Субота
20.04.2024
16:13
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Страви з м'яса
Страви із птиці
Страви з риби та морепродуктів
Овочеві страви
Пошук рецепта
/_pu/1/57777018.jpg
Спагеті з морепродуктами
/_pu/0/92690783.jpg
Курячі ніжки в листковому тісті
/_pu/0/35717810.jpg
Чаклуни з картоплі з фаршем
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Другі страви » Страви з м'яса


У категорії рецептів: 54
Показано рецептів: 41-54
Сторінки: « 1 2 3

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

/_pu/0/26062215.jpgСьогодні приготуємо апетитне і барвисте блюдо з м'якоті яловичини і овочів. Вибираємо шматок соковитого м'яса без кісток, оперативно обсмажуємо з овочевим «міксом», а потім доводимо до повної готовності за допомогою гасіння під кришкою. Зі звичайної питної води, консервованої томатної пасти і невеликої кількості пшеничного борошна робимо смачну підливу. В кінці доповнюємо інгредієнти зеленню і насолоджуємося смачним і ситним блюдом. Тушковане м'ясо з підливою за цим рецептом сподобається любителям як овочевих страв, так і м'ясних.
Страви з м'яса | Переглядів: 425 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/15517153.jpgРецепт фаршированих кабачків - велика база для кулінарного простору! Начинити їх можна чим завгодно - м'ясом, грибами, будь-який овочевий сумішшю, до основного набору додати рис, сир, зелень, улюблені спеції і т.д. Вибір, як завжди, необмежений і залишається за кулінаром, ну а ми сьогодні розглянемо найпопулярніший варіант цієї страви - готуємо фаршировані кабачки з фаршем, запечені в духовці.

Велика кількість м'ясної маси зі солодкуватої морквяно-цибулевої пасеруванням - ідеальна і універсальна начинка, а вкупі зі сметаною і під щільною сирною скоринкою вона стає ще більш соковитою і «виразною».
Страви з м'яса | Переглядів: 463 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/00675603.jpgФаршировані перці з фаршем і рисом по набору продуктів і способу приготування нагадують популярні голубці , але готуються набагато простіше і швидше. В даному випадку на підготовку головного інгредієнта - солодкого болгарського перцю йдуть лічені хвилини, адже необхідно тільки позбавити його від насіння і злегка обсмажити.

Начиняти такі перці можна різною начинкою. У нашому рецепті буде класичний варіант - стандартний фарш, овочі і рисова крупа. Доповнимо все це сметанним соусом і отримаємо чудове ароматне блюдо!
Страви з м'яса | Переглядів: 892 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/84092954.jpgФахітос - блюдо мексиканської кухні, що представляє собою м'ясо, обсмажене з овочами. Як правило, рецепт включає до свого складу яловичину, однак найчастіше вона замінюється куркою, морепродуктами або, наприклад, свининою (як в нашому випадку).

М'ясо по-мексиканськи виходить в міру гострим, пікантним і дуже смачним. До того ж, виконуються кроки приготування досить швидко і просто. Пропонований рецепт, звичайно ж, трохи відрізняється від оригіналу, так як адаптований до наших умов і домашнім продуктам, проте це зовсім не псує смак страви!
Страви з м'яса | Переглядів: 688 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/12159849.jpgПредставляємо вашій увазі простий кулінарний інструктаж на тему макаронних виробів. До сімейного обіду або тихому романтичної вечері готуємо смачне і не сильно клопітка італійське блюдо - фетучіні з грибами і шинкою. Кілька елементарних маніпуляцій, трохи терпіння і ситна трапеза готова!

А якщо у вас ще залишаються запаси цієї тонкої і плоскою локшини, пропонуємо також спробувати фетучіні з сьомгою або пасту з креветками .
Страви з м'яса | Переглядів: 614 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/81455200.jpgСитний італійський омлет фріттата з овочами та ковбасою впевнено справляється з роллю другого блюда. Цей рецепт з розряду живильним і одночасно прагматичною кухні, адже в хід можна пустити практично будь-які залишки продуктів, що залежалися в холодильнику: шинку, сосиски, копченості, овочі, сир і т.д.

Барвиста і апетитна фріттата, приготована за цим рецептом, стане ідеальним перекусом для всієї родини. Склад продуктів ви завжди можете змінити або доповнити за своїм розсудом.
Страви з м'яса | Переглядів: 457 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/07655500.jpgПоклопотатися кілька годин на кухні, бажано всім сімейством, можна поповнити засіки напівфабрикатами домашнього виробництва. Сьогодні готуємо хінкалі - традиційне блюдо грузинської кухні, що представляє собою великі пельмені з соковитою начинкою.

Процес приготування буде нешвидким - хінкалі ніколи не роблять поспіхом, адже це блюдо вимагає максимум уваги і деякої вправності. Ми постаралися підготувати детальний покроковий рецепт хінкалі з фото! Сподіваємося, що у вас все вийде!
Страви з м'яса | Переглядів: 568 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/35717810.jpgЛюбителям других страв з картоплі, в числі яких популярні деруни , зрази , битки , пропонуємо ще один схожий рецепт. Чаклуни з картоплі з фаршем - традиційне білоруське блюдо, яке представляє собою вироби, що нагадують картопляні пиріжки з м'ясною начинкою.

Секрет швидкої формування та пластичності полягає в тому, що з картоплі зливається вся зайва волога. Маса зберігає необхідну щільність і в'язкість, завдяки чому без особливих зусиль виходить зліпити акуратні заготовки. Нижче детально розглянемо як приготувати чаклуни з картоплі з фаршем.
Страви з м'яса | Переглядів: 839 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/19669722.jpgЧанахи - грузинське блюдо, яке представляє собою м'ясо, томління з овочами. Пропарені, вдосталь просочені соком і насичені ароматами інгредієнти утворюють справжні ласощі, які крім бездоганного смаку порадує і яскравим, святковим видом. Рецептів чанахи дуже багато, але вважається, що найкраще це блюдо виходить в глиняних / керамічних горщиках.

Даний варіант чанахи трохи відрізняється від оригіналу, так як відкорегований під наші реалії і домашні продукти, але в цілому технологія приготування дотримана, і готову страву виходить відмінним! Отже, вибираємо свіжі, сезонні баклажани і помідори, ароматну зелень, м'якоть яловичини або баранини і приступаємо до процесу! Сподіваємося, що наш рецепт чанахи по-грузинськи з фото допоможе без труднощів впоратися із завданням!
Страви з м'яса | Переглядів: 693 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/57641862.jpgІз закінченням літа і теплої погоди, як правило, закінчується і сезон шашликів на природі. Однак і в холодні непогожі дні іноді так хочеться порадувати себе соковитим м'ясом, прожареним на шампурах ... Не варто сумувати і ностальгувати за минулим літнім дням, адже шашлик на шпажках в духовці можна приготувати в будь-який час року! До речі, для цього зовсім не обов'язково мати духову піч з грилем, досить скористатися найпростішою духовкою і звичайним листом.

Смачне, апетитне м'ясо, насаджене на дерев'яні палички - хороша ідея урізноманітнити буденний або святковий стіл.
Страви з м'яса | Переглядів: 790 | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/16424916.jpgАпетитні котбулар з вершковим соусом і солодким джемом отримали популярність завдяки мережі магазинів IKEA, де це блюдо вже давно користується колосальним попитом. Маленькі м'ясні кульки виходять дуже соковитими, ароматними і неймовірно смачними! А рясне кількість ніжної підливи і нестандартне доповнення у вигляді ягідного джему роблять блюдо ще більш цікавим і апетитним!

Приготувати знамениті шведські фрикадельки як в Ікеа можна і у себе вдома. Для цього нам буде потрібно два види фаршу, вершки, м'ясний бульйон і ще трохи простих, цілком доступних продуктів. Джем для подачі страви можна купити вже готовий або зробити самостійно, слідуючи нашим рецептом.
Страви з м'яса | Переглядів: 830 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/16490066.jpgЯловичина в горщику з картоплею в духовці - «рецепт-виручалочка» у тих випадках, коли продуктів мінімум, але хочеться приготувати що-небудь цікаве і смачне. Ця страва з ароматом спецій і часнику викликає апетит миттєво, радує зовнішнім виглядом і дивовижним смаком.

Перш ніж відправляти в духовку, доведемо основні інгредієнти до напівготовності, а з усім іншим впорається наш помічник - глиняний горщик. Готове ніжне, розм'якшене м'ясо укупі з соковитим картоплею - класика кулінарії.
Страви з м'яса | Переглядів: 489 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/91852841.jpgСкладно припустити, чому дане блюдо отримало назву «яловичина по-царськи». Звичайно м'ясо, запечене в духовці з майонезом і грибами, навряд чи має відношення до трапези високопрестольних осіб. Швидше за таку страву можна віднести до повсякденних страв, відповідним для звичайного тихого вечері в колі сім'ї. Але в будь-якому випадку м'ясо, приготоване за рецептом, виходить м'яким і смачним, а це найголовніше!

Яловичина «по-царськи» в духовці повністю пропарюється, насичується ароматами і стає неймовірно апетитною. Це відмінна альтернатива м'ясу по-французьки , відбивних і багатьом іншим м'ясних страв! Але щоб результат вийшов найбільш успішним, для рецепта необхідно вибрати частину яловичини, придатну для запікання.
Страви з м'яса | Переглядів: 454 | Дата: 26.03.2018 | Комментарии (0)


/_pu/0/89870343.jpgЯловичі реберця в духовці з картоплею - дуже апетитне і ситне блюдо. Його обов'язково оцінять по достоїнству представники чоловічої статі, а також всі любителі щільно поїсти. Готуються інгредієнти одночасно в одній ємності. Тому все, що нам потрібно - відправити форму в духовку, а потім можна займатися своїми справами, чекаючи готовності страви.

При томлінні в духовій печі м'ясо наскрізь просочується ароматами спецій, виходить м'яким і соковитим, можна сказати, «який таїть у роті». А картопляні скибочки, що доповнюють яловичі реберця, позбавляють від необхідності окремо готувати гарнір.
Страви з м'яса | Переглядів: 453 | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)

1-20 21-40 41-54
Copyright MyCorp © 2024