Домашня кухня
Двох'ярусний торт «Зимова хатинка» |
Ека з лаваша з сиром і яйцем |
Розсольник з перловкою і солоними огірками |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Чізкейк з персиками
Чізкейк - популярна і улюблена багатьма випічка, до складу якої обов'язково входить вершковий сир. В оригіналі основним інгредієнтом десерту є сир «Філадельфія», який ми замінимо бюджетним аналогом і доповнимо сметаною.
Завершальним етапом додамо десерту трохи «сонячного відтінку», оформивши поверхню випічки фруктовим шаром. Чізкейк з персиками - ефектний і смачний десерт, приготувати який можна в будь-який час року!
Складові:
Для основи:
- пісочне печиво - 200 г;
- вершкове масло - 100 г.
Для начинки:
- будь-який вершковий сир (сирний) - 300 г;
- цукор - 100 г;
- сметана - 200 г;
- вершки (не менше 20%) - 200 мл;
- яйця - 2 шт .;
- крохмаль - 3 ст. ложки;
- ванільна есенція (або дрібку ваніліну).
Для оформлення випічки:
- консервовані персики - 5-6 половинок;
- желе для торта - 2 пакетика (можна замінити персиковим сиропом і желатином).
Чізкейк з персиками рецепт з фото крок за кроком
Як зробити чізкейк з персиками в домашніх умовах
1. Для початку підготуємо основу чізкейку. Розміщуємо печиво в чашу блендера, подрібнюємо до мінімальної крихти. Додаємо попередньо розтоплене і охолоджене вершкове масло.
2. Ретельно перемішуємо масу, а потім розподіляємо рівним шаром по дну рознімної вогнетривкої форми діаметром 22 см. Далі поміщаємо форму в розпечену духову піч. «Сушимо» пісочну основу хвилин 10 при температурі 180 градусів.
3. Паралельно займаємося підготовкою начинки. Насамперед змішуємо вершковий сир, сметану і вершки (всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури). Злегка збиваємо молочні продукти віночком. Можна скористатися і міксером, проте в цьому випадку вкрай важливо встановити мінімальну швидкість, щоб уникнути утворення бульбашок.
4. По одному вводимо яйця, продовжуючи кругові рухи віночком. Підсипає цукор і крохмаль. Для ароматизації додаємо ванільну есенцію або ж пучку звичайного ваніліну. Ще раз акуратно перемішуємо інгредієнти для рівномірного розподілу крупинок цукру. Занадто довго заважати крем не потрібно - нам необхідно лише домогтися об'єднання компонентів в однорідну масу.
5. Повертаємося до основи нашої майбутньої випічки. Виймаємо форму з крихтами печива з духовки, охолоджуємо.
6. Акуратно заливаємо пісочний шар підготовленим сирно-вершковим кремом. Випікаємо чізкейк хвилин 40 при температурі 180 градусів.
7. Готову випічку залишаємо в духовці з пріокритой дверцятами. Так чізкейк буде остуджувати поступово, що допоможе уникнути поширеної проблеми - утворення тріщини в начинці при охолодженні десерту.
8. Консервовані персики витягаємо з сиропу, нарізаємо тонкими часточками. Покриваємо яскравим фруктовим шаром поверхню подост чизкейка.
9. Щоб персики НЕ завітрились, заливаємо їх шаром желе для торта, приготованим за інструкцією. Можна не купувати окремо желе, а зробити його самостійно, застосувавши желатин і залишився від персиків сироп (пропорції і спосіб приготування можна дізнатися в інструкції на упаковці желатину).
10. Відправляємо наше кулінарний виріб в холодильник до повного застигання желейного шару. Далі акуратно знімаємо роз'ємний борт, нарізаємо чізкейк порційними шматочками і подаємо.
Чізкейк з персиками повністю готовий! Приємного чаювання!
|
Категорія: Пироги | Додав: 12.04.2018
|
Переглядів: 830
| Рейтинг: 0.0/0 |
|