Домашня кухня
Йогуртовий торт |
Пиріг «Жираф» |
Роли Філадельфія в домашніх умовах |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Салат «Тбілісі»
Салат «Тбілісі» з червоною квасолею і яловичиною - барвисте, швидко насичують і дуже апетитне блюдо! До складу закуски входять найпростіші інгредієнти, але підібрані вони настільки вдало, що в результаті виходить чудовий смакове поєднання!
Пропорції продуктів для салату ви завжди можете варіювати, дотримуючись власних уподобань, але ось що-небудь заміняти або виключати з рецепта вкрай не рекомендується, так як смак страви вийде вже зовсім не той!
Складові:
- яловичина - 250 г;
- червоний болгарський перець - 1 шт .;
- волоські горіхи - близько 50 г;
- часник - 1-2 зубці;
- червона консервована квасоля - 1 банка;
- свіжа кінза - невеликий пучок;
- перець чилі - ½ стручка або за смаком;
- червоний салатний цибуля - 1 шт .;
- рослинне масло (для заправки) - за смаком;
- винний оцет 6% (для заправки) - приблизно 1 ст. ложка;
- сіль, хмелі-сунелі - за смаком.
Салат «Тбілісі» рецепт з фото крок за кроком в домашніх умовах
Як зробити салат «Тбілісі» з червоною квасолею і яловичиною
1. Цибулину шаткуємо тонкими півкільцями, складаємо в глибоку миску.
2. Консервовану квасолю промиваємо холодною водою. Відкидаємо на друшляк, щоб злилася вся рідина, а потім додаємо до цибулі. За бажанням можна замінити консервовану квасолю свіжою, але її треба заздалегідь замочити у воді і відварити до готовності.
3. Вичистивши все насіння, нарізаємо болгарський перець тонкою соломкою, перекладаємо в миску. Для гостроти додаємо чилі, нашаткувати його максимально дрібними шматочками. Порцію пекучого перцю варіюємо, дотримуючись особистих смакових переваг (не забудьте ретельно помити руки і кухонне приладдя після роботи з чилі!).
4. Заздалегідь відварене і охолоджене м'ясо розбираємо на тонкі волокна або нарізаємо невеликими шматочками. Розміщуємо до інших складових страви.
5. Свіжу кінзу подрібнюємо ножем і додаємо в салат. На сухій сковороді злегка підсушують горіхи, щоб вони максимально розкрили свій смак. Остужаем, дрібно рубаємо ножем і додаємо до інших компонентів.
6. Часникові зубці нарізаємо дуже дрібно і теж додаємо в салатник. Кидаємо сіль і спеції за смаком. В даному випадку доречно буде додати трохи хмелі-сунелі - ця приправа ідеально впишеться у смакової «мікс» страви.
7. Заправляємо майже готовий салат «Тбілісі» рослинним маслом, змішаним з винним оцтом, дбайливо перемішуємо компоненти і знімаємо пробу. При необхідності подсаливаем або додаємо додаткову порцію гострого перцю.
8. Перед подачею на стіл обов'язково дозволяємо салатик настоятися як мінімум 30 хвилин, щоб всі інгредієнти просочилися оцтової заправкою і наситилися ароматом часнику.
Салат «Тбілісі» з червоною квасолею і яловичиною готовий! Смачного!
|
Категорія: Салати з м'ясом | Додав: 07.04.2018
|
Переглядів: 598
| Рейтинг: 0.0/0 |
|