П`ятниця
29.11.2024
17:48
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/1/41960064.jpg
Лобіо з червоної квасолі по-грузинськи
/_pu/1/08971033.jpg
Цвітна капуста, запечена з сиром
/_pu/0/40142937.jpg
Курка в кефірі в духовці
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви із птиці


Курячі нагетси в кокосовій стружці

Нагетси - шматочки курячого м'яса, які, як правило, обсмажуються в рясному кількості рослинного масла. Зазвичай в якості панірування застосовуються сухарі, кунжут або кукурудзяні пластівці, але ми пропонуємо внести в рецепт невелике екзотичне різноманітність, приготувавши курячі нагетси в кокосовій стружці.

Готові вироби виходять м'якими, смачними, з апетитною скоринкою і цікавим післясмаком. Нагетси, приготовані за цим рецептом, рекомендуємо подавати в гарячому вигляді, доповнивши гарніром і / або соусом, хоча це вже справа смаку!
 
Складові:
  • куряча грудка - 500 г;
  • яйце - 1 шт .;
  • борошно - 100 г;
  • кокосова стружка - 150 г;
  • соєвий соус - 3 ст. ложки;
  • лимон - ½ шт .;
  • корінь імбиру - приблизно 2 см;
  • рослинне масло - близько 50 мл;
  • сіль - за смаком.


Курячі нагетси в домашніх умовах рецепт

Як приготувати курячі нагетси


1. Промиту курячу грудку позбавляємо від шкури і кісток. Філе нарізаємо довгастими невеликими шматочками близько 3 см в довжину. 
 

2. Для маринаду натираємо на тертці очищений корінь імбиру і лимонну цедру, з цитрусового плоду вичавлюємо сік. Розміщуємо птицю в глибоку ємність, додаємо цедру і імбир. Все це заливаємо сумішшю соєвого соусу і лимонного соку. 
 

3. Ретельно перемішуємо куряче м'ясо, а потім залишаємо на 2-3 години для маринування. Якщо використовуваний соєвий соус не особливо солоний, можна злегка підсолити птицю. Більше ніяких доповнень не потрібно - курочка і так вийде дуже апетитною, з приємною кислинкою і екзотичним смаком. 
 

4. Кожен промаринуватися шматочок курячого філе обвалюють в борошні. В окремому посуді збиваємо виделкою сире яйце, додавши 2 столові ложки питної води. В отриманій суміші «купаємо» куряче м'ясо.
 

5. Слідом обвалюють курку в кокосовій стружці. 
 

6. Обсмажуємо наші напівфабрикати в розпеченому маслі по 2 хвилини з кожного боку. Далі зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою. Млоїмо куряче м'ясо хвилин 5-7 (до повної готовності). 
 

7. Готові нагетси обережно перекладаємо на тарілку, намагаючись не пошкодити паніровці. Подаємо з будь-яким гарніром, наприклад, відвареним рисом або картоплею. На додаток до Наггетс бажано подати соус. Найпростіший варіант - змішати сметану з подрібненою зеленню, додавши спеції за смаком. 
 

Курячі нагетси в кокосовій стружці готові! Просто, смачно і оригінально! Приємного вам апетиту!



Категорія: Страви із птиці | Додав: 01.04.2018
Переглядів: 715 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024