П`ятниця
22.11.2024
13:02
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/3/62460271.jpg
Американський яблучний пиріг (класичний яблучний пай)
/_pu/1/47894504.jpg
Яйця Бенедикт під соусом Голландез
/_pu/2/23780520.jpg
Соус для салату Цезар з анчоусами
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Тістечка


Тістечко «Картопля» з печива

Тістечко «Картопля» отримало популярність ще з радянських часів. Тоді це солодкі ласощі можна було знайти в будь-яких кафетеріях, їдальнях і булочних. І навіть зараз, через кілька десятиліть, цей простий і смачний десерт продовжує активно користуватися попитом поряд з медовим тортом і еклерами.

Сьогодні готуємо апетитне тістечко «Картопля» з печива і згущеного молока. Організуємо солодке чаювання для всієї родини, ностальгуючи і згадуючи чарівний смак з дитинства.
 
Складові:
  • пісочне печиво - 300 г;
  • згущене молоко - 170 г;
  • коричневий цукор (або звичайний білий) - 2 ст. ложки;
  • вершкове масло - 100 г;
  • какао-порошок - 2-3 ст. ложки.

Для крему:
  • цукрова пудра - 1 ст. ложка;
  • вершкове масло - 10 г.


Домашнє тістечко «Картопля» рецепт з печива і згущеного молока

Як зробити тістечко «Картопля» в домашніх умовах

Печиво подрібнюємо до мінімально можливої ​​крихти за допомогою блендера / м'ясорубки. 
 

Згущене молоко переливаємо в вогнетривку ємність, додаємо брусок масла, а також цукровий пісок. У нашому прикладі ми використовували коричневий цукор, так як він надає тістечком цікавий смаковий «відтінок», але можна обійтися і звичайним білим.
 

Помішуючи, прогріваємо солодку суміш до повного розчинення в гарячій рідини масла і цукрових крупинок. Знявши з плити, всипаємо какао-порошок і збиваємо масу віночком, домагаючись отримання однорідної складу шоколадного відтінку. 
 

Переливаємо отриманий теплий розчин в пісочну крихту. 
 

Старанно вимішуємо, щоб подрібнене печиво просочилося рівномірно. 
 

Приступаємо до формування тістечок. Обскубують від солодкої пісочної маси невеликі шматочки, скачуємо довгасті заготовки у вигляді картоплі. Відправляємо на пару годин в холодильник.
 

Перед подачею оформимо тістечко простим кремом. Для цього ложку цукрової пудри розтираємо до однорідного стану з розм'якшеним маслом. Перекладаємо крем в кулінарний пакет і наносимо на поверхню наших тістечок для імітації паростків картоплі. 
 

Тістечко «Картопля» з печива повністю готово! Подаємо з чашкою ароматного чаю / кави або з іншими напоями. Смачного!



Категорія: Тістечка | Додав: 20.04.2018
Переглядів: 730 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024