Середа
19.06.2019
15:57
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Заправки до салатів
Соуси і маринади
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Соуси » Заправки до салатів


Соус для салату Цезар на варених жовтках

Соус для салату Цезар в домашніх умовах - рецепт на варених жовтках

Цей варіант соусу Цезар безперечно далекий від оригіналу, але головний плюс рецепта полягає в відсутності «заморських» важкодоступних продуктів. До того ж, за смаковими якостями заправка виходить вельми гідною і відмінно поєднується з усіма компонентами салату. Отже, розглянемо простий домашній варіант соусу Цезар на варених жовтках.
 
Інгредієнти у розрахунку на 3-4 порції:
  • яйця (тільки жовтки) - 2 шт .;
  • сік лимона - 3 ст. ложки;
  • часник - 1-2 зубці;
  • гірчиця - 1-2 ч. ложки;
  • оливкова олія - ​​50 мл;
  • будь-рафінована олія - ​​50 мл;
  • сіль за смаком.


Як зробити соус Цезар на жовтках

1. Яйця варимо до готовності, охолоджуємо і очищаємо (для рецепта потрібні тільки жовтки, білки залишаємо для інших салатів). Додаємо до желтковой масі гірчицю і вичавлений через прес часник. Розтираємо виделкою. 
 

2. Додаємо сік лимона і дрібку солі. Розмішуємо.
 

3. Поступово вливаємо суміш масел, активно розмішуючи або розтираючи масу занурювальним блендером. На даному етапі соус виходить не зовсім однорідним - це нормально. Дозволяємо йому настоятися 15-20 хвилин. 
 

4. Через деякий час, енергійно перемішуємо заправку ложкою до повної однорідності - повинен вийти соус по консистенції приблизно як сметана. 
 

5. Знімаємо пробу, при необхідності додавши сіль / гірчицю. 
 

Соус для салату Цезар в домашніх умовах готовий! Приступаємо до приготування основного блюда!



Категорія: Заправки до салатів | Додав: 11.04.2018
Переглядів: 112 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019