Неділя
21.07.2019
09:35
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з рибою та морепродуктами


Салат «Рукавичка Діда Мороза»

Пропонуємо рецепт простого і смачного блюда, оформленого в новорічній тематиці. Салат «Рукавичка Діда Мороза» неодмінно отримає заслужене захоплення гостей, адже крім оригінального декору він володіє і відмінним смаком. Тут чудово поєднуються крабові палички, яйця, слабосолона червона риба, тонкий прошарок сиру, живильний картопля і свіжий огірок, який відмінно освіжає це ситне блюдо.

А якщо у вас є бажання красиво оформити святковий стіл, рекомендуємо також розглянути рецепти салатів «Ялинкові кулі», «Різдвяний вінок», «Шишка».
 
Складові:
  • картопля - 2 шт .;
  • свіжий огірок (великий) - 1 шт .;
  • крабове м'ясо чи палички - 200 г;
  • сир - 100 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • слабосоленая червона риба (сьомга або форель) - приблизно 200 г;
  • майонез, сіль, перець - за смаком.


Салат «Рукавичка Діда Мороза» рецепт з фото

Як зробити салат «Рукавичка»

1. Беремо велику тарілку і для зручності малюємо майонезом контур рукавиці. Для цього соус наливаємо в звичайний поліетиленовий пакет і відрізаємо маленький кінчик. 
 

2. Очищаємо від шкірки варену картоплю, тремо на крупній тертці. В окремому посуді ретельно перемішуємо картопляну масу з майонезом, солимо, перчимо, а потім викладаємо на тарілку тонким шаром. За межі намальованого контуру не заступаємо. 
 

3. Свіжий огірок нарізаємо дрібними кубиками, розподіляємо по картопляної маси. Злегка поливаємо огіркову нарізку тонкими смужками майонезу. 
 

4. Крабові палички ріжемо дрібно і викладаємо суцільним шаром на огірки, за бажанням трохи посипаємо сіллю. Поливаємо майонезом. 
 

5. Сир натираємо дрібно. Частина сирної маси відкладаємо для оформлення салату, а решта розподіляємо тонким шаром. Поливаємо майонезом. 
 

6. Очищені відварені яйця тремо на дрібній тертці. В окремій ємності змішуємо з невеликою порцією майонезу і пучкою солі. Розподіляємо отриману масу поверх сиру. 
 

7. Всю поверхню салату, в тому числі і бічні сторони, покриваємо тонкими пластинами слабосоленої сьомги або форелі. Спочатку викладаємо довгі смужки риби, а потім заповнюємо проміжки маленькими шматочками. Нижню частину салату оформляємо сирної стружкою для імітації хутра.
 

8. Готову страву ставимо в холодильник на 3-4 години, накривши зверху фольгою або підходящої посудом, щоб сир не підсох. На тарілці може з'явитися трохи огіркового соку - це нормально. Просто промаківаем рідина паперовою серветкою. 
 

Намалювавши на рибному шарі візерунок майонезом, салат «Рукавичка Діда Мороза» подаємо до святкового столу! Смачного!



Категорія: Салати з рибою та морепродуктами | Додав: 11.04.2018
Переглядів: 93 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019