П`ятниця
22.11.2024
13:40
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/2/67650873.jpg
Салат «Маска»
/_pu/1/18714352.jpg
Фарширований картопля в духовці
/_pu/0/20264774.jpg
М'ясо по-французьки в духовці
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Тістечка


Бісквітний рулет з повидлом

Бісквітний рулет з повидлом - десерт, що підходить для будь-якої ситуації. Його можна готувати як в простій буденний день для сімейного полудня, так і до святкового чаювання або навіть в подарунок, адже виглядає ця випічка дуже симпатично і акуратно.

Крім повидла в якості начинки можна застосувати заварний, сметанний або будь-який інший солодкий крем, варення, джем, збиті вершки і т.д. Таким чином, взявши на замітку найпростішу технологію випікання і формування бісквітного рулету, можна експериментувати і кожен раз створювати цей десерт в новому виконанні!
 
Складові:

Для тесту:
  • яйця - 4 шт .;
  • борошно - 120 г;
  • цукор - 100 г.

Для начинки:
  • повидло - близько 300 г.

Для декору:
  • цукрова пудра - 2-3 ст. ложки.


Бісквітний рулет з повидлом покроковий рецепт з фото

Як зробити бісквітне тісто для рулету

Сирі яйця поділяємо на білки і жовтки, поміщаємо в різні ємності. До желтковой масі всипаємо весь цукор, а потім збиваємо суміш міксером до посветления і збільшення обсягу в 3-4 рази. 
 

В іншому посуді старанно збиваємо білки до ущільнення і отримання пишної білої маси. 
 

Перекладаємо білки в посуд з жовтками. Розмішуємо ложкою, рухами від низу до верху. 
 

Борошно просіваємо через дрібне сито і поступово підсипає до яєчної суміші, продовжуючи вимішувати масу. 
 

Добиваємося отримання в'язкого, глянцевого тесту без борошняних грудочок. 
 

Викладаємо тісто в прямокутну жаростойкую форму, застелену пергаментом (в нашому прикладі використовувався деко розміром 35х25 см). Намагаємося розподілити шар рівномірно, щоб весь бісквітний пласт вийшов однієї товщини. Випікаємо корж при 180 градусах 10-20 хвилин (до сухої сірники). Важливо не перетримати бісквіт в духовці, інакше він вийде жорстким і буде ламатися при згортанні в рулет! 
 

Як сформувати бісквітний рулет з повидлом

Свіжоспечений корж викладаємо на кухонний рушник і дбайливо знімаємо пергамент. Поки бісквіт ще не встиг охолонути, швидко згортаємо його в щільний рулет разом з рушником і залишаємо до охолодження.
 

Потім розгортаємо пласт і наносимо шар повидла (або будь-якого джему / варення і т.д.). За бажанням в начинку можна ще додати подрібнені волоські горіхи або будь-які свіжі ягоди.
 

Знову скручуємо пласт в тугий рулет, ховаючи солодку добавку всередину. Завершальним штрихом обсипає бісквітний рулет з повидлом цукровою пудрою через дрібне сито або оформляємо будь-яким іншим способом. Перед дегустацією відправляємо десерт на полицю холодильника для просочення приблизно на 1-2 години. 
 

Нарізаємо бісквітний рулет з повидлом порційно і подаємо до чаю / кави.
 

Смачного!



Категорія: Тістечка | Додав: 20.04.2018
Переглядів: 720 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024