Субота
27.04.2024
06:40
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/2/21936272.jpg
Пиріг-перевертиш з апельсинами
/_pu/4/00188981.jpg
Еклери із заварним кремом
/_pu/0/60013656.jpg
Солянка збірна з ковбасою
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Пиріг з консервованими персиками і сметаною заливкою

Пиріг з консервованими персиками з розряду смачною, простий і ситної випічки. Переважає тут заливна начинка з освіжаючими і соковитими фруктами, а тендітна пісочна основа лише доповнює і підтримує ніжну текстуру.

Розглянемо два рецепта пирога з консервованими персиками: зі сметаною заливкою і сирним наповнювачем. В обох випадках випічка виходить ніжною і дуже смачною! Спробуйте два варіанти, щоб визначитися з вибором.

Пиріг з персиками консервованими рецепт зі сметаною

В даному випадку зробимо пиріг з ніжною сметанною заливкою, що нагадує суфле. Шматочок такої симпатичної випічки - відмінний варіант для полудня, який припаде до душі примхливим малятам, так і дорослих не залишить байдужими. Крім персиків солодка начинка «дружить» з абрикосами, нектаринами або, наприклад, сливами. Таким чином, версій цього пирога можна придумати безліч.
 
Складові:

Тісто:
  • борошно - 220-250 г;
  • вершкове масло - 120 г;
  • сметана - 3 ст. ложки;
  • цукор - 100 г;
  • яєчні жовтки - 3 шт .;
  • розпушувач тесту - 1,5 ч. ложки.

Начинка:
  • консервовані персики - 5 половинок;
  • сметана - 300 г;
  • яйця - 3 шт .;
  • цукор - 130 г.


Як зробити пиріг з консервованими персиками і сметаною заливкою

1. Почнемо з тіста. Масло, натерши на крупній тертці, змішуємо з цукром і яєчними жовтками. Енергійно розтираємо виделкою. 
 

2. Додаємо 3 ложки сметани, а потім вводимо борошно, змішане з розпушувачем. Доводимо суміш до однорідного стану. 
 

3. Руками розподіляємо отримане м'яке тісто всередині вогнетривкої ємності діаметром 20-22 см, змащену шматочком масла або застеленій пергаментом. По колу формуємо борт. В утворену «кошик» занурюємо персики спинками вгору. 
 

4. Залишилося залити майбутній пиріг з консервованими персиками наповнювачем. Для цього в окремому посуді з'єднуємо сметану, сирі яйця і цукровий пісок. Ретельно вимішуємо інгредієнти, а потім збиваємо міксером. 
 

5. Заливаємо пісочну основу з персиками рідкуватої сметанною сумішшю. Випікаємо близько 30-40 хвилин (оптимальна температура - 180 градусів). Про готовність кулінарного виробу можна судити по зарум'яниться начинці.
 

6. Діставши пиріг з духовий печі, спочатку охолоджуємо і тільки потім витягуємо з форми. Чи не дивуйтеся, якщо начинка свіжоспеченої гарячої випічки буде злегка тремтіти: коли пиріг з консервованими персиками повністю охолоне, ніжна зметана текстура стане густою і нерухомою. Уже остигнула випічку нарізаємо порційними шматочками, організовуючи солодкий перекус. 
 

Яскраві персики на тлі білосніжного сметанним кремом і нейтральної пісочної основи виглядають дуже ефектно, викликаючи апетит і бажання швидше випробувати симпатичний пиріг!



Категорія: Пироги | Додав: 12.04.2018
Переглядів: 927 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024