Неділя
21.07.2019
09:37
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з рибою та морепродуктами


Салат з печінки тріски з овочами

Сьогодні приготуємо барвистий салат з печінки тріски консервованої, перепелиних або курячих яєць і овочевого міксу. Це неймовірно ситне і апетитне блюдо створюється буквально за кілька хвилин, адже всього-на-всього необхідно подрібнити продукти і розсортувати їх по тарілках.

Як простий заправки тут підійде як масло, що залишилося від консервованої печінки, так і домашній майонез , самостійно приготований в блендері. Все залежить тільки від ваших кулінарних уподобань!
 
Складові:
  • печінка тріски - 1 банка (230 г);
  • чері - 5-6 шт. (Або 1 великий помідор);
  • листя салату - 5-6 шт .;
  • свіжий огірок - 1 великий;
  • перепелині яйця - 6 шт. (Або 1-2 шт. Курячих);
  • стебло селери (за бажанням) - 1 шт .;
  • зелень - ½ пучка;
  • сіль за смаком.


Салат з печінкою тріски рецепт

Як зробити салат з печінки тріски консервованої

1. Яйця відварюємо круто (перепелині - 5 хвилин після закипання рідини, курячі - 10 хвилин). Паралельно займаємося нарізкою інших компонентів. Чистий огірок шаткуємо тонкими кружечками.
 

2. Селера рубаємо дрібними скибочками. Черрі промиваємо, видаляємо плодоніжки і поділяємо мініатюрні томати на половинки або четвертинки. Якщо ж ви вирішили використовувати для салату великий помідор, нарізати його потрібно невеликими шматочками (як для звичайного овочевого салату).
 

3. Печінка тріски витягаємо з масла, виделкою поділяємо на шматочки середнього розміру. 
 

4. Уже зварені перепелині яйця охолоджуємо, заливши холодною водою, очищаємо від шкаралупи і нарізаємо половинками (курячі - дрібними кубиками). 
 

5. Листя салату промиваємо, висушуємо, а потім рвемо руками і розподіляємо по тарілках нижнім шаром. Тут підійде як поширений салат-латук, так і будь-яка інша салатна зелень (айсберг, ромен і т.п.). За бажанням основою страви можна зробити і капусту. 
 

6. Далі розсортовувати огіркову нарізку і скибочки селери. 
 

7. На суміш зелених інгредієнтів викладаємо яскраві і контрастні помідори. 
 

8. Далі слід головний компонент салату - печінка тріски. 
 

9. Останніми укладаємо яйця. 
 

10. Злегка поливаємо інгредієнти маслом, що залишилося від печінки тріски, або заправляємо майонезом. Важливо не переборщити з заправкою, інакше салат вийде занадто жирним! Що стосується солі, в даному випадку краще не додавати її відразу, а поставити на стіл окремо, адже консервована печінка, як правило, вже має досить солоний смак. У просочення блюдо не потребує, тому, завершивши «композицію» дрібно порубаний зеленню, відразу ж подаємо. 
 

Тепер салат з печінки тріски консервованої з яйцями і овочами повністю готовий! Приємного вам апетиту!



Категорія: Салати з рибою та морепродуктами | Додав: 11.04.2018
Переглядів: 100 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019