Неділя
21.07.2019
10:13
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Овочеві салати


Салат Коул слоу

Салат Коул слоу - американське закусочноестраву з капусти разом з морквою або іншими овочами. Часто до капустяної стружці додають яблука, огірки, цибуля, зелень, селера, редис і т.д. Варіантів існує дуже багато, але основна увага в рецептах Коул слоу приділяється зовсім не овочевому набору, а складу оригінальної заправки, яка готується з додаванням оцту, гірчиці, цукру і відрізняє цей салат від безлічі інших схожих блюд.

При всій своїй простоті Коул слоу виходить смачним і насичує, відмінно підходить як для літнього, так і для зимового раціону. Соковита, хрустка капуста в рецепті не піддається тепловій обробці, тому зберігає природну свіжість, а разом з нею джерело вітамінів і мікроелементів.
 
Складові:
  • білокачанна капуста - 200 г;
  • червонокачанна капуста - 200 г;
  • морква - 120 г;
  • сіль, перець - за смаком.

Для заправки:
  • сметана - 50 г;
  • майонез - 50 г;
  • яблучний оцет 6% (можна замінити лимонним соком) - 1 ст. ложка;
  • гірчиця - 1 ч. ложка;
  • цукор - 1 ч. ложка без гірки.


Салат Коул слоу рецепт з фото

1. Білокачанну капусту шаткуємо тонкою соломкою. 
 

2. Таким же чином подрібнюємо і краснокочанную різновид. 
 

3. З'єднуємо обидва сорти капусти в просторій мисці, злегка посипаємо сіллю і переминався масу долонями, щоб тверді волокна стали трохи м'якше, а сам салат вийшов соковитіше. 
 

4. Моркву натираємо крупно, додаємо до капустяному «асорті». 
 

5. Готуємо заправку. З'єднуємо сметану, майонез, гірчицю, цукор і оцет. Ретельно розмішуємо (цукрові крупинки повинні повністю розчинитися). Заправка для салату Коул слоу виходить злегка солодкуватого, з пікантним присмаком гірчиці. Пропорції можна коригувати за смаком, а майонез при бажанні замінити натуральним йогуртом.
 

6. Ретельно перемішуємо мікс капусти і морквяної стружки, просочуючи все компоненти заправкою. Знімаємо пробу, при необхідності додаємо сіль / перець. Перед подачею бажано дозволити заправленому салату настоятися 2-3 години, тоді смак стане яскравішим і більш насиченим. 
 

7. Подаємо салат Коул слоу самостійно або ж з м'ясними / рибними виробами. 
 

Смачного!



Категорія: Овочеві салати | Додав: 11.04.2018
Переглядів: 91 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019