Субота
23.11.2024
10:09
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/2/32091751.jpg
Салат з печінки тріски з овочами
/_pu/4/34466448.jpg
Ечпочмак по-татарськи
/_pu/1/23660713.jpg
Класичний жульєн з куркою і грибами
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Торти


Бісквітний торт на кислому молоці

Пропонуємо простий рецепт для «утилізації» подкісшего молока - ніжний, повітряний бісквіт, просочений солодким кремом. Насичений темно-коричневий відтінок коржів виглядає дуже ефектно на тлі світлого крему, а якщо зробити яскравий акцент, наприклад, оформивши випічку барвистими ягодами, виріб набуває святковий і презентабельний вигляд.

Таким чином, одночасно ми вирішуємо відразу два завдання - позбавляємося від кислого молока і тішимо домочадців смачним сюрпризом! Давайте ж дізнаємося як приготувати бісквітний торт швидко, просто і бездоганно.
 
Складові:

Для бісквіта:
  • кисле молоко - 200 мл;
  • борошно - 280 г;
  • цукровий пісок - 200 г;
  • яйця - 3 шт .;
  • какао-порошок - 50 г;
  • сіль - щіпка;
  • харчова сода - 1 ч. ложка;
  • розпушувач тесту - 1/2 ч. ложки;
  • рослинне масло - 125 мл.

Для крему:
  • густа сметана - 500 г;
  • сир - 400 г;
  • цукор - 200 г.


Бісквітний торт на кислому молоці рецепт

Як приготувати бісквітний торт на скисле молоці

1. Спочатку слід зробити шоколадне тісто. Для цього в зручній глибокій ємності змішуємо какао-порошок з цукровим піском, содою і розпушувачем. 
 

2. У суміш сухих інгредієнтів просіюємо борошно. 
 

3. В іншому посуді з'єднуємо вологі компоненти: збиваємо яйця до легкої піни, підливаємо кисле молоко і рослинне масло. 
 

4. Далі пересипаємо суху суміш в молочну. Заважаємо тісто до тих пір, поки воно не стане однорідного темно-коричневого кольору, після чого виливаємо в'язку суміш в роз'ємну промаслений форму і відправляємо в розігріту духовку. Випікаємо прядка 30-35 хвилин при 180 градусах. Готовність можна легко перевірити звичайної зубочисткою, зануривши її в центр бісквіта: виріб готовий, якщо зубочистка залишається повністю сухий.
 

5. Тепер підготуємо простий крем для бісквіта. Змішуємо сир зі сметаною і цукром. Сир можна комбінувати з солодкою сирною масою, але в цьому випадку слід зменшити порцію цукрового піску. Збиваємо інгредієнти до однорідності. Тепер густий сметанний крем для бісквітного торта готовий!
 

6. Бісквіт, повністю остудивши, витягаємо з форми, а потім акуратно розрізаємо гострим ножем на два коржі. Один корж поміщаємо в роз'ємну форму. Наносимо сметанний крем (приблизно 1/2 порції). Далі викладаємо другий корж, злегка придавивши його долонями. Зверху розподіляємо залишився крем. 
 

7. Прибираємо торт в холодильник на кілька годин, щоб простий крем для бісквіта застиг. Потім знімаємо роз'ємний бортик і оформляємо торт. Для декору можна застосувати фрукти, ягоди, шматочки шоколаду або стружку, густі сиропи, фруктові топпинги і т.д. 
 

Ріжемо ефектний тортик на порційні шматочки і організуємо чаювання! Приємного вам апетиту!



Категорія: Торти | Додав: 15.04.2018
Переглядів: 1550 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024