Вівторок
23.04.2024
15:53
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
/_pu/4/76695141.jpg
Пісочний пиріг з полуницею
/_pu/4/77583706.jpg
Чебуреки з м'ясом
/_pu/3/43219381.jpg
Торт «Пташине молоко»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Холодні закуски


Рулет зі шпинатом і червоною рибою

Рулет зі шпинатом і червоною рибою - презентабельна холодна закуска для святкового столу, оригінальна заміна стандартним бутербродів із солоною сьомгою. Виріб складається з тонкого шпинатового коржа, ніжною білою прошарку вершкового сиру і яскравих вкраплень рибних скибочок. Виглядає рулет витончено, а готується дуже легко.

Борошняна основа випікається всього 10-12 хвилин. Шпинатне тісто дивно просте за складом і бездоганне за якістю - корж виходить слухняним, м'яким, без праці згортається в рулон і ідеально поєднується з начинкою.
 
Складові:

Для основи:
  • шпинат - 150 г;
  • яйця - 3 шт .;
  • сіль - ¼ ч. ложки;
  • борошно - 50 г.

Для начинки:
  • солона сьомга або форель - 200 г;
  • вершковий сир - 180 г;
  • кріп - 1-2 гілочки;
  • часник - 1-2 зубці.


Рулет зі шпинатом і червоною рибою рецепт з фото

1. Шпинатові листя ретельно промиваємо, видаляємо тверді стебла. 
 

2. У каструлі доводимо до кипіння воду. У киплячу рідину завантажуємо весь шпинат, варимо буквально півхвилини - дозволяємо зелені злегка розм'якнути. Якщо використовується заморожений шпинат, в цьому кроці немає необхідності. Просто дозволяємо шпинату повністю відтанути і віджимаємо. 
 

3. Знявши каструлю з вогню, відкидаємо розм'якшені листочки на друшляк, промиваємо холодною водою. Ретельно віджавши, з'єднуємо шпинат з борошном і жовтками, попередньо відокремленими від білків. 
 

4. Погружной насадкою блендера розтираємо суміш до отримання гладкого, пофарбованого в насичений зелений колір пюре. 
 

5. Окремо збиваємо білки з сіллю. Працюємо міксером до отримання стійкої пишної маси. При перевертанні миски білосніжна суміш повинна залишатися на місці. 
 

6. У три заходи вводимо збиті білки до Шпинатна пюре. Кожну порцію дбайливо втручаємося плавними рухами від низу до верху (як при виготовленні бісквіта для торта). 
 

7. У підсумку отримуємо «повітряний» і ніжне, рівномірно забарвлене тісто. 
 

8. Деко застилає листом пергаментного паперу, а потім рівним тонким шаром розподіляємо шпинатну масу. Формуємо прямокутник розміром приблизно 20х30 см. Якщо є сумніви в якості пергаментного паперу, попередньо можна злегка змастити її маслом, щоб корж не прилип. 
 

9. Випікаємо шпинатну основу в розігрітій до 180 градусів духовці близько 10-12 хвилин (до сухої сірники). Важливо не пересушити корж, інакше він може тріскатися або навіть ламатися при згортанні в рулет! Остужаем випічку. 
 

10. Для начинки змішуємо вершковий сир кімнатної температури, нарізаний дрібно кріп і вичавлений через прес часник. Рівномірно розмазує сирну масу по остившему Коржу. По краях залишаємо трохи вільного простору (приблизно 1 см). 
 

11. Червону рибу ріжемо тонкими смужками і розподіляємо по сирної мастилі. 
 

12. Щільно звертаємо пласт в рулон. Обертаємо пергаментним папером або харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 3-4 години для закріплення форми. 
 

13. Обрізавши скромні краю, несемо охолоджений рулет зі шпинатом і червоною рибою до столу! Гострим ножем ділимо на кружечки товщиною 1-1,5 см. 
 

Смачного!



Категорія: Холодні закуски | Додав: 05.04.2018
Переглядів: 2806 | Рейтинг: 3.0/1


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024