П`ятниця
29.03.2024
08:33
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/3/04979781.jpg
Двох'ярусний торт «Зимова хатинка»
/_pu/1/08943753.jpg
Ека з лаваша з сиром і яйцем
/_pu/0/53872406.jpg
Розсольник з перловкою і солоними огірками
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Чізкейк з персиками

Чізкейк - популярна і улюблена багатьма випічка, до складу якої обов'язково входить вершковий сир. В оригіналі основним інгредієнтом десерту є сир «Філадельфія», який ми замінимо бюджетним аналогом і доповнимо сметаною.

Завершальним етапом додамо десерту трохи «сонячного відтінку», оформивши поверхню випічки фруктовим шаром. Чізкейк з персиками - ефектний і смачний десерт, приготувати який можна в будь-який час року!
 
Складові: 

Для основи:
  • пісочне печиво - 200 г;
  • вершкове масло - 100 г.

Для начинки:
  • будь-який вершковий сир (сирний) - 300 г;
  • цукор - 100 г;
  • сметана - 200 г;
  • вершки (не менше 20%) - 200 мл;
  • яйця - 2 шт .;
  • крохмаль - 3 ст. ложки;
  • ванільна есенція (або дрібку ваніліну).

Для оформлення випічки:
  • консервовані персики - 5-6 половинок;
  • желе для торта - 2 пакетика (можна замінити персиковим сиропом і желатином).


Чізкейк з персиками рецепт з фото крок за кроком

Як зробити чізкейк з персиками в домашніх умовах

1. Для початку підготуємо основу чізкейку. Розміщуємо печиво в чашу блендера, подрібнюємо до мінімальної крихти. Додаємо попередньо розтоплене і охолоджене вершкове масло. 
 

2. Ретельно перемішуємо масу, а потім розподіляємо рівним шаром по дну рознімної вогнетривкої форми діаметром 22 см. Далі поміщаємо форму в розпечену духову піч. «Сушимо» пісочну основу хвилин 10 при температурі 180 градусів. 
 

3. Паралельно займаємося підготовкою начинки. Насамперед змішуємо вершковий сир, сметану і вершки (всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури). Злегка збиваємо молочні продукти віночком. Можна скористатися і міксером, проте в цьому випадку вкрай важливо встановити мінімальну швидкість, щоб уникнути утворення бульбашок. 
 

4. По одному вводимо яйця, продовжуючи кругові рухи віночком. Підсипає цукор і крохмаль. Для ароматизації додаємо ванільну есенцію або ж пучку звичайного ваніліну. Ще раз акуратно перемішуємо інгредієнти для рівномірного розподілу крупинок цукру. Занадто довго заважати крем не потрібно - нам необхідно лише домогтися об'єднання компонентів в однорідну масу.
 

5. Повертаємося до основи нашої майбутньої випічки. Виймаємо форму з крихтами печива з духовки, охолоджуємо.
 

6. Акуратно заливаємо пісочний шар підготовленим сирно-вершковим кремом. Випікаємо чізкейк хвилин 40 при температурі 180 градусів. 
 

7. Готову випічку залишаємо в духовці з пріокритой дверцятами. Так чізкейк буде остуджувати поступово, що допоможе уникнути поширеної проблеми - утворення тріщини в начинці при охолодженні десерту. 
 

8. Консервовані персики витягаємо з сиропу, нарізаємо тонкими часточками. Покриваємо яскравим фруктовим шаром поверхню подост чизкейка. 
 

9. Щоб персики НЕ завітрились, заливаємо їх шаром желе для торта, приготованим за інструкцією. Можна не купувати окремо желе, а зробити його самостійно, застосувавши желатин і залишився від персиків сироп (пропорції і спосіб приготування можна дізнатися в інструкції на упаковці желатину). 
 

10. Відправляємо наше кулінарний виріб в холодильник до повного застигання желейного шару. Далі акуратно знімаємо роз'ємний борт, нарізаємо чізкейк порційними шматочками і подаємо. 
 

Чізкейк з персиками повністю готовий! Приємного чаювання!



Категорія: Пироги | Додав: 12.04.2018
Переглядів: 830 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024