Неділя
21.07.2019
09:52
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви із птиці


Курячі крильця на сковороді

Пропонуємо приготувати апетитні курячі крильця на сковороді з універсальним маринадом з класичного соєвого соусу і натурального меду. Це елементарне в приготуванні, але дуже смачна страва буде доречно до будь-якого випадку - і для простого буденного обіду, і для святкової вечірки.

Курячі крильця з даного рецептом виходять злегка гострими, з пікантним солодко-солоним смаком і апетитною «засмаглою» скоринкою. До речі, такі крила можна не тільки готувати на сковороді, а й запікати в духовці - подивитися детальну технологію приготування можна тут.
 
Складові:
  • курячі крильця - 500 г;
  • томатна паста - 1 ст. ложка;
  • соєвий соус - 2 ст. ложки;
  • часник - 1-2 зубці;
  • мед - 2 ч. ложки;
  • сік лимона - 1 ч. ложка;
  • рослинне масло (для обсмажування крил) - 2-3 ст. ложки;
  • мелений перець і інші спеції - за смаком.


Курячі крильця на сковороді рецепт з фото крок за кроком

Як приготувати курячі крильця на сковороді

1. Крильця промиваємо, струшуємо зайву вологу, при необхідності видаляємо залишки пір'я. Розрізаємо кожне крило в місцях з'єднання суглобів на 3 частини. Кінчики (маленьку частину) не використовуємо, так як їсти там нічого.
 

2. Складаємо заготовки в глибоку ємність, посипаємо меленим чорним або червоним пекучим перцем, за бажанням додаємо інші спеції на ваш розсуд, старанно перемішуємо. Якщо будете використовувати не дуже солоний соєвий соус, можна додатково посипати крила дрібною сіллю. 
 

3. Томатну пасту змішуємо з рідким медом, соком лимона, додаємо соєвий соус і видавлюємо 1-2 зубчики часнику, розмішуємо. 
 

4. Обсмажуємо крильця на рафінованій олії. Нам необхідно отримати злегка зарум'яненим корочку з обох сторін. 
 

5. Далі вливаємо підготовлений маринад і старанно перемішуємо крила, просочуючи соусом з усіх боків. 
 

6. Накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо нагрів до мінімуму і доводимо куряче м'ясо до готовності (буде потрібно близько 20-30 хвилин). Протягом цього часу перемішуємо крила раз 5-6, щоб закуска придбала рівномірний золотистий відтінок. 
 

7. Подавати такі крильця найкраще теплими. На додаток до закуски можна запропонувати простий кисло-солодкий соус, технологію приготування якого можна подивитися в рецепті наггетсів. 
 

Курячі крильця на сковороді готові! За бажанням можна обсипати їх кунжутним насінням! Смачного!



Категорія: Страви із птиці | Додав: 29.03.2018
Переглядів: 146 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019