Неділя
21.07.2019
09:33
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Тарт з мигдальним кремом

Тарт - французький відкритий пиріг на основі з пісочного тіста. Існують різні варіації цієї випічки: пиріг може виступати як в якості десерту з солодким наповнювачем і шматочками фруктів, так і бути основною стравою з м'ясною, овочевою або, наприклад, рибною начинкою.

Сьогодні ми приготуємо тарт з мигдальним кремом і ягодами, який для контрасту доповнимо шматочками ківі. Ви можете наслідувати наш приклад або ж використовувати в якості прикраси будь-які інші добавки. Чим яскравіше вийде готовий пиріг, тим смачніше буде виглядати на тарілці!
 
Складові: 

Для тесту:
  • вершкове масло - 120 г;
  • яйце - 1 шт .;
  • вода - 1 ст. ложка;
  • борошно - приблизно 250 г;
  • цукрова пудра - 80 г.

Для мигдального крему:
  • цукор - 120 г;
  • мигдаль - 150 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • вершкове масло - 120 г;
  • борошно - 1 чайна ложка з гіркою;
  • темний ром або будь-лікер - 2 ст. ложки.

Для оформлення:
  • будь-які ягоди - 300-400 г (або фрукти);
  • желе для торта - 1 пакетик.


Тарт з мигдальним кремом і ягодами рецепт

Як зробити тісто для тарта

1. Щоб основа тарта вийшла найбільш ніжною, замість звичного цукру будемо використовувати цукрову пудру. Отже, перш за все масло дістаємо з холодильника і дозволяємо йому розм'якнути. Підталий масляний брусок змішуємо з пудрою і збиваємо до пишності і однорідної консистенції. 
 

2. Слідом вбиваємо яйце і додаємо повну столову ложку холодної води, розмішуємо. 
 

3. Поступово водимо борошно, замішуємо м'яке пісочне тісто. 
 

4. Рівномірно розподіляємо основу тарта долоньками по формі діаметром 26-28 см, формуємо бортики висотою приблизно в 2 см. Прибираємо заготовку хвилин на 30-40 в холодильник.
 

Як приготувати мигдальний крем для тарта

5. Поки охолоджується основа майбутнього тарта, готуємо мигдальний крем. Відразу все горіхи заливаємо окропом і залишаємо в такому вигляді хвилин на 5-10. 
 

6. Распаренную шкірку знімаємо. Якщо мигдаль буде погано піддаватися чищенню, заливаємо окропом ще раз. Звільнивши від шкірки, викладаємо горіхи на суху сковороду і, помішуючи, обсмажуємо близько 5-7 хвилин. Остужаем. 
 

7. Розм'яклої масло збиваємо з цукром. 
 

8. По одному вводимо яйця, кожен раз розмішуючи масляну масу. 
 

9. Всипаємо просіяне борошно, знову перемішуємо. 
 

10. Остиглий мигдаль перемелює в блендері до дрібної крихти і додаємо в крем. Подрібнювати горіхи бажано невеликими порціями і не дуже довго, щоб вони не замаслилися. Слідом за мигдальної крихтою вливаємо порцію рому / лікеру, перемішуємо. 
 

Як приготувати тарт з мигдальним кремом і ягодами

11. Охолоджену основу тарта проколюємо в декількох місцях виделкою, а потім застилає пергаментним папером. Всипаємо квасоля або інший вантаж (це необхідно для фіксації форми основи, щоб бортики пиріг не сповзли під час випічки). У такому вигляді відправляємо тісто в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин. 
 

12. Потім прибираємо квасоля, яка вже виконала свою функцію, знімаємо пергамент. Наповнюємо основу мигдальним кремом, відправляємо тарт в духовку.
 

13. Випікаємо французький пиріг близько 30-40 хвилин при 180 градусах (до зарум'янювання начинки). Готовий тарт з мигдальним кремом повністю охолоджуємо, а потім витягуємо з форми. 
 

14. Поверхня випічки покриваємо будь-якими ягодами і / або шматочками фруктів. Желе для торта готуємо за інструкцією, а потім наносимо за допомогою силіконової пензлика на ягідно-фруктову суміш. 
 

15. Прибираємо пиріг в холодильник до застигання желейного шару. 
 

16. Нарізаємо тарт з мигдальним кремом і ягодами порційно і подаємо барвисту випічку до чаю / кави. 
 

Смачного!



Категорія: Пироги | Додав: 12.04.2018
Переглядів: 97 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2019