Субота
20.04.2024
02:35
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/3/23509023.jpg
Класичний рецепт пишного бісквіта
/_pu/2/06934850.jpg
Салат «Їжачок» з куркою
/_pu/2/97976475.jpg
Салат «Гніздо глухаря»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з рибою та морепродуктами


Салат із крабових паличок з кукурудзою класичний

Салат із крабових паличок з кукурудзою - класика кулінарного жанру! На основі цього простого дуету існує безліч всіляких рецептів. Найчастіше головні компоненти доповнюються відвареним рисом, сиром, кальмарами, куркою, а іноді зустрічаються і більш оригінальні варіації, наприклад, з апельсинами.

Взявши за основу просте поєднання продуктів, можна вдосталь експериментувати, пробуючи різні інтерпретації класичного блюда. А ми сьогодні розглянемо найпоширенішу версію крабового салату.
 
Складові:
  • крабові палички - 200 г;
  • яйця - 4-5 шт .;
  • кукурудза консервована - 1 стандартна банку;
  • зелена цибуля - 50-80 г;
  • майонез - близько 80 г;
  • сіль, перець - за смаком.


Салат з кукурудзою і крабовими паличками рецепт з фото

1. Заздалегідь размораживаем крабові палички, потім витягуємо з оболонки і нарізаємо дрібними квадратними шматочками.
 

2. Яйця відварюємо на середньому вогні 10 хвилин. Потім охолоджуємо в холодній воді, очищаємо і дрібно рубаємо ножем (або використовуємо яйцерезка). Чистий і сухий зелений лук дрібно шаткуємо. За бажанням замість зеленого можна застосувати червоний салатний або звичайний білий ріпчаста цибуля. 
 

3. З'єднуємо всі підготовлені компоненти в одному салатник. Додаємо консервовану кукурудзу, попередньо злив всю рідину.
 

4. Заправляємо складові салату майонезом. Знімаємо пробу, солимо, додаємо чорний або червоний гострий мелений перець. За бажанням можна доповнити салат свіжим огірочком для додання весняного аромату і смаку.
 

5. Перед подачею бажано охолодити свіжоприготовлене блюдо, прибравши його на полицю холодильника (хвилин 30 буде цілком достатньо). Тоді салатик вийде ще смачніше! Сервіруємо порційно, розсортувавши інгредієнти по невеликих порційних салатник або прозорим келихах. 
 

Класичний салат з крабових паличок з кукурудзою готовий! Смачного!



Категорія: Салати з рибою та морепродуктами | Додав: 11.04.2018
Переглядів: 424 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024