Неділя
16.06.2019
23:54
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Холодні закуски


Оселедець під шубою рулетом

Імпровізація кмітливих господинь - традиційна «Оселедець під шубою» у вигляді рулету прикрасить новорічний або будь-який інший святковий стіл. Інгредієнти для салату використовуються всі ті ж, що і в класичній версії, викладаються шарами і промазиваются майонезом. Змінюється тільки порядок прошарків і спосіб збирання - працюємо на харчовій плівці, в результаті звернувши заготовку в щільний рулон.

«Оселедець під шубою» рулетом виходить дуже ніжною, ефектною і оригінальною. Пропонуємо вашій увазі простий і цікавий спосіб подачі знайомого, улюбленого і незмінно актуального страви.
 
Складові:
  • філе оселедця - 250 г;
  • буряк - 400 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • морква - 300 г;
  • картопля - 300 г;
  • цибуля - ½ невеликої головки;
  • майонез - до смаку;
  • сіль, перець - за смаком.


«Оселедець під шубою» рулетом рецепт з фото крок за кроком

1. Заздалегідь відварюємо, охолоджуємо, очищаємо картоплю, моркву, яйця, буряк. Трьом окремо на дрібній тертці. Кухонну дошку застилає харчовою плівкою в два шари і приступаємо до формування рулету. Бурякову стружку обов'язково ретельно віджимають, а потім викладаємо на плівку тонким прямокутним пластом, не залишаючи прогалин.
 

2. Для ідеального результату зверху накриваємо ще одному листом плівки і долонями утрамбовуємо шар. 
 

3. Знімаємо плівку, посипаємо буряк сіллю і перцем. Майонезом цей шар не промазуємо, щоб підсумковий рулет не розповзається і краще тримав форму. 
 

4. Натерту моркву теж ретельно віджимають. Розподіляємо по буряках тонким шаром у вигляді прямокутника, залишаючи по краях вільне місце. 
 

5. Морква солимо / перчимо, змащуємо майонезом. 
 

6. Далі викладаємо картопля знову ж у вигляді прямокутника (за площею трохи менше морквяного шару). 
 

7. Посолити, поперчити і промазав майонезом картопляну масу, розподіляємо зверху яйця. Знову робимо шар трохи менше попереднього. Злегка солимо, наносимо майонезну мастило. 
 

8. Цибулю дрібно рубаємо. Половину нарізки розподіляємо широкою смугою по яєчному шару (трохи ближче до нижнього краю). 
 

9. За цибулі розподіляємо оселедець, нарізану тонкими скибочками. Злегка трамбуючи, викладаємо рибу невеликою гіркою. Зверху обсипає оселедець залишками лушпиння нарізки. 
 

10. Приступаємо до згортання рулету. Допомагаючи собі плівкою, піднімаємо нижній край пласта і підвертаємо до центру, ховаючи під буряковим шаром оселедець. 
 

11. Відкидаємо плівку назад. 
 

12. Таким же чином підвертаємо внахлест другий край, розрівнюємо шов, а потім накриваємо сформований «рулон» вільними кінцями плівки. Зовні підрівнюємо рулет, обтиску краю руками. Не знімаючи плівку, прибираємо рулет на ніч в холодильник для просочення і закріплення форми. 
 

13. Потім акуратно знімаємо плівку, зрізаємо у рулету скромні краю. Майонез наливаємо в пакет і, відрізавши куточок, поливаємо тонкими лініями готову закуску. За бажанням доповнюємо зеленню. 
 

14. Нарізаємо на порційні шматочки товщиною близько 2 см і подаємо. 
 

«Оселедець під шубою» рулетом готова! Смачного!



Категорія: Холодні закуски | Додав: 05.04.2018
Переглядів: 142 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019