Домашня кухня
Пишна класична шарлотка з яблуками |
Оякодон (курка по-японськи) |
Гречаники з фаршем |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
У розділі рецептів: 70 Показано рецептів: 61-70 |
Сторінки: « 1 2 3 4 |
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Салат з молодої свіжої капусти і огірків - соковитий, свіжий, елементарно простий і при цьому дивно смачний! Якщо подати цей легкий салатик, наприклад, до картоплі по-селянськи, ми отримаємо повноцінний вечерю «на швидку руку», коли при мінімумі продуктів і клопоту можна створити дивно апетитні і ситні блюда.
Доповнити овочевим салатом можна і м'ясо / птицю або ж їсти його окремо від інших продуктів (в якості легкого перекусу). Таким чином, готуємо сьогодні універсальний салат-мікс зі свіжих овочів і пікантною заправки. |
Салат із крабових паличок з кукурудзою - класика кулінарного жанру! На основі цього простого дуету існує безліч всіляких рецептів. Найчастіше головні компоненти доповнюються відвареним рисом, сиром, кальмарами, куркою, а іноді зустрічаються і більш оригінальні варіації, наприклад, з апельсинами.
Взявши за основу просте поєднання продуктів, можна вдосталь експериментувати, пробуючи різні інтерпретації класичного блюда. А ми сьогодні розглянемо найпоширенішу версію крабового салату. |
Знаменитий салат Капрезе з моцарелою, свіжими помідорами і зеленим базиліком вважається національним блюдом Італії, адже барвисте поєднання цих інгредієнтів повторює забарвлення італійського прапора. Приготувати цей простий салат, що складається всього з трьох компонентів, не важко, особливо якщо під рукою виявиться рецепт цього привабливого і апетитного страви.
До речі, тріо компонентів вдало гармонує не тільки в салаті. Застосувавши фантазію, можна інтерпретувати італійську закуску в запеченому вигляді - тому приклад смачний листковий пиріг «Капрезе». |
Салат Коул слоу - американське закусочноестраву з капусти разом з морквою або іншими овочами. Часто до капустяної стружці додають яблука, огірки, цибуля, зелень, селера, редис і т.д. Варіантів існує дуже багато, але основна увага в рецептах Коул слоу приділяється зовсім не овочевому набору, а складу оригінальної заправки, яка готується з додаванням оцту, гірчиці, цукру і відрізняє цей салат від безлічі інших схожих блюд.
При всій своїй простоті Коул слоу виходить смачним і насичує, відмінно підходить як для літнього, так і для зимового раціону. Соковита, хрустка капуста в рецепті не піддається тепловій обробці, тому зберігає природну свіжість, а разом з нею джерело вітамінів і мікроелементів. |
Знаменитий салат Нісуаз родом з Ніцци, складається зі свіжих овочів і солоної риби (в оригіналі анчоусів). Ця страва має збалансований смак і апетитний зовнішній вигляд, тому подавати його можна навіть на свято.
Поряд з Цезарем салат Нісуаз має безліч варіацій. До сих пір ведуться суперечки про первісному складі цієї страви. Найчастіше можна зустріти версії з картоплею, квасолею, рисом. Але все-таки більшою мірою прийнято вважати, що ці продукти в класичний рецепт не входили. Сьогодні ми приготуємо салат Нісуаз з тунцем, намагаючись наблизитися до «оригіналу». |
Салат Соняшник з чіпсами з'явився завдяки одній винахідливою господині з хорошим уявою. Поступово рецепт цього святкового блюда з оформленням у вигляді квітки розлетівся по Мережі і набув популярності.
Зараз простори «глобальної павутини» пропонують безліч варіацій цієї страви. Незмінними залишаються тільки чіпси, які символізують пелюстки, і маслини, що нагадують насіння соняшнику. Розглянемо і ми один з найбільш вдалих варіантів симпатичного салату. |
Раніше ми вже докладно розглядали як самостійно зробити класичний салат Цезар з куркою, а сьогодні віддамо перевагу іншій версії цього популярного страви.
Введемо додаткові інгредієнти - перепелині яйця і помідори черрі, замінимо м'ясо птиці морепродуктами і таким чином приготуємо сучасний салат Цезар з креветками. В іншому будемо дотримуватися стандартної рецептури - заправку зробимо ту ж саму, що і для класичного варіанту цього легендарного страви. |
Класичний салат Цезар з куркою, без перебільшень став культовим і підкорив світ, - гордість північноамериканської кухні. Рецептура розроблена з 20-х років минулого століття, але дивним чином не втратила актуальність і донині. Популярність страви активно підтримують різні заклади - від простих закусочних до ресторанів класу люкс, незмінно включаючи «Цезар» в обов'язкове меню. При цьому на тлі оригінальної рецептури з'являються і сучасні інтерпретації - з креветками , з сьомгою , авторськими варіаціями соусу і т.д.
Цього разу розглянемо класичний рецепт салату Цезар з куркою, крутонами, салатним листям і пармезаном. Постараємося максимально дотримуватися правил і наблизитися до першоджерела. Нескладне в приготуванні блюдо порадує простотою і одночасно дивним смаком, в повній мірі насичуючи і доставляючи смакове насолоду! |
Зараз існують різноманітні версії легендарного страви: класичний салат Цезар з куркою, сучасний і не менш популярний Цезар з креветками, також є і численні інтерпретації соусу.
Пропонуємо чергову варіацію, на цей раз з червоною рибою, в якості якої ідеально підійде сьомга солона в домашніх умовах. Смачний і ситний салат Цезар з сьомгою будемо подавати з традиційною для цієї страви заправкою, мініатюрними томатами черрі і перепелиними яйцями. |
Соковиті свіжі помідори, хрусткі огірки і солодкі болгарські перці доповнюємо ароматної петрушкою, оливками, простий масляної заправкою і солоним сиром - готуємо барвистий Шопський салат за класичним рецептом. Апетитний овочевий мікс запросто заміняє гарнір, вдало доповнює м'ясні / рибні вироби і навіть справляється з роллю повноцінного самостійного перекусу.
Це традиційне болгарське блюдо напевно припаде до смаку шанувальникам грецького салату, а також всім любителям легких закусок. Прості інгредієнти бездоганно гармонують один з одним і утворюють освіжаюче літній асорті. |
|