Четвер
28.03.2024
11:48
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/1/70288547.jpg
Смажений короп на сковороді
/_pu/3/41791108.jpg
Торт «Чорний ліс»
/_pu/1/11883884.jpg
Роли з сьомгою в домашніх умовах (хосомакі)
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Печиво


Печиво Курабье

Крихкі і розсипчасте печиво Курабье із солодким джемом, оформлене у вигляді ромашки, прикрасить будь-який дитяче свято або сімейні посиденьки за чашкою чаю. Готується ця симпатична випічка моментально, а зникає зі столу ще швидше! Пропонуємо простий рецепт для всіх ласунів, який просто зобов'язаний оселитися в кулінарному блокноті як дослідної, так і ще зовсім юної господині! А якщо вам сподобається ця випічка, рекомендуємо спробувати схоже за смаком і оформлення пісочне печиво з цукатами.
 
Складові:
  • вершкове масло - 80 г;
  • яєчний жовток - 1 шт .;
  • борошно - близько 150 г;
  • розпушувач тесту - ¼ ч. ложки;
  • цукрова пудра - 60-70 г;
  • крохмаль - 1 ст. ложка;
  • густий джем - 1-2 ст. ложки.


Печиво Курабье рецепт

Як зробити печиво Курабье будинку

Розм'якшене вершкове масло викладаємо в зручну глибокий посуд, енергійно розтираємо виделкою разом з цукровою пудрою і яєчним жовтком. В даному випадку настійно рекомендуємо використовувати саме пудру, а не цукор - так випічка вийде найбільш розсипчастою і «невагомої». 
 

В окремій ємності змішуємо сухі компоненти: борошно, розпушувач і крохмаль.
 

Пересипаємо борошняну суміш до масляної, замішуючи м'яке і податливе тісто. 
 

При необхідності збільшуємо дозування борошна, але не переборщіть! Тісто в результаті повинно вийти ніжним, а не жорстким. 
 

Ділимо отримане тісто на однакові за розміром шматочки, кожен з яких скачуємо «колобком» розміром з волоський горіх. 
 

Злегка придавлюючи долонею, перетворюємо борошняні кульки в коржі діаметром 3-4 см. У центрі кожної заготовки робимо невелике заглиблення, яке заповнюємо густим джемом. Для імітації пелюсток навколо центру майбутнього печива наносимо неглибокі рубці тупим боком леза ножа або зубочисткою. 
 

Викладаємо сформовані «ромашки» на деко, застелений пергаментом. Випікаємо в попередньо розпеченій духовій печі близько 10-15 хвилин при 180 градусах. Злегка Зарумяненное печиво Курабье подаємо до чаю / кави або іншим напоям. 
 

Приємного чаювання!



Категорія: Печиво | Додав: 25.04.2018
Переглядів: 778 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024