Неділя
16.06.2019
23:47
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Супи з куркою
М'ясні супи
Супи з рибою та морепродуктами
Овочеві супи
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Перші страви » Супи з куркою


Суп з курячих крилець і болгарського перцю

Суп з курячих крилець і болгарського перцю вабить красивим кольором, легким ароматом і ніжним смаком. Готується він з цілком доступних продуктів, список яких можна запросто міняти або доповнювати, дотримуючись власних уподобань.

Пропонуємо скористатися нашим рецептом і порадувати рідних насиченим і поживним бульйоном, приготованим в короткий термін. А якщо вам сподобається це просте перша страва, пропонуємо також спробувати курячий суп з вермішеллю і суп з перловкою.

Інгредієнти у розрахунку на трилітрову каструлю: 
  • курячі крильця - 250-300 г;
  • цибуля ріпчаста - 1 головка;
  • болгарський перець - 1 шт .;
  • дрібна вермішель - 3-4 ст. ложки;
  • лавровий лист - 1-2 шт .;
  • кріп свіжий - кілька гілочок;
  • запашний перець - 3-4 горошини;
  • сіль за смаком.

Суп з курячих крилець рецепт з фото крок за кроком

Як зварити простий суп з курячих крилець з болгарським перцем


1. Крила поділяємо на три частини по суглобах. Третю частину (маленькі кінчики) в суп можна не додавати, так як їсти в них нічого. 
 

2. Заливаємо підготовлені крила водою і доводимо до кипіння. Далі зливаємо всю рідину, промиваємо птицю ще раз і знову наповнюємо ємність водою, кип'ятимо. Такий спосіб дозволяє знизити калорійність страви і позбутися від шкідливих речовин, які можуть міститися в курячому м'ясі. У закипілий бульйон занурюємо цілком очищену головку цибулі, також для аромату не забуваємо додати лавровий лист і запашні горошини перцю. 
 

3. Варимо суп з курячих крилець при слабкому кипінні близько 20 хвилин. Тим часом зрізаємо у болгарського перцю плодоніжки, вичищаємо все насіння і вирізаємо м'які перегородки. М'якоть солодкого плоду шаткуємо невеликими квадратними шматочками. В даному випадку бажано віддати перевагу перцю яскравого кольору, щоб перша страва вийшло барвистим і апетитним. Можна навіть змішати плоди різних відтінків.
 

4. Витягуємо з бульйону цибулину і лаврові листи - ці компоненти вже віддали курячому відвару свій смак і аромат, тому тепер нам не знадобляться. Завантажуємо нарізку болгарського перцю. 
 

5. Через 5-6 хвилин після додавання перцю опускаємо в каструлю дрібну вермішель, варимо 5-7 хвилин (до готовності макаронних виробів). Для більш поживного варіанти цієї страви можна додати в бульйон картопляну нарізку. Також за бажанням цілком можна замінити вермішель рисом або перловкою. Тільки не забувайте враховувати час варіння картоплі і круп - ці інгредієнти потрібно додавати в бульйон набагато раніше, щоб вони встигли підготуватися. 
 

6. В кінці варіння кидаємо сіль за смаком, а також завантажуємо дрібно порубаний свіжий кріп, який витончено доповнить смак і зовнішній вигляд першого страви. 
 

7. Розливаємо суп з курячих крилець і болгарського перцю по тарілках. Подаємо, доповнивши скибочками свіжого хліба! 
 

Смачного!



Категорія: Супи з куркою | Додав: 22.03.2018
Переглядів: 64 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019