Субота
20.04.2024
03:42
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Холодні закуски
Гарячі закуски
Суші і роли
Пошук рецепта
/_pu/4/94078025.jpg
Лимонний кекс на кефірі з маком
/_pu/2/42409703.jpg
Пиріг з моцарелою і помідорами «а-ля Капрезе»
/_pu/2/08423989.jpg
Курник з куркою і картоплею
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Закуски » Холодні закуски


Рафаелкі з крабових паличок

Всім знайомі ніжні цукерки «Рафаелло» , виготовлені у вигляді невеликих кульок, вкритих кокосовою стружкою. Сьогодні ми зробимо щось подібне до популярних «рафаелок», але не в солодкому варіанті, а як цікаву закуску. Замість кокосової застосуємо крабову «стружку», а ніжний крем замінимо ситним салатом. Імпровізовані «рафаелкі» з крабових паличок зацікавлять не лише дітей: це цікаве блюдо сподобається і дорослим, так як відмінно підійде в якості закуски до пива і іншими алкогольними напоями!
 
Складові:
  • крабові палички - 200 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • сир - 100 г;
  • часник - 1-2 зубці;
  • майонез - 2-3 ст. ложки;
  • зелень (для подачі) - кілька свіжих гілочок.


Закуска «Рафаелло» з крабових паличок - рецепт

Як зробити «рафаелкі» з крабових паличок

1. Крабові палички витягаємо з оболонки, натираємо на дрібній тертці. Бажано, щоб палички не встигли до кінця розморозитися - так процес значно спроститься. 
 

2. Яйця варимо близько 10 хвилин з моменту закипання води. Охолодивши і очистивши, натираємо яйця на дрібній тертці або розминаємо в крихту за допомогою вилки. 
 

3. Сир натираємо дрібною стружкою. 
 

4. У глибокій мисці змішуємо яйця, сирну стружку і половину порції крабових паличок. 
 

5. Майонез з'єднуємо з очищеним і пропущеним через прес часником. Заправляємо отриманим соусом складові закуски, все акуратно перемішуємо. За бажанням можна злегка посолити і / або приправити меленим перцем вийшов салат. 
 

6. Тепер приступаємо до оформлення, виправдовуючи назву закуски. З приготованого салату формуємо однакові кульки розміром приблизно з волоський горіх. 
 

7. Кожну заготовку гарненько обвалюють в залишках «крабової стружки».
 

8. Готові «рафаелкі» викладаємо на тацю, тарілку або розподіляємо по порційних креманках. Доповнюємо закуску зеленню і подаємо до столу з пивом, вином або, наприклад, томатним соком. 
 

«Рафаелкі» з крабових паличок повністю готові! Ефектна і святкове закуска - гідне прикраса святкового столу! Приємного вам апетиту!



Категорія: Холодні закуски | Додав: 05.04.2018
Переглядів: 711 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024