Субота
20.04.2024
05:17
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
/_pu/2/30964107.jpg
Салат «Кавунова долька»
/_pu/2/82384020.jpg
М'ясо в цахтоне
/_pu/3/41378832.jpg
Торт «Пеле»
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Холодні закуски


Печінковий рулет з маслом

При мінімумі турбот, в кілька простих кулінарних дій звичайний печінковий паштет перетворюємо в витончений презентабельний рулет з контрастною начинкою з вершкового масла. Обсмажену печінку з'єднуємо з соковитим цибулею і солодкої морквою, пюріруем блендером, звертаємо в «рулон» з тонким масляним шаром і прибираємо в холодильник до застигання / ущільнення.

Готовий печінковий рулет з маслом без праці нарізається на порційні шматки, легко наноситься на хліб і зберігає притаманну стандартному паштету ніжну, шовковисту текстуру. Рецепт поширюється на всі види печінки - можна використовувати яловичі, свинячі, курячі та інші субпродукти.
 
Складові:
  • печінка куряча (або інша) - 500 г;
  • цибуля ріпчаста - 150 г;
  • морква - 100 г;
  • сіль, перець - за смаком;
  • рослинне масло (для смаження) - 2-3 ст. ложки;
  • вершкове масло - 100 г.


Печінковий рулет з маслом покроковий рецепт з фото

Як приготувати рулет з печінки

1. Печінка, кілька разів промивши під струменем води, нарізаємо шматочками середнього розміру. Підсушуємо на розпеченій сковороді з рослинним маслом 2-3 хвилини, встановивши максимальний нагрів. 
 

2. Слідом перевертаємо шматочки, пару хвилин обсмажуємо другу сторону. 
 

3. Завантажуємо до побілілий печінки цибулю, попередньо очищений і нарізаний дрібними кубиками, а також морква, натерту великою соломкою, перемішуємо суміш. Зменшивши вогонь, пропарюють вміст сковороди під кришкою протягом 10-15 хвилин - до повної готовності печінки і розм'якшення лука з морквою. Солимо / перчимо. 
 

4. Остудивши, перекладаємо печінку з овочами в зручну посуд, за допомогою погружной насадки блендера подрібнюємо масу до мінімальної зернистості (або двічі пропускаємо інгредієнти через м'ясорубку).
 

5. Робочу поверхню застилає листом щільного фольги, зверху рівним шаром товщиною близько 1 см розмазує печінкову масу. 
 

6. Вершкове масло завчасно виймаємо з холодильника, дозволяємо йому максимально підтанути при кімнатній температурі. Уже ретельно розм'якла кремообразную масляну масу розподіляємо тонким прошарком по паштету. Для зручності попередньо опускаємо чисту столову ложку в гарячу воду і насухо протираємо - за допомогою такого способу масло буде розмазуються набагато легше. 
 

7. Далі, допомагаючи фольгою, акуратно згортаємо печінковий «полотно» в рулет подібно приготування ролів. 
 

8. Обернувши фольгою, прибираємо паштет в холодильник на 3-4 години. За цей час масло застигне, а сама закуска «зміцніє» і стане краще тримати форму. Через зазначений час, апетитний печінковий рулет з маслом можна намазувати на хліб і нести до столу! 
 

Смачного!



Категорія: Холодні закуски | Додав: 05.04.2018
Переглядів: 996 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024