Понеділок
17.06.2019
00:35
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з риби та морепродуктів


Кальмари, фаршировані рисом і грибами

Кальмари, фаршировані рисом і грибами, запечені в духовці - ситне, смачне і оригінальне блюдо. Готується цілком легко, а виглядає гідно навіть на святковому столі. Все, що тут потрібно - підготувати просту начинку, нафарширувати морепродукти і відправити в духову піч.

В якості наповнювача, крім запропонованих в рецепті продуктів, можна використовувати і інші компоненти. Кальмари мають ніжний і нейтральним смаком, тому добавки до них підібрати нескладно. Головне - не класти в начинку велика кількість спецій і приправ, так як вони можуть «забити» смакові якості головного інгредієнта.
 
Складові:
  • кальмари - 4 тушки (приблизно 500 г);
  • печериці свіжі - 250 г;
  • цибулина - 1 шт .;
  • сир - 130 г;
  • варений рис - 250 г;
  • рослинне масло (для смаження грибів) - 3-4 ст. ложки;
  • майонез - 2-3 ст. ложки;
  • сіль, перець - за смаком.


Кальмари, фаршировані рисом і грибами, в духовці

Як приготувати фаршировані кальмари

1. Підготуємо начинку. Очистивши від лушпиння, дрібно рубаємо цибулину. Прогріваємо сковороду з маслом і обсмажуємо лушпиння нарізку до золотистого. Не забуваємо періодично перемішувати.
 

2. Промиваємо та нарізаємо тонкими скибочками гриби, завантажуємо до цибулі. Помішуючи, витримуємо суміш на вогні до повного випаровування виділилася рідини. В кінці посипаємо сіллю / перцем. 
 

3. Сир тремо крупно, змішуємо зі смаженою сумішшю печериць і цибулі. Додаємо завчасно відварений до готовності рис (для рецепта буде потрібно 250 г вже варених зерен). 
 

4. Заправляємо інгредієнти 2-3 ст. ложками майонезу, розмішуємо. Знімаємо пробу, при необхідності додаємо сіль / перець. 
 

5. Розморожені кальмари очищаємо під струменем води від шкури і прозорої плівки, видаляємо нутрощі. Підготовлені тушки промиваємо. 
 

6. Видаливши плавники, фаршируємо кальмари сумішшю грибів, рису і сиру. Відкриту частину заколюємо зубочистками. Викладаємо тушки в форму для запікання, зверху злегка змащуємо морепродукти майонезом. Відправляємо в прогріту до 200 градусів духовку, запікаємо приблизно 20 хвилин. 
 

7. Фаршировані кальмари можна їсти гарячими, доповнивши гарніром. Або повністю остудити, нарізати кільцями і подавати як холодну закуску. Для святкового столу можна оформити тушки у вигляді поросят, вирізавши «вушка», хвостик »і« п'ятачок »з ковбаси, а« очі »і« ніздрі »сформувавши з маслин або горошин перцю. 
 

Кальмари, фаршировані рисом і грибами, готові! Смачного!



Категорія: Страви з риби та морепродуктів | Додав: 01.04.2018
Переглядів: 128 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019