П`ятниця
29.03.2024
04:56
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/3/04300795.jpg
Торт «Снікерс» з безе
/_pu/2/35800263.jpg
Салат «Серце ангела» з яблуком
/_pu/4/73949446.jpg
Паска на жовтках з родзинками
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з куркою


Салат «Курка під кайфом»

Своє жартівливу назву салат «Курка під кайфом» отримав завдяки шару маку, який покриває закуску. Пробуючи це апетитне блюдо і правда в якійсь мірі відчуваєш справжнє смакове насолоду (або простіше кажучи «кайф» ).

Основою рецепту служить копчена курочка, яка покривається помідорами, яйцями та сухариками. Готувати цю страву можна в одному салатник, але набагато ефектніше буде виглядати підсумковий салат «Курка під кайфом», якщо викладати компоненти відразу на порційні тарілки з допомогою формувального кільця.
 
Складові:
  • копчена курка (філе) - 300-350 г;
  • свіжі помідори - 2 шт .;
  • яйця - 2 шт .;
  • хліб - 3-4 скибочки або 150 г готових сухариків;
  • рослинне масло - 1-2 ст. ложки;
  • мак - 2-3 ст. ложки;
  • майонез, сіль, перець - за смаком.


Салат «Курка під кайфом» рецепт

Як зробити салат з копченою курячою грудкою

1. Курку нарізаємо невеликими шматочками. Трамбуючи, розподіляємо по тарілках, використовуючи формувальне кільце або форму-шаблон власноручного виготовлення з картону або фольги. Наносимо прошарок майонезу. 
 

2. Свіжі помідори шаткуємо кубиками, укладаємо на курячий шар. Злегка посипаємо сіллю / перцем. На даному етапі обходимося без майонезу. 
 

3. Заздалегідь відварити, остудити і знявши шкаралупу, рубаємо яйця дуже дрібно або натираємо на крупній тертці. Викладаємо на соковиті помідори. Трохи солимо, змащуємо майонезом.
 

4. Сухарики можна використовувати покупні, або зробити їх самостійно як крутон для салату «Цезар» , тобто нарізати хліб кубиками, видаливши кірки, скропити олією, перемішати і запекти при температурі 150 градусів близько 20-30 хвилин. Готові і вже охололи сухарики розподіляємо по салату. 
 

5. Посипаємо верхівку багатошарової закуски маком. Щоб він краще закріпився на салаті, попередньо наносимо на сухарики тонку майонезну прошарок. 
 

6. Акуратно знімаємо формувальне кільце (або форму-шаблон). В якості прикраси можна доповнити готову страву контрастною зеленню і яскравою кислої ягодою (журавлиною або червоною смородиною). 
 

Салат з копченої курячої грудкою «Курка під кайфом» готовий! Подаємо це цікаве блюдо негайно, поки сухарики не встигли розм'якнути під майонезній прошарком. Приємного вам апетиту!



Категорія: Салати з куркою | Додав: 09.04.2018
Переглядів: 1033 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024