Субота
20.04.2024
07:37
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
/_pu/1/67750747.jpg
Рибна запіканка з овочами
/_pu/0/97628455.jpg
Корейка свиняча в духовці
/_pu/3/86541284.jpg
Торт «Вупі пай»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Холодні закуски


Рулети з баклажанів з сиром і часником

Плануючи урочисте застілля, не забудьте включити прості закуски в святкове меню. Як варіант, пропонуємо приготувати апетитні рулети з баклажанів з сиром і часником. Це невибаглива страва виходить соковитим, смачним і привабливим, та й готується воно досить швидко. Що стосується начинки, ви завжди можете її варіювати, підлаштовуючи під свої смаки. Наприклад, також вдало сюди впишеться сирний сир, свіжі помідори або, наприклад, гриби.

А любителям простих закусок також рекомендуємо звернути увагу на схожий рецепт - смажені баклажани з помідорами і часником.
 
Складові:
  • баклажани - 2 шт .;
  • сир - 150-200 г;
  • часник - 2-3 зубці;
  • зелень петрушки - ½ пучка;
  • майонез - до смаку;
  • рослинне масло - близько 30 мл.


Рулети з баклажанів з сиром і часником рецепт з фото

1. Для закуски вибираємо баклажани середнього розміру. Промиваємо, видаляємо плодоніжки і нарізаємо поздовжньо пластинами завтовшки 5-6 мм. Посипаємо нарізку сіллю і залишаємо хвилин на 10-15, після чого промиваємо водою і промаківаем серветкою. Цей простий спосіб допоможе позбавити баклажани від гіркоти.
 

2. Злегка змащуємо пластини рослинним маслом і смажимо на сухій сковороді хвилин по 5 з кожного боку. При такому способі кількість масла буде мінімізовано і закуска вийде менш жирної. 
 

3. Підготуємо начинку для майбутніх рулетів. Сир натираємо середньої стружкою, змішуємо з подрібненою петрушкою і часниковими зубцями, пропущеними через прес. Заправляємо компоненти майонезом. Знімаємо пробу, при необхідності додавши сіль / перець. 
 

4. На кожну підсмажену овочеву пластину викладаємо порцію начинки (по 2-3 чайні ложки).  
 

5. Звертаємо наші заготовки в міру щільними рулетиками. 
 

6. При подачі доповнюємо зеленню. Для яскравого «акценту» можна прикрасити закуску ягодами журавлини або скибочками свіжих томатів.
 

Рулети з баклажанів з сиром і часником готові! Закуску можна подавати як холодної, так і злегка підігрітої. Смачного!



Категорія: Холодні закуски | Додав: 05.04.2018
Переглядів: 3609 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024