Неділя
16.06.2019
23:45
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Холодні закуски


Пастрома з курячої грудки в духовці

Складно встояти перед черговим шматочком курячої Пастрома, приготовленої з даного рецептом. Це чудова закуска, що підходить як для святкового застілля, так і для звичайного сніданку, стане чудовою альтернативою ковбасі та іншим покупним виробам з м'яса.

Пастрома з курячої грудки в духовці, просочена спеціями, виходить неймовірно смачною і ароматною. Тут поєднується одночасно ніжний смак дієтичного м'яса і деяка пікантність гострого меленого перцю і гірчиці.
 
Складові:
  • куряча грудка - 1 шт. (Близько 600-700 г);
  • гірчиця -1 ст. ложка;
  • орегано - 2 ч. ложки;
  • паприка солодка шматочками - 2 ст. ложки;
  • рослинне масло - 1-2 ст. ложки;
  • перець червоний мелений (гострий) - ¼ ч. ложки (можна більше).

Для соляного розчину:
  • вода - 500 мл;
  • сіль дрібна - 1 ст. ложка.


Куряча пастрома рецепт з фото крок за кроком

Як готується пастрома з курячої грудки в духовці

1. З курячої грудки знімаємо шкуру. М'якоть акуратно зрізаємо з кістки і отримуємо два шматки курячого філе. 
 

2. Для соляного розчину вливаємо в об'ємну миску звичайну питну воду. Додаємо дрібну сіль і ретельно перемішуємо. Промиті філе поміщаємо в солону рідину і залишаємо на 2 години. 
 

3. Підготуємо все необхідне для обмазки курячого м'яса. Змішуємо орегано, гострий мелений перець і шматочки солодкої паприки. Також для рецепта можна застосувати сушений базилік, коріандр, куркуму і т.д. Набір спецій ви завжди можете доповнити або видозмінити з урахуванням особистих переваг. 
 

4. До суміші сухих спецій додаємо гірчицю і вливаємо олію, ретельно перемішуємо.
 

5. Вимочені грудки витягаємо з соляного розчину і обсушуємо. Кожне філе ретельно натираємо підготовленої гірчичною масою і викладаємо у форму для запікання, застелену фольгою. Додатково солити куряче м'ясо не потрібно, так як грудки вже досить просочилися солоної рідиною.
 

6. Духову піч обов'язково розпалює до 250 градусів і тільки після цього відправляємо туди філе. Витримуємо куряче м'ясо при високій температурі рівно 15 хвилин. Потім відразу вимикаємо духовку і залишаємо там куряче м'ясо на 2 години. Дверцята не відкривається ні за яких умов! Пастрома з курячої грудки в духовці буде доходити до готовності за рахунок залишкового тепла. 
 

7. Через зазначений час дістаємо готові філе з духовки і відправляємо в холодильник. Через 1-2 години вже охолоджене м'ясо нарізаємо гострим ножем і подаємо з скибочками свіжого хліба! 
 

Куряча пастрома повністю готова! Смачного!



Категорія: Холодні закуски | Додав: 05.04.2018
Переглядів: 161 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019