Домашня кухня
Лобіо з червоної квасолі по-грузинськи |
Цвітна капуста, запечена з сиром |
Курка в кефірі в духовці |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Курячі нагетси в кокосовій стружці
Нагетси - шматочки курячого м'яса, які, як правило, обсмажуються в рясному кількості рослинного масла. Зазвичай в якості панірування застосовуються сухарі, кунжут або кукурудзяні пластівці, але ми пропонуємо внести в рецепт невелике екзотичне різноманітність, приготувавши курячі нагетси в кокосовій стружці.
Готові вироби виходять м'якими, смачними, з апетитною скоринкою і цікавим післясмаком. Нагетси, приготовані за цим рецептом, рекомендуємо подавати в гарячому вигляді, доповнивши гарніром і / або соусом, хоча це вже справа смаку!
Складові:
- куряча грудка - 500 г;
- яйце - 1 шт .;
- борошно - 100 г;
- кокосова стружка - 150 г;
- соєвий соус - 3 ст. ложки;
- лимон - ½ шт .;
- корінь імбиру - приблизно 2 см;
- рослинне масло - близько 50 мл;
- сіль - за смаком.
Курячі нагетси в домашніх умовах рецепт
Як приготувати курячі нагетси
1. Промиту курячу грудку позбавляємо від шкури і кісток. Філе нарізаємо довгастими невеликими шматочками близько 3 см в довжину.
2. Для маринаду натираємо на тертці очищений корінь імбиру і лимонну цедру, з цитрусового плоду вичавлюємо сік. Розміщуємо птицю в глибоку ємність, додаємо цедру і імбир. Все це заливаємо сумішшю соєвого соусу і лимонного соку.
3. Ретельно перемішуємо куряче м'ясо, а потім залишаємо на 2-3 години для маринування. Якщо використовуваний соєвий соус не особливо солоний, можна злегка підсолити птицю. Більше ніяких доповнень не потрібно - курочка і так вийде дуже апетитною, з приємною кислинкою і екзотичним смаком.
4. Кожен промаринуватися шматочок курячого філе обвалюють в борошні. В окремому посуді збиваємо виделкою сире яйце, додавши 2 столові ложки питної води. В отриманій суміші «купаємо» куряче м'ясо.
5. Слідом обвалюють курку в кокосовій стружці.
6. Обсмажуємо наші напівфабрикати в розпеченому маслі по 2 хвилини з кожного боку. Далі зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою. Млоїмо куряче м'ясо хвилин 5-7 (до повної готовності).
7. Готові нагетси обережно перекладаємо на тарілку, намагаючись не пошкодити паніровці. Подаємо з будь-яким гарніром, наприклад, відвареним рисом або картоплею. На додаток до Наггетс бажано подати соус. Найпростіший варіант - змішати сметану з подрібненою зеленню, додавши спеції за смаком.
Курячі нагетси в кокосовій стружці готові! Просто, смачно і оригінально! Приємного вам апетиту!
|
Категорія: Страви із птиці | Додав: 01.04.2018
|
Переглядів: 715
| Рейтинг: 0.0/0 |
|