Випробувавши рецепт смачного
класичного чізкейку Нью-Йорк і його популярні варіанти (
сирний,
з персиками,
з шоколадом), продовжимо експеримент і на цей раз знайдемо застосування соковитою і виразною чорниці. Зберігаємо стандартну рецептуру - готуємо пісочний шар з перемеленого печива і розтопленого масла, для начинки з'єднуємо традиційний вершковий сир, вершки, яйця, борошно і цукор, але на додаток вводимо до міксу компонентів ягідне пюре, моментально пофарбувавши світлу масу.
Чорничний чізкейк вдало поєднує тонку основу з додаванням какао і ніжну, «тане» сирно-ягідну суміш. Відмінно доповнюють смак і зовнішній вигляд маленькі пірамідки збитих вершків, що покривають поверхню готового десерту. Тим, хто вже неодноразово випікав чизкейки, процес здасться знайомим і простим, а дії будуть відбуватися на автоматі. Новачкам радимо уважно вивчити технологію і не відхилятися від рецептури, тоді чізкейк вийде ідеальним - з красивою рівною поверхнею, без тріщин і, звичайно, з бездоганним смаком!