Домашня кухня
Баклажани, запечені з помідорами і сиром |
Американський яблучний пиріг (класичний яблучний пай) |
Курячий суп з рисом і картоплею |
Статистика |
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0
|
|
Домашня піца з ковбасою і сиром
Домашня піца з ковбасою і сиром - відмінне рішення для дружніх вечірок або сімейних свят, адже процес приготування цілком простий, а підсумкове страва виходить смачним і ситним. Здавалося б, немає нічого простішого: розкачати круглий коржик і викласти начинку. Однак і тут є свої нюанси!
Найважливіше - правильно зробити основу, а саме тонке італійське тісто. Розглянемо докладно як приготувати домашню піцу і безпосередньо як замісити бездоганне тісто.
Складові:
- борошно - приблизно 1,5 склянки;
- дрібна сіль - 1/3 ч. ложки;
- цукор - 1/2 ч. ложки;
- оливкова олія - 1 ст. ложка;
- сухі дріжджі - 1 ч. ложка;
- вода - 130 мл.
Для начинки:
- ковбаса копчена - 50 г;
- болгарський перець (за бажанням) - 1/2 шт .;
- маслини - кілька штук;
- помідори черрі - 5 шт .;
- твердий сир - приблизно 50-80 г;
- томатна паста - приблизно 3 ст. ложки;
- мариновані опеньки (за бажанням) - кілька штук.
Піца домашня рецепт з ковбасою і сиром
Як зробити тісто для піци
Дріжджі поміщаємо в чашку з теплою водою. Туди ж всипаємо цукор. Важливо, щоб рідина була саме теплою, не гарячою і не холодною! Температура 35-36 градусів.
Через 5-10 хвилин додаємо до отриманої рідини сіль і склянку борошна. Заважаємо віночком.
Далі вливаємо олію, інтенсивно перемішуємо.
Підсипає борошно поступово, замішуємо м'яке, не прилипає до долонь тісто. Прибираємо на годину в тепло.
Збільшилася в розмірі тісто викладаємо на обсипані борошном поверхню. Спочатку розминаємо долонями, а потім розгортаємо качалкою.
Як зробити піцу в домашніх умовах з ковбасою і сиром
Далі нам знадобиться деко або кругла форма для піци. Злегка змащуємо ємність маслом, а потім розміщуємо тісто. Промащуємо основу томатною пастою, також можна використовувати різні види кетчупу з улюбленими спеціями або спеціальні соуси.
Обсипає тісто тертим сиром.
На сир поміщаємо гуртки ковбаси.
Маслини ріжемо кільцями. Оформляємо ними блюдо.
Останнім етапом обсипає основу грибами, скибочками перцю і часточками томатів. Ставимо нашу заготовку в духовку хвилин на 20-25 (температура - 190 градусів).
Гарячу піцу обережно перекладаємо на велику тарілку, обсипає зеленню. Смачна домашня піца з ковбасою готова!
Домашня піца з ковбасою і сиром ідеально гармонує з вином, чаєм або іншими напоями! За бажанням можна доповнити блюдо гострим маслом або спеціальним соусом. Смачного!
|
Категорія: Піца | Додав: 23.04.2018
|
Переглядів: 735
| Рейтинг: 0.0/0 |
|