Середа
24.04.2024
06:00
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Салати з м'ясом
Салати з куркою
Салати з рибою та морепродуктами
Овочеві салати
Пошук рецепта
/_pu/3/71520484.jpg
Пиріг з м'ясом
/_pu/1/07715409.jpg
Ролл Дракон з вугром
/_pu/1/12269447.jpg
Дорадо в духовці у фользі
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Салати » Салати з м'ясом


Салат з язиком і свіжим огірком

Пропонуємо поповнити колекцію ваших улюблених рецептів ще одним дивно простим і смачним блюдом! Цей салат з мовою і свіжим огірком готується зовсім нескладно, а виходить настільки апетитним, що і на святкове застілля його подати не соромно!

Основна частина часу тут йде на приготування мови, тому, якщо відварити його заздалегідь, на формування страви підуть лічені хвилини. До речі, з цим універсальним продуктом можна приготувати ще одне цікаве блюдо - заливне з язика.
 
Складові:
  • свіжі огірки - 2 шт .;
  • яловичий язик - близько 300 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • зелена цибуля - невеликий пучок;
  • зелень петрушки або кропу - 4-5 гілочок;
  • сіль, мелений перець - за бажанням і за смаком;
  • майонез (або натуральний несолодкий йогурт) - за смаком.


Салат з мови яловичого зі свіжим огірком рецепт

1. Насамперед відварюємо основний компонент салату - яловичий язик. Уважно слідуємо інструкції, описаної тут. Свіжозварений язик не забуваємо очистити від шкіри, опустивши його в ємність з холодною водою. 
 

2. Після підготовчої роботи приступаємо до приготування салату. Повністю остудивши, нарізаємо мову соломкою або невеликими кубиками. 
 

3. Аналогічним чином шаткуємо огірки.
 

4. Заздалегідь відварюємо круто яйця. Дозволяємо їм повністю охолонути, після чого нарізаємо дрібними кубиками.
 

5. Чисту і суху зелень дрібно рубаємо ножем. 
 

6. З'єднуємо всі складові страви в одному салатник. Солити і заправляти салат майонезом краще перед самою подачею на стіл, щоб свіжі огірки не встигли пустити сік завчасно. До речі, в якості більш корисною і низькокалорійної заправки тут підійде натуральний несолодкий йогурт. А для більш пікантного смаку можна застосувати суміш сметани і гірчиці. Завдяки вдалому поєднанню продуктів, цей салатик виходить смачним і цікавим з будь заправкою! 
 

7. Оформляємо салат з яловичим язиком і свіжим огірком зеленню і, наприклад, яскравими ягодами журавлини. Тепер наше закусочноестраву готово! 
 

Смачного!



Категорія: Салати з м'ясом | Додав: 07.04.2018
Переглядів: 3412 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024