Домашня кухня
Смузі з полуницею і бананом |
Кальмаровий салат класичний |
Лазанья вегетаріанська з грибами |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Суп з курячих крилець і болгарського перцю
Суп з курячих крилець і болгарського перцю вабить красивим кольором, легким ароматом і ніжним смаком. Готується він з цілком доступних продуктів, список яких можна запросто міняти або доповнювати, дотримуючись власних уподобань.
Пропонуємо скористатися нашим рецептом і порадувати рідних насиченим і поживним бульйоном, приготованим в короткий термін. А якщо вам сподобається це просте перша страва, пропонуємо також спробувати курячий суп з вермішеллю і суп з перловкою.
Інгредієнти у розрахунку на трилітрову каструлю:
- курячі крильця - 250-300 г;
- цибуля ріпчаста - 1 головка;
- болгарський перець - 1 шт .;
- дрібна вермішель - 3-4 ст. ложки;
- лавровий лист - 1-2 шт .;
- кріп свіжий - кілька гілочок;
- запашний перець - 3-4 горошини;
- сіль за смаком.
Суп з курячих крилець рецепт з фото крок за кроком
Як зварити простий суп з курячих крилець з болгарським перцем
1. Крила поділяємо на три частини по суглобах. Третю частину (маленькі кінчики) в суп можна не додавати, так як їсти в них нічого.
2. Заливаємо підготовлені крила водою і доводимо до кипіння. Далі зливаємо всю рідину, промиваємо птицю ще раз і знову наповнюємо ємність водою, кип'ятимо. Такий спосіб дозволяє знизити калорійність страви і позбутися від шкідливих речовин, які можуть міститися в курячому м'ясі. У закипілий бульйон занурюємо цілком очищену головку цибулі, також для аромату не забуваємо додати лавровий лист і запашні горошини перцю.
3. Варимо суп з курячих крилець при слабкому кипінні близько 20 хвилин. Тим часом зрізаємо у болгарського перцю плодоніжки, вичищаємо все насіння і вирізаємо м'які перегородки. М'якоть солодкого плоду шаткуємо невеликими квадратними шматочками. В даному випадку бажано віддати перевагу перцю яскравого кольору, щоб перша страва вийшло барвистим і апетитним. Можна навіть змішати плоди різних відтінків.
4. Витягуємо з бульйону цибулину і лаврові листи - ці компоненти вже віддали курячому відвару свій смак і аромат, тому тепер нам не знадобляться. Завантажуємо нарізку болгарського перцю.
5. Через 5-6 хвилин після додавання перцю опускаємо в каструлю дрібну вермішель, варимо 5-7 хвилин (до готовності макаронних виробів). Для більш поживного варіанти цієї страви можна додати в бульйон картопляну нарізку. Також за бажанням цілком можна замінити вермішель рисом або перловкою. Тільки не забувайте враховувати час варіння картоплі і круп - ці інгредієнти потрібно додавати в бульйон набагато раніше, щоб вони встигли підготуватися.
6. В кінці варіння кидаємо сіль за смаком, а також завантажуємо дрібно порубаний свіжий кріп, який витончено доповнить смак і зовнішній вигляд першого страви.
7. Розливаємо суп з курячих крилець і болгарського перцю по тарілках. Подаємо, доповнивши скибочками свіжого хліба!
Смачного!
|
Категорія: Супи з куркою | Додав: 22.03.2018
|
Переглядів: 959
| Рейтинг: 0.0/0 |
|