Домашня кухня
Курка в рукаві в духовці |
Курка в кисло-солодкому соусі (рецепт по-китайськи) |
Свинячі медальйони з гірчичним соусом |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Салат Коул слоу
Салат Коул слоу - американське закусочноестраву з капусти разом з морквою або іншими овочами. Часто до капустяної стружці додають яблука, огірки, цибуля, зелень, селера, редис і т.д. Варіантів існує дуже багато, але основна увага в рецептах Коул слоу приділяється зовсім не овочевому набору, а складу оригінальної заправки, яка готується з додаванням оцту, гірчиці, цукру і відрізняє цей салат від безлічі інших схожих блюд.
При всій своїй простоті Коул слоу виходить смачним і насичує, відмінно підходить як для літнього, так і для зимового раціону. Соковита, хрустка капуста в рецепті не піддається тепловій обробці, тому зберігає природну свіжість, а разом з нею джерело вітамінів і мікроелементів.
Складові:
- білокачанна капуста - 200 г;
- червонокачанна капуста - 200 г;
- морква - 120 г;
- сіль, перець - за смаком.
Для заправки:
- сметана - 50 г;
- майонез - 50 г;
- яблучний оцет 6% (можна замінити лимонним соком) - 1 ст. ложка;
- гірчиця - 1 ч. ложка;
- цукор - 1 ч. ложка без гірки.
Салат Коул слоу рецепт з фото
1. Білокачанну капусту шаткуємо тонкою соломкою.
2. Таким же чином подрібнюємо і краснокочанную різновид.
3. З'єднуємо обидва сорти капусти в просторій мисці, злегка посипаємо сіллю і переминався масу долонями, щоб тверді волокна стали трохи м'якше, а сам салат вийшов соковитіше.
4. Моркву натираємо крупно, додаємо до капустяному «асорті».
5. Готуємо заправку. З'єднуємо сметану, майонез, гірчицю, цукор і оцет. Ретельно розмішуємо (цукрові крупинки повинні повністю розчинитися). Заправка для салату Коул слоу виходить злегка солодкуватого, з пікантним присмаком гірчиці. Пропорції можна коригувати за смаком, а майонез при бажанні замінити натуральним йогуртом.
6. Ретельно перемішуємо мікс капусти і морквяної стружки, просочуючи все компоненти заправкою. Знімаємо пробу, при необхідності додаємо сіль / перець. Перед подачею бажано дозволити заправленому салату настоятися 2-3 години, тоді смак стане яскравішим і більш насиченим.
7. Подаємо салат Коул слоу самостійно або ж з м'ясними / рибними виробами.
Смачного!
|
Категорія: Овочеві салати | Додав: 11.04.2018
|
Переглядів: 572
| Рейтинг: 0.0/0 |
|