Субота
27.04.2024
03:18
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/3/85260237.jpg
Сирний пиріг на кефірі з сосисками
/_pu/0/29961998.jpg
Кюрдан-кебаб
/_pu/2/37351479.jpg
Салат «Ялинкові кулі»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з рибою та морепродуктами


Салат Цезар з сьомгою

Зараз існують різноманітні версії легендарного страви: класичний салат Цезар з куркою, сучасний і не менш популярний Цезар з креветками, також є і численні інтерпретації соусу.

Пропонуємо чергову варіацію, на цей раз з червоною рибою, в якості якої ідеально підійде сьомга солона в домашніх умовах. Смачний і ситний салат Цезар з сьомгою будемо подавати з традиційною для цієї страви заправкою, мініатюрними томатами черрі і перепелиними яйцями.
 
Складові:
  • сьомга слабосолона - 100-150 г;
  • салат ромен - невеликий пучок;
  • білий хліб - 2-3 скибочки;
  • часник - 1-2 зубці;
  • оливкова олія - ​​30 мл;
  • пармезан (або інший твердий сир) - 50 г;
  • перепелині яйця - 6-7 шт .;
  • помідори черрі - 6-7 шт .;
  • заправка для салату цезар .


Цезар з сьомгою рецепт з фото

1. Насамперед готуємо крутони. Оливкова олія змішуємо з часником, розчавленим плоскою стороною леза ножа. Дозволяємо цієї суміші настоятися хвилин 30-40. 
 

2. Зрізавши всі заставки, нарізаємо хлібні скибочки невеликими шматочками. Просочене часниковим запахом масло виливаємо на поверхню чистої сковороди (сам часник попередньо витягаємо). Обсмажуємо, помішуючи, до рум'яності. Готові гарячі грінки присипаємо сіллю.
 

3. Приступаємо до «зборці» салату Цезар. Чисті і сухі салатні листя рвемо руками на невеликі шматочки і викладаємо на порційні тарілки нижнім шаром. Поливаємо заправкою для салату Цезар, рецепт якої детально розглянуто тут.
 

4. Далі розсортовувати сьомгу, попередньо порізану невеликими кубиками або тонкими брусочками. У проміжки між рибою укладаємо половинки попередньо відварених і очищених перепелиних яєць. 
 

5. Зверху розкидаємо вже охололи сухарики. Мініатюрні черрі ділимо навпіл і викладаємо на салат в довільному порядку. 
 

6. Останнім штрихом обсипає складові страви дрібно натертим сиром, після чого салат Цезар з сьомгою відразу ж подаємо!
 

Смачного!



Категорія: Салати з рибою та морепродуктами | Додав: 11.04.2018
Переглядів: 453 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024