П`ятниця
26.04.2024
12:35
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/1/78030094.jpg
Паштет з курячої печінки під журавлинним желе
/_pu/1/80591603.jpg
Сирні кульки - 2 рецепта
/_pu/3/87532610.jpg
Пиріг з чорницею і сиром
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


У категорії рецептів: 63
Показано рецептів: 1-20
Сторінки: 1 2 3 4 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

/_pu/3/62460271.jpgІдеальний кондитерський «тандем» - яблука плюс кориця - універсальна начинка для будь-якої випічки. Не виняток і наш сьогоднішній рецепт - класичний американський яблучний пиріг (american pie). Тут поєднується рясне кількість розм'якшених солодких фруктів, оповитих тонкою оболонкою нейтрального тесту, що вабить пряний аромат і приголомшливий смак.

Приготований без особливих зусиль, важкодоступних і дорогих продуктів, простий яблучний пай миттєво створює за столом душевну атмосферу. А з доповненням у вигляді кульки пломбіру пиріг гідний навіть званого чаювання.
Пироги | Переглядів: 707 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/43378806.jpgБаніца - це традиційне болгарське блюдо, а саме листковий пиріг, найчастіше начинений сиром або бринзою. Готовий виріб виходить відмінним - ситним, ретельно просоченим маслом, з легким ароматом і насиченим смаком.

В якості основи зазвичай застосовують замішане вручну і дуже тонко розкачане тісто, але це досить довгий і трудомісткий процес. Ми розглянемо приклад «ледачою» Баніци з лаваша. Взявши вже готові тонкі коржі, доповнимо їх начинкою з сиру і бринзи і зробимо смачна страва максимально швидко і без зайвого клопоту.
Пироги | Переглядів: 1300 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/99071761.jpgБасбуса - арабська солодкість, що представляє собою смачний, соковитий пиріг з кокосовою стружкою. Тісто замішується на кисломолочний продукт (кефірі або натуральному йогурті) з рясним додаванням манної крупи, тому басбуса трохи нагадує знайомий всім маннік. Але від останнього арабська десерт значно відрізняється більш м'якою, розсипчастою текстурою, а також вологою консистенцією.

Незважаючи на екзотичний посил, все що входять до складу рецепта продукти прості і без праці знайдуться майже в кожному будинку. До «заморським» інгредієнтів можна віднести, мабуть, тільки стружку кокоса, але і вона зараз представлена ​​в достатку на полицях будь-яких супермаркетів.
Пироги | Переглядів: 671 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/62845527.jpgБісквітний пиріг, приготований за цим рецептом, є чудовою альтернативою трудомістким тортам. Тут немає ніякого складного крему, помпезного декору, та й тісто для бісквіта використовується саме елементарне. Однак готовий десерт виходить настільки апетитним і привабливим, що цілком гідний уваги навіть на святковому застіллі.

Для соковитості і ніжного смаку доповнимо м'якуш бісквітного пирога сметаною і консервованими персиками, які, до речі, при бажанні можна замінити шматочками ананасів, вишнею або іншими ягодами / фруктами на ваш розсуд. Головне, щоб вибрані добавки були досить соковитими і добре поєднувалися зі сметаною начинкою.
Пироги | Переглядів: 800 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/13300705.jpgНагадує за способом приготування популярний тарт татен, цей грушевий пиріг має схожий фруктово-карамельним шаром, але пісочна основа в даному випадку замінюється м'яким і ніжним тестом з медом і ароматом прянощів.

Попередньо карамелізовані груші створюють цікавий і насичений смак, надають десерту яскравий «сонячний» відтінок і роблять випічку ще більш апетитною.
Пироги | Переглядів: 879 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/23785602.jpgЕльзаський яблучний пиріг має дивну шовковисту кремообразную начинку на крихкому пісочному коржі. Крім вдалого смакового поєднання не можна не відзначити і презентабельний зовнішній вигляд. Навіть в нейтральних пастельних відтінках виріб виглядає оригінально і привабливо. Ніжна суфлеобразную вершкова маса огортає половинки яблук, які встигають розм'якшити, трохи підрум'янитися і визирають з начинки милими і забавними горбками. З такою випічкою просте чаювання перетворюється на маленьке свято!

Для найбільш успішного результату яблука краще застосувати щільні, кисло-солодкі. Вершки в даному випадку небажано замінювати молоком і навіть рекомендується вибрати продукт з високим відсотком жирності.
Пироги | Переглядів: 1122 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/81356473.jpgЗ'єднуємо в одному виробі ніжну основу з присмаком картоплі і ситну м'ясну начинку з соковитими томатами і розплавленим сиром - готуємо картопляний пиріг з фаршем в духовці. Суміш солодкуватий овочів і невелика кількість меленої паприки «грають» тут не останню роль, надаючи несолодкої випічці особливу привабливість.

Для рецепта можна використовувати яловичий, індюшачий, курячий фарш. Універсальна начинка ідеально поєднується з картопляним тестом, а сам пиріг виходить апетитним, презентабельним і смачним.
Пироги | Переглядів: 2009 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/56549605.jpgНа відміну від звичайної ватрушки, що представляє собою корж тіста з відкритою начинкою, королівська більше схожа на закритий тертий пиріг з ніжним сирним наповнювачем, що нагадує суфле. Випічка виходить дуже смачною, з м'якою серединкою і апетитно хрустким верхнім шаром. Найчастіше від шматочка такого пирога не відмовляються навіть ті, хто зовсім не любить і не їсть сир.

Королівська ватрушка особливо хороша в охолодженому вигляді, але можна їсти її і теплою, за бажанням доповнивши сметаною або свіжими ягодами. Пропонуємо докладний покроковий рецепт цього чудового десерту!
Пироги | Переглядів: 448 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/29974674.jpgКулеб'яка з м'ясом - закритий російський пиріг довгастої форми, приготований на м'якому і пишному дріжджовому тесті. Раніше кулеб'яку обов'язково випікали зі складною начинкою, що складається з декількох ярусів. А щоб продукти не змішувалися, як прошарків використовувалися тонкі млинці.

Зараз за старою технологією кулеб'яку готують рідко. З метою економії часу господині зазвичай беруть для начинки всього 1-2 інгредієнта. Це може бути м'ясо, риба, овочі і т.д. Жорстких рамок і строгих кордонів тут немає - приготувати пиріг можна з будь-яким наповнювачем! У нашому прикладі розглянемо простий рецепт кулеб'яки з фаршем.
Пироги | Переглядів: 554 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/08423989.jpgЯкщо ви коли-небудь готували класичний курник, напевно знаєте, що це не звичайний пиріг, а майже кулінарний подвиг! Адже на його виготовлення потрібно затратити дуже багато часу, зробивши масу маніпуляцій ... Вся справа в тому, що справжній курник є великий пиріг з багатошаровою начинкою, розділеної тонкими млинцями. В якості наповнювача зазвичай використовується м'ясо / птиця, гриби, рис, яйця і т.д. Звичайно ж, в результаті виходить шедевральний блюдо, адже неспроста курник назвали царським пирогом!

Однак стрімкий темп сьогоднішнього життя диктує нам свої умови, тому з часом рецепт сильно спростився, і сьогодні ми пропонуємо освоїти сучасну версію пирога за мотивами старовинного курника. В якості основи зробимо швидке тісто на кефірі, а для начинки застосуємо філе птиці і картопля. Курник з куркою і картоплею виходить соковитим, ситним і смачним! А якщо слідувати покроковому рецептом з фото, процес приготування виявиться швидким і простим!
Пироги | Переглядів: 542 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/59021845.jpgЛоранскій пиріг є відкритою несолодке випічку, яка перед відправкою в духову піч обов'язково заливається вершково-яєчної сумішшю. Основою пирога зазвичай служить пісочне тісто, а в якості начинки можуть використовуватися всілякі овочі, м'ясні чи рибні вироби та багато іншого.

Ми приготуємо відкритий Лоранскій пиріг з куркою і грибами. Це ситна борошняна випічка здатна замінити собою повноцінний вечерю або ж виступати в якості доповнення до перших страв.
Пироги | Переглядів: 925 | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/05511165.jpgУ сезон негоди і холодної погоди пропонуємо скрасити похмурі вечори ароматної домашньою випічкою. У цій статті розглянемо рецепт цікавого і симпатичного м'ясного пирога «Хризантема». М'яке, «повітряний» дріжджове тісто в поєднанні з фаршем та сиром утворює апетитне і дуже ситне блюдо - досить доповнити такий пиріг свіжим овочевим салатом і можна отримати повноцінний обід або вечерю.

Незважаючи на те, що м'ясний пиріг «Хризантема» складається з безлічі маленьких тестяних «пелюсток», він не розвалюється і відмінно тримає форму при нарізці. У зв'язку з цим шматочок готової випічки буде зручно взяти на роботу або дати дітям до школи в якості перекусу. Давайте ж приступимо до процесу - готуємо м'ясний пиріг «Хризантема» за рецептом з фото крок за кроком.
Пироги | Переглядів: 823 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/60451882.jpgВдосконалюємо знайомий рецепт простого двоколірного пирога «Зебра» , замінивши какао-порошок соком малини і отримавши знайому випічку в більш цікавому літньому виконанні зі смаком і ароматом сезонних ягід. Тісто в цей раз приготуємо на сметані і маслі, за рахунок чого м'якуш вийде більш здобним і ніжним.

За бажанням готову випічку можна доповнити глазур'ю, розділити на два коржі, змастивши улюбленим кремом і т.д. Але навіть без усіляких доповнень малиновий пиріг «Зебра» цілком самодостатній, тому в помпезному декорі і безлічі кондитерських маніпуляцій немає сильної потреби.
Пироги | Переглядів: 499 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/88562351.jpgПропонуємо простий покроковий рецепт медової пряники - смачною солодкої випічки для ароматного чаювання. Тісто приготуємо на воді і рослинному маслі, без використання яєць і молочних продуктів, завдяки чому виріб вийде абсолютно пісним. Однак це зовсім не означає, що випічка вийде мізерною і занадто простий, скоріше навпаки - масло відіграє важливу роль, зволожуючи м'якуш, при цьому пряник прекрасно пропікається і навіть при значній висоті залишається повітряної пористої і пухкої. Тому радимо звернути увагу на цей рецепт не тільки тим, хто поститься, але і всім любителям апетитних медових солодощів.

І без того насичену за смаком і кольором медову пряник доповнимо какао-порошком, що зробить м'якуш ще більш яскравим як за зовнішніми, так і за смаковими якостями. На довершення посилимо теплий аромат, кинувши в тісто трохи кориці, і злегка оформимо виріб часточками яблук. Останні крім декору виконують й іншу роль - вдало відтіняють медову солодкість випічки легкою кислинкою.
Пироги | Переглядів: 574 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/38190121.jpgАльтернатива популярного, але досить трудомісткого медовика - простий медовий пиріг, в нашому прикладі приготований з горіхами і тонким прошарком крему. Тут насичений колір, яскравий аромат меду, приємна пориста і м'яка текстура. Ідеально вписується в загальну «композицію» сметана - вона вдало врівноважує медову солодкість пирога, а також виступає в якості легкої просочення.

Крім волоських горіхів в тісто можна додати цукати, мак, будь-які сухофрукти. Допускаються варіації і в оформленні - за бажанням для покриття пирога можна приготувати глазур, або промазати сметанним кремом не тільки корж, а й поверхню випічки.
Пироги | Переглядів: 909 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/20456011.jpgБагато ароматної соковитою начинки і тонкі борошняні прошарку, наскрізь просочені молочної заливкою - основні характеристики нашого насипного пирога з яблуками. Готується випічка гранично просто. В даному випадку обходимося без довгого замісу тіста - всього-на-всього перемішуємо відразу всі сухі компоненти і, чергуючи з яблучною стружкою, викладаємо у форму.

У більшості рецептів насипного пирога замість молочної заливки використовується натерте вершкове масло, але при такій технології завжди є ризик отримати суху випічку, якщо яблука попадуться не самі соковиті. У нашому варіанті пиріг виходить максимально ніжним, просоченим і збалансованим, а на наступний день смак стає особливо яскравим.
Пироги | Переглядів: 883 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/39728183.jpgВзявши на озброєння принцип формування знаменитої турецької випічки, в домашніх умовах готуємо апетитні борошняні «човники» - ПІДЕ з м'ясом, відкоригувавши рецепт під звичні для нас продукти. З'єднуємо стандартне дріжджове тісто і «багату» соковиту начинку з фаршу, солодкого перцю, зелені, свіжих томатів та сиру. Мабуть, складно знайти більш ситні і ґрунтовні борошняні вироби!

Дріжджове тісто за рецептом виходить дуже м'яким, швидко замішується, легко розкочується і без проблем приймає необхідну форму. Результат - красива, смачна, універсальна випічка, яку зручно тримати в руці і відкушувати без застосування столових приладів. А якщо вам сподобається рецепт, рекомендуємо звернути увагу на схожі «човники» з сирною начинкою - хачапурі по-аджарський.
Пироги | Переглядів: 1586 | Дата: 14.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/92973359.jpgПиріг «Жираф» - відмінна ідея нагодувати маленьких непосид смачним, симпатичним і корисним десертом! Шматочок такої апетитної випічки дітки з'їдять з великим задоволенням, а мами будуть спокійні, адже переважає в начинці сир, який просто необхідний для зростаючого організму.

Десерт поєднує в собі пісочне тісто з шоколадним смаком, ніжний наповнювач і забавне оформлення. Готується цей чудовий пиріг «Жираф» з сиром елементарно, тому швидше за запасаємося усіма необхідними продуктами і приступаємо до процесу!
Пироги | Переглядів: 490 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/3/95201264.jpgПеренесемо блюдо за мотивами популярного жульєну на шар тіста і приготуємо смачний пиріг з куркою і грибами, просоченими вершковим соусом. Практично готову до вживання начинку викладемо на тонкий корж і запекти під щедрим шаром сирної стружки.

У герметичному середовищі начинка зберігає всю соковитість, волокна розм'якшуються, стаючи неймовірно ніжними, а паралельно з'єднуються всі аромати продуктів. Особливо смачним пиріг «Жульєн» буде в теплому вигляді.
Пироги | Переглядів: 425 | Дата: 15.04.2018 | Комментарии (0)


/_pu/2/28997983.jpgПропонуємо приготувати популярний і перевірений часом солодкий пиріг «Зебра» на кефірі, який отримав назву завдяки смугастої начинці. Наша випічка буде складатися з самого простого бісквітного тіста, яке ми розділимо навпіл і в одну частину додамо какао-порошок для отримання насиченого шоколадного кольору і смаку.

Двоколірний пиріг дуже простий і невибагливий у виконанні, але смак і зовнішній вигляд в результаті виходять чудовими! При цьому тут немає ніякого помпезного декору: випічка буде виглядати ефектно за рахунок простого поєднання контрастних відтінків.
Пироги | Переглядів: 527 | Дата: 13.04.2018 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024