Середа
23.05.2018
21:30
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Піца

Піца Маргарита

Справжня італійська піца Маргарита включає в начинку всього три компонента - томатний соус, моцарелу і зелений базилік. Також обов'язковою складовою рецепта є тонке італійське тісто, товщина якого не повинна перевищувати 4 мм.

Свіжоспечена «Маргарита» виходить смачною і ситної, навіть без входять до складу начинки ковбасних / м'ясних виробів. Якщо ж ви наполягаєте на м'ясному варіанті піци, напевно вам до смаку припаде домашня піца з ковбасою.
 
Складові:

Для тесту:
  • сухі дріжджі - 1 ч. ложка;
  • вода - 130 мл;
  • борошно - приблизно 1,5 склянки;
  • дрібна сіль - 1/3 ч. ложки;
  • оливкова олія - ​​1 ст. ложка;
  • цукор - ½ ч. ложки.

Для начинки:
  • сир моцарелла - приблизно 150 г;
  • свіжі помідори - 3-4 шт .;
  • зелений базилік - кілька гілочок;
  • часник - 2-3 зубці;
  • оливкова олія - 1-2 ст. ложки;
  • сіль, перець - за смаком;
  • орегано (за бажанням) - пучку.


Італійська піца Маргарита рецепт з фото крок за кроком

Тісто для італійської піци рецепт

Для тіста дріжджі розчиняємо в теплій, попередньо прокип'яченої воді. Температура рідини повинна бути приблизно 36 градусів. Додаємо цукор і перемішуємо суміш. Ми залишаємо хвилин на 15. 
 

Через зазначений час додаємо в дріжджовий розчин сіль. Просіявши, вводимо приблизно половину порції борошна.
 

Вимішуємо до отримання однорідної консистенції, а потім вливаємо оливкову олію. Знову перемішуємо борошняну масу і поступово підсипає залишилася порцію просіяного борошна. Замішуємо м'яке, пластичне тісто. 
 

При необхідності збільшуємо дозування борошна - в результаті тісто не повинно прилипати до долонь. Злегка змащуємо майбутню основу нашої італійської піци оливковою олією, перекладаємо в чисту простору миску і прибираємо в тепло на 1 годину. 
 

Як приготувати італійську піцу Маргарита

Тим часом можна підготувати начинку - нам необхідно зробити томатний соус. Для цього свіжі помідори промиваємо, протираємо, а потім гострим ножем робимо неглибокі перехресні надрізи на шкірці. Обдаємо соковиті плоди окропом, а потім відразу ж поміщаємо «розпалені» овочі в ємність з крижаною водою. Далі знімаємо вже размягченную овочеву шкірку. 
 

М'якоть помідорів подрібнюємо в чаші блендера до кашоподібного стану. Отримане томатне пюре перекладаємо в сотейник з попередньо розігрітим оливковою олією. Тушкуємо на повільному вогні до загусання (близько 20-30 хвилин). Далі додаємо очищені і пропущені через прес часникові зубці, посипаємо суміш сіллю і меленим перцем за смаком. Все перемішуємо і Томім соус на повільному вогні ще пару хвилин, після чого прибираємо з плити і охолоджуємо. 
 

Тісто, що підійшло для тонкої італійської піци злегка вимішуємо, а потім розгортаємо в тонкий коло. Можна розділити тісто навпіл і приготувати 2 невеликі піци. 
 

Борошняну основу акуратно переносимо на деко, припорошений борошном. Потім змащуємо тісто подост томатним соусом. Зверху посипаємо орегано, а потім викладаємо чисті і сухі листочки базиліка. Відправляємо нашу заготовку в розпечену духову піч, випікаємо близько 10 хвилин. Температуру підтримуємо на позначці 200 градусів. 
 

Далі витягуємо практично готову піцу з духовки, посипаємо білосніжним сиром, нарізаним дрібними шматочками. Випікаємо ще пару хвилин. Як тільки моцарелла розплавиться, дістаємо «Маргариту» і трохи охолоджуємо. 
 

Подаємо барвисту, смачну піцу, прикрасивши свіжими листочками базиліку і розділивши на порційні сегменти. Тонка основа і насичена начинка з тягучим сиром - це чудово смачно! 
 

Справжня італійська піца Маргарита готова! Смачного!





Категорія: Піца | Додав: 23.04.2018
Переглядів: 27 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2018