Домашня кухня
Торт Естерхазі |
Канапе з оселедцем і чорним хлібом |
Борщ з квашеною капустою |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
У розділі рецептів: 33 Показано рецептів: 21-33 |
Сторінки: « 1 2 |
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
![Суп з курячих крилець і болгарського перцю /_pu/0/98445567.jpg](/_pu/0/98445567.jpg) Суп з курячих крилець і болгарського перцю вабить красивим кольором, легким ароматом і ніжним смаком. Готується він з цілком доступних продуктів, список яких можна запросто міняти або доповнювати, дотримуючись власних уподобань.
Пропонуємо скористатися нашим рецептом і порадувати рідних насиченим і поживним бульйоном, приготованим в короткий термін. А якщо вам сподобається це просте перша страва, пропонуємо також спробувати курячий суп з вермішеллю і суп з перловкою. |
![Суп з перловкою і куркою /_pu/0/48391821.jpg](/_pu/0/48391821.jpg) Суп з перловкою на курячому бульйоні - універсальний варіант першої страви для дорослих і дітей. У цьому рецепті будемо використовувати самий стандартний набір спецій і продуктів, який в більшості випадків застосовується при варінні супів з курячого м'яса.
Консистенцію бульйону ви легко можете регулювати на свій розсуд, за бажанням збільшивши або ж зменшивши порцію перлової крупи. Те ж саме стосується і ароматних добавок: вибір спецій завжди залишається за кулінаром! |
![Суп з плавленим сиром і курячими грудками /_pu/0/72002349.jpg](/_pu/0/72002349.jpg) Сьогодні ми дізнаємося як зварити сирний суп, базовий рецепт якого вперше з'явився у Франції, пізніше поширившись по всьому світу. Взявши за основу ідею розчинення в гарячому бульйоні плавленого сирка, кулінари розробили безліч версій першої страви від легких овочевих до м'ясних варіантів.
Ми розглянемо процес приготування сирного супу з курячою грудкою. Це в міру гаряче і насичене блюдо зігріє в непогоду, радуючи приємним смаком і легким вершковим ароматом. |
![Суп з фрикадельками і вермішеллю /_pu/0/51294264.jpg](/_pu/0/51294264.jpg) Простий суп з фрикадельками і вермішеллю прекрасно вписується в щоденне меню. Рецепт, звичайно ж, не новий, але тим не менш смачний і бездоганний! За бажанням суп можна приготувати в сучасній варіації, наприклад, доповнивши солодким перцем, стиглими томатами, ситним беконом і будь-якими іншими компонентами, а можна довіритися старої доброї рецептурою, залишивши все без змін.
Барвисте і привабливе перша страва вабить своїм ароматом і апетитними нотками! Давайте ж приготуємо суп з фрикадельками, слідуючи покроковому рецептом з фото. |
![Суп курячий з вермішеллю /_pu/0/66082227.jpg](/_pu/0/66082227.jpg) Рецепти супів на курячому бульйоні користуються популярністю не тільки через насичений і приємний смак, але і за рахунок своєї користі. Вважається, що суп з курячого м'яса - відмінний профілактичний засіб від застуди та багатьох інших захворювань: він швидко засвоюється організмом і підвищує імунітет. Якщо ж доповнити бульйон свіжою зеленню і овочами, користь готового блюда тільки збільшується!
Сьогодні ми приготуємо смачний і простий суп курячий з вермішеллю без використання картоплі. Такий бульйон виходить легким, прозорим і ароматним, вариться дуже швидко і не вимагає багато інгредієнтів. |
![Суп харчо класичний /_pu/0/24113940.jpg](/_pu/0/24113940.jpg) Класичний суп харчо - дуже ситне і апетитне блюдо грузинської кухні. Для отримання насиченого бульйону зазвичай застосовується яловичина, хоча існують рецепти і з застосуванням баранини або іншого м'яса. Характерною особливістю супу харчо є легка кислинка в смаку, що отримується за рахунок тклапі (засушеної м'якоті слив) або ж сливового соусу ткемалі. Через брак цих інгредієнтів деякі господині додають в суп звичайну томатну пасту, але робити це не рекомендується, адже смак страви буде вже не той.
Як правило, харчо готують з гострим перцем і великою кількістю часнику, хоча дозування «пекучих» інгредієнтів ви завжди можете контролювати самостійно, підлаштовуючи рецепт під свої особисті смакові переваги. |
![Тайський суп том ям /_pu/0/28925774.jpg](/_pu/0/28925774.jpg) Кисло-гострий тайський суп том ям користується популярністю не тільки в Таїланді: це екзотичне перша страва зараз можна зустріти в меню азіатських кафе і ресторанів по всьому світу. Різновидів супу існує безліч: з морепродуктами, куркою, рибою, з кокосовим молоком або без і т.д. Однак незмінною складовою рецепта є гостра паста тому ям, яку можна знайти в спеціалізованому магазині або ж зробити самостійно, пішовши наш приклад. Суп, приготовлений за цим рецептом, звичайно відрізняється від оригіналу, так як адаптований до наших реалій і домашнім продуктам, але тим не менш виходить він дуже смачним!
Не забуваємо, що тайський суп не варять у великих кількостях як наш традиційний борщ. Том ям не підігрівати і не залишають на наступний день, тому по можливості готуйте стільки супчика, щоб ви і ваші близькі змогли з'їсти за один раз. |
![Французький цибульний суп /_pu/0/42927167.jpg](/_pu/0/42927167.jpg) Сьогодні в нашому меню класика французької кухні - цибульний суп на м'ясному відварі під рясним шаром тягучого сиру і хрустким скибочкою хліба. Ніжна консистенція, шовковиста текстура і м'який вершковий присмак попередньо обробленого лука надають бульйону особливий шарм, роблячи це блюдо зовсім несхожим на всі інші.
Незважаючи на мізерний набір продуктів і лякає багатьох кількість цибулі, суп має неймовірно насиченим смаком, а все пропорції вивірені і вирахувані ідеально. Після тривалого гасіння луковая маса стає солодкуватої, ніби карамелізованою, тому в бульйоні немає навіть найменшого натяку на гіркоту. |
![Червоний борщ з буряком і яловичиною (з оцтом) /_pu/0/32072986.jpg](/_pu/0/32072986.jpg) Червоний борщ з буряком і яловичиною хороший в будь-який час року. Це ситне і барвисте перша страва швидко втамовує голод, зігріває і радує чудовим смаком. Важко перелічити, скільки зараз існує версій традиційної страви: класичний борщ з м'ясом , менш калорійний і швидший борщ з куркою , освіжаючий зелений борщ і т.д.
На цей раз для приємних, ледь вловимих кисло-солодких «ноток» додамо в овочеву заправку оцет і цукровий пісок, а в іншому будемо діяти приголосного стандартної рецептурою. |
![Шурпа з яловичини класична /_pu/0/73156317.jpg](/_pu/0/73156317.jpg) Як різноманітності і альтернативи традиційному борщу , розсольнику, м'ясної солянки і іншим перших страв, готуємо класичну шурпу з яловичиною та овочами. Насичений густий бульйон, що обволікає привабливий аромат і відмінний смак - головні характеристики цього ситного східного супу.
Для більш наваристою і грунтовної шурпи яловичину можна замінити бараниною. Овочевий «мікс» і набір спецій також запросто піддається коригуванню. Даний покроковий рецепт шурпи пропонує базову технологію, яка допускає варіації. |
![Щавлевий суп з куркою /_pu/0/45786328.jpg](/_pu/0/45786328.jpg) Щавлевий суп одночасно зігріває і «освіжає» завдяки приємною, тонізуючої кислинки. Перше блюдо з додаванням листя щавлю виходить смачним і насиченим як у випадку з ситним м'ясом, так і з більш легким курячим бульйоном або навіть в пісному варіанті.
Сьогодні віддамо перевагу птиці та поспішаємо випробувати цей чудовий рецепт, поки ще не закінчилося літо і разом з ним сезон свіжого, соковитого щавлю. Набір спецій і пропорції продуктів можна сміливо коригувати, але все ж при цьому не забувати, що суп саме щавлевий, тому головного компонента має бути багато! |
![Юшка з сьомги /_pu/0/64436162.jpg](/_pu/0/64436162.jpg) З однієї червоної риби можна приготувати відразу кілька страв, наприклад, можна зробити смачні стейки сьомги, запечені в духовці або посолити сьомгу будинку . При цьому залишки у вигляді голови, хвоста і т.д. можна вдало «утилізувати», приготувавши наваристий суп. Апетитна вуха з сьомги вдало впишеться в сімейний обід, перетворивши звичайний прийом їжі в затишні посиденьки. Це нескладне перша страва має дивовижну ароматом і чудовим смаком. Давайте ж дізнаємося як приготувати юшку з червоної риби. |
![Юшка по-фінськи з вершками /_pu/0/44904211.jpg](/_pu/0/44904211.jpg) Юшка по-фінськи - спокусливе і дуже апетитне перша страва з червоної риби. Від звичайної юшки з сьомгою цей супчик відрізняється додаванням вершків, які надають бульйону приємний відтінок, а також дивовижний ніжний смак.
Замість рибних обрізків, з яких ми звикли варити просту юшку , в даному випадку застосовується саме філе сьомги, також деякі особливості є і в технології приготування. Отже, не виходячи з дому, готуємо справжню юшку по-фінськи з вершками і тішимо рідних ситним обідом. |
|