Субота
21.09.2019
14:35
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви із птиці


У категорії рецептів: 40
Показано рецептів: 21-40
Сторінки: « 1 2

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
/_pu/0/88988507.jpgПропонуємо приготувати смачну і ніжне блюдо з улюбленого багатьма і безпрограшного в усіх відношеннях філе птиці. Курячі кишеньки з сиром попередньо обробляємо - паніруємо і обсмажуємо до золотистої скоринки на сковороді, а потім доводимо до готовності в духовці.

Ніжне м'ясо з рясною сирною начинкою і часником виходить бездоганним - м'яким, соковитим, ароматним і смачним! Блюдо ідеально підійде на обід або вечерю в супроводі картопляного пюре, макаронних виробів, круп, овочів і іншого гарніру.
Страви із птиці | Переглядів: 177 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/59843371.jpgКурячі котлети з сиром - відмінний варіант для буденного сімейного обіду або вечері. Готуються цілком швидко і не дуже клопітно, а виходять смачними і ніжними, прекрасно поєднуючись як з легкими овочевими салатами, так і з більш ситним гарніром. М'яке куряче філе з розплавленим сиром, покрите тонкою оболонкою з панірувальних сухарів - прекрасне блюдо, яке напевно задовольнить всіх членів сім'ї і не забере багато сил у господині!

За бажанням крім сиру в начинку можна додати ще й скибочку шинки або зелень, а паніровці замінити стандартним кляром. Рецепт курячих котлет простий, домашній і цілком дозволяє експериментувати зі складом.
Страви із птиці | Переглядів: 132 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/87490592.jpgКурячі крильця в клярі (як і курячі крильця в медовому соусі ) можуть стати відмінною закускою до пива або ж повноцінним другим блюдом в супроводі гарніру. Тут відмінно підійде картопля фрі , відварений рис, тушковані овочі і багато іншого.

В даному випадку доповнимо птицю меленим червоним перцем, «покутуємо» в клярі, запаніруем і обсмажити на олії - в результаті отримаємо гостре куряче м'ясо під хрусткою скоринкою. До речі, гострота страви регулюється на ваш розсуд - дозування пекучого перцю ви можете як збільшити, так і зменшити.
Страви із птиці | Переглядів: 163 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/93376901.jpgДля веселій дружній вечірки готуємо пікантні курячі крильця в медово-соєвому соусі. Це оригінальне блюдо, що поєднує в собі в міру солодкий і одночасно солоно-гострий смак, виявиться як не можна до речі до келиха пива.

Готуються крила елементарно: основу рецепта становить найпростіший маринад, який і надає курочку цікавий і небанальний смак. За бажанням доповнюйте готову страву гарніром або ж подавайте крильця в якості закуски - в будь-якому випадку буде дуже смачно!
Страви із птиці | Переглядів: 203 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/93942295.jpgПропонуємо приготувати апетитні курячі крильця на сковороді з універсальним маринадом з класичного соєвого соусу і натурального меду. Це елементарне в приготуванні, але дуже смачна страва буде доречно до будь-якого випадку - і для простого буденного обіду, і для святкової вечірки.

Курячі крильця з даного рецептом виходять злегка гострими, з пікантним солодко-солоним смаком і апетитною «засмаглою» скоринкою. До речі, такі крила можна не тільки готувати на сковороді, а й запікати в духовці - подивитися детальну технологію приготування можна тут.
Страви із птиці | Переглядів: 186 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/50690404.jpgПропонуємо влаштувати конкуренцію фаст-фуду, приготувавши апетитні курячі нагетси в домашніх умовах з простим кисло-солодким соусом. Як панірування віддамо перевагу звичайному твердому сиру - при смаженні на олії він швидко розплавиться і перетвориться в золотисту хрустку скоринку.

Як доповнення до страви можна запропонувати власноруч приготований картопля по-селянськи або картоплю фрі . А можна і зовсім подавати нагетси з сиром як самостійну закуску.
Страви із птиці | Переглядів: 126 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/03447321.jpgНагетси - шматочки курячого м'яса, які, як правило, обсмажуються в рясному кількості рослинного масла. Зазвичай в якості панірування застосовуються сухарі, кунжут або кукурудзяні пластівці, але ми пропонуємо внести в рецепт невелике екзотичне різноманітність, приготувавши курячі нагетси в кокосовій стружці.

Готові вироби виходять м'якими, смачними, з апетитною скоринкою і цікавим післясмаком. Нагетси, приготовані за цим рецептом, рекомендуємо подавати в гарячому вигляді, доповнивши гарніром і / або соусом, хоча це вже справа смаку!
Страви із птиці | Переглядів: 167 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/92690783.jpgВзявши на озброєння просту кулінарну задумку - оформлення курячих ніжок листковим тістом і кунжутом, можна запросто перетворити звичну запечену курку в оригінальне блюдо, гідне святкового столу. Просочене спеціями і ароматом часнику, м'ясо під тонкою тестяной скоринкою виходить соковитим, насиченим і дуже апетитним!

Готуються курячі ніжки в листковому тісті в духовці елементарно, виглядають безпрограшно і радують відмінним смаком. За бажанням замість запропонованих в рецепті гомілок можна взяти і курячі стегна - технологія приготування залишається незмінною.
Страви із птиці | Переглядів: 132 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/03568977.jpgЩоб внести різноманітність в повсякденне меню, пропонуємо приготувати ніжні і злегка солодкуваті курячі ніжки в медово-гірчичному соусі. Завдяки цікавому маринаду звичайнісіньке куряче м'ясо стає справжнім кулінарним шедевром!

Поєднання гострої гірчиці і солодкого меду творить чудеса! Курочка виходить дуже соковитою і ароматною, а процес приготування не вимагає багато часу і сил.
Страви із птиці | Переглядів: 117 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/33247222.jpgНайсмачнішим традиційно вважається шашлик, приготований на свіжому повітрі в оточенні природи і хорошій компанії. Але, на жаль, не завжди є можливість організувати веселий уїк-енд, та й погода часто буває непередбачувана. Однак це зовсім не привід відмовляти собі в задоволенні поласувати м'ясом на паличках, адже, наприклад, смачні курячі шашлички на шпажках на сковороді можна посмажити, не виходячи з дому. Звичайно, вони не замінять вам свіжого повітря і ароматного димку, проте на смак вийдуть не гірше курячого шашлику на мангалі!

А м'ясоїди і любителям більш щільних страв пропонуємо випробувати свинячий шашлик на шпажках в духовці.
Страви із птиці | Переглядів: 167 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/57036236.jpgКожен шанувальник японської кухні знає, що таке удон. Так називають блюдо, що складається зі спеціальної локшини, яка може подаватися як у вигляді супу, так і в якості гарніру.

Існує безліч рецептів Удона. Японську локшину поєднують з грибами або овочевою сумішшю, з рибою або морепродуктами, з м'ясом або ж курячими грудками. Ми зупинимося на останньому варіанті і розглянемо як готується локшина удон з куркою. Підсумкове блюдо доповнимо шматочками свіжого огірка, а для декору скористаємося кунжутом і зеленою цибулею.
Страви із птиці | Переглядів: 179 | Дата: 01.04.2018 | Комментарии (0)

/_pu/0/48991919.jpgОякодон (в перекладі «батьки і діти») - дуже смачне японське блюдо, яке отримало назву за рахунок свого складу - тут присутні водночас і курка, і яйце. В Японії ця страва дуже популярно: його готують вдома, подають в численних закусочних і ресторанах.

Даний рецепт не зовсім оригінальний, швидше за адаптований до вітчизняних реалій і доступним продуктам. Повністю відтворити японську рецептуру в наших умовах складно, так як деякі інгредієнти знайти в продажу проблематично. Запропонований нами варіант приготування дозволяє з простих компонентів створити смачне блюдо за мотивами першоджерела.
Страви із птиці | Переглядів: 114 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/80184010.jpgПапрікаш з курки - традиційне угорське блюдо. За назвою відразу можна здогадатися, що рецепт включає до свого складу паприку - так і є! Угорці в принципі дуже люблять солодкий перець, як в свіжому, так і молотом вигляді, і додають цей інгредієнт в багато блюд. Тому їх кухня така пряна, мальовнича і апетитна.

Сьогодні ми розглянемо як зробити паприкаш по-угорськи будинку. Ця страва готується досить просто, не вимагає екзотичних приправ і дорогих продуктів. При цьому виходить курка дуже ніжною, смачною і буквально «тане в роті». Для папрікаш підійдуть як курячі грудки, так і стегенця - в нашому прикладі віддамо перевагу другому варіанту. Якщо вам сподобається цей рецепт, рекомендуємо спробувати схоже блюдо - суп гуляш по-угорськи.
Страви із птиці | Переглядів: 175 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/55560734.jpgПожарський котлети - справжнісінька класика російської кухні. За однією з найбільш поширених версій цікаву назву цієї страви пов'язано з ім'ям трактирниці Дар'ї Пожарською. Є легенда, що рецептом поділився з господинею один француз, у якого не вистачало грошей на нічліг. За іншою версією котлети спочатку готувалися з телятини, але одного разу її не виявилося в наявності, і було вирішено використовувати курку.

У сучасному розумінні пожежкою котлети представляють собою суміш курячого філе, вершкового масла, білого хліба і молока (або вершків). Як і у випадку з борщем, строгих обмежень в рецепті немає - кожна господиня готує це популярне блюдо по-своєму. Єдине загальне правило говорить, що до складу Пожарський котлет не належать яйця і цибулю, хоча і це є досить умовним.
Страви із птиці | Переглядів: 153 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/21650104.jpgРисова локшина з куркою і овочами - смачне і невибаглива блюдо за мотивами азіатської кухні. Як овочевого «асорті» в рецепті застосовується солодкий перець, огірок і моркву, але за бажанням ви можете використовувати і інші інгредієнти. Головне - підбирати поєднувані один з одним і контрастні за кольором овочі, тоді ваше блюдо вийде ідеальним як за смаковими якостями, так і візуально.

Давайте ж розглянемо як готувати рисову локшину з куркою і овочами. А якщо це блюдо буде вам до смаку, рекомендуємо також випробувати японську локшину удон.
Страви із птиці | Переглядів: 125 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/43994886.jpgНавіть найпалкіші шанувальники екзотичної кухні часто з великим задоволенням готують прості повсякденні страви, що складаються з самих звичайних інгредієнтів. Як би ми не захоплювалися екзотикою, але все-таки відмовитися від знайомого нам з дитинства поєднання запеченої курочки з часником, майонезом і картоплею часом дуже навіть непросто! Тому пропонуємо на всякий випадок зберегти цей елементарний домашній рецепт в своєму кулінарному блокноті!

Запечені стегенця в духовці з майонезом і часником виходять ніжними, соковитими і дуже смачними! А незрівнянний аромат цієї страви викликає апетит і бажання випробувати результат ваших старань миттєво!
Страви із птиці | Переглядів: 159 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/29601445.jpgКрім запеченої курки з картоплею є ще маса дивно простих, але при цьому смачних страв. Наприклад, курячі стегна в соєвому соусі або стегенця, запечені в духовці з карамельною скоринкою, рецепт яких ми і розглянемо сьогодні. Пропонуємо вашій увазі простий спосіб приготування птиці в карамельному соусі, який робиться в лічені хвилини. Саме завдяки карамелі курочка набуває тонку, рум'яну і вельми апетитну кірочку. При цьому м'ясо зовсім не виходить солодким - стегенця мають практично непомітне солодкувате післясмак.
Страви із птиці | Переглядів: 179 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/18714352.jpgФарширований картопля в духовці дозволяє скоротити час на підготовку ситної вечері або обіду, адже рецепт вже з'єднує в собі як основне блюдо, так і гарнір. В якості начинки найчастіше застосовується м'ясний фарш або гриби, але сьогодні ми пропонуємо інший, не настільки поширений, але при цьому не менш смачний варіант. Нафаршіруем картопляні човники копченої курочкою, свіжими помідорами, кропом і сиром. В результаті отримаємо симпатичне і дуже апетитне блюдо, яке гідно навіть святкового застілля!
Страви із птиці | Переглядів: 153 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/57059016.jpgФрікасе - страва, що складається з білого м'яса, яке готується в ніжному білому соусі. В якості головного інгредієнта зазвичай застосовується курка або індичка, а соус готується на основі молочних вершків. Найчастіше застосовуються додаткові компоненти: гриби, спаржа, зелений горох і багато іншого.

Сьогодні готуємо популярне фрикасе з курки за класичним рецептом. Швидко обсмажити філе птиці, додамо печериці та згасимо всі разом в білосніжному соусі. М'ясо, приготоване за такою технологією, виходить дуже м'яким і «тане».
Страви із птиці | Переглядів: 127 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

/_pu/1/94457242.jpgПропонуємо в домашніх умовах приготувати чахохбілі з курки - популярне грузинське блюдо. Для рецепта нам потрібно ціла куряча тушка, соковиті помідори, велика кількість цибулі, вино і ароматні добавки. Готується чахохбілі нескладно: спочатку птах злегка обсмажують на сухій сковороді, а потім гаситься в соку, отриманому з м'якоті томатів.

В процесі томління на плиті куряче м'ясо стає дуже м'яким, просоченим запахом кінзи, часнику і популярною в грузинській кухні приправи хмелі-сунелі, в результаті чого готову страву виходить неймовірно смачним, ароматним, в міру гострим і дуже апетитним!
Страви із птиці | Переглядів: 126 | Дата: 29.03.2018 | Комментарии (0)

1-20 21-40
Copyright MyCorp © 2019