попередні шари. Відкритої залишаємо тільки «мордочку їжачка». Для повної просочення салату потрібно пара годин, тому після приготування відправляємо його на полицю холодильника.
 

10. Перед подачею оформляємо салат, щоб він став більше схожий на «їжачка». З маслин формуємо «очі» і «ніс», на «голки» поміщаємо кілька маринованих опеньків, а по краях тарілки викладаємо листочки петрушки для імітації трави. Тепер салат «Їжачок» з куркою повністю готовий! 
 

Смачного!





Категорія: Салати з куркою | Додав: 09.04.2018
Переглядів: 48 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2018