Домашня кухня
Кулеб'яка з м'ясом |
Лимонний кекс на кефірі з маком |
Роли Каліфорнія в домашніх умовах |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Пиріг з кабачками і ковбасою
Любителям несолодкої випічки з великою кількістю начинки і мінімальною участю тесту пропонуємо спекти відкритий пиріг з кабачків з ковбасою і сирно-сметанною заливкою. Це ситне борошняний виріб прикрасить обідній стіл, внесе різноманітність в сімейний раціон, а також без проблем перенесе поїздку на пікнік і послужить прекрасним перекусом на свіжому повітрі.
Молоді кабачки з тонкою шкіркою і соковитою текстурою - відмінна добавка до начинки. Овочі розм'якшуються, виходять дуже ніжними, але в той же час зберігають свій смак, прекрасно поєднуючись з пісочним тістом і іншими складовими рецепту.
Складові:
- молодий кабачок - 1 шт. (300-350 г);
- копчена ковбаса - 100 г.
Для тесту:
- вершкове масло - 100 г;
- яйце - 1 шт .;
- сіль - 1/4 ч. ложки;
- борошно - 180-200 г;
- мелена паприка - 1 ч. ложка.
Для заливки:
- сметана - 150 г;
- сир - 100 г;
- яйця - 2 шт .;
- куркума - ½ ч. ложки;
- сіль, перець, ароматні трави - за смаком.
Пиріг з кабачків в духовці рецепт з фото крок за кроком
Як приготувати кабачковий пиріг з ковбасою
1. У робочій мисці з'єднуємо компоненти для тіста. Першими змішуємо підтале при кімнатній температурі масло, сіль і яйце. Енергійно розтираємо.
2. Далі підсипає борошно, для аромату і посилення овочевого смаку додаємо солодку паприку (плутаємо з гострим перцем!).
3. Замішуємо м'яке, пластичне, не липким тісто з помаранчевим відтінком.
4. Форму для випічки (в даному випадку діаметром 22 см) застилає пергаментним папером. Слідом викладаємо тісто, розтягуємо по дну, формуючи борт заввишки близько 3 см. У кількох місцях проколює виделкою, а потім прибираємо в холодильник на півгодини.
Начинка для пирога з кабачками і ковбасою рецепт
5. Вимивши і витерши насухо, нарізаємо кабачок довгими напівпрозорими стрічками за допомогою Овочечистка. Нестрашно якщо смужки вийдуть різної довжини або різної ширини - в даному випадку це не має істотного значення.
6. Ковбасу нарізаємо дрібними шматочками.
7. Для заливки з'єднуємо сметану, яйця, куркуму і натертий дрібно сир. Кидаємо по дрібці солі і перцю.
8. Злегка збиваємо суміш ручним віночком. За бажанням додаємо трохи ароматних трав.
9. Дістаємо форму з охолодженої борошняної масою. Підсушуємо заготовку в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-12 хвилин.
10. Потім заповнюємо пісочну основу кабачками (кілька стрічок відкладаємо для верхнього шару). Злегка посипаємо сіллю / перцем.
11. Далі розподіляємо нарізку ковбаси, залишивши приблизно четверту частину.
12. Рівномірно заливаємо начинку сирно-сметанною сумішшю. Зверху викладаємо залишки кабачків і ковбаси.
13. Відправляємо форму назад в духовку, випікаємо пиріг близько 30 хвилин. Час приготування може бути різна, - залежить від особливостей конкретної духовки і соковитості кабачків. У будь-якому випадку необхідно дочекатися повного загустіння заливки і легкого зарум'янювання верху пирога.
14. Злегка або повністю остудивши, подаємо пиріг з кабачків до будь-яких супів, бульйонів або їмо як самостійну страву, запиваючи чаєм.
Смачного!
|
Категорія: Пироги | Додав: 14.04.2018
|
Переглядів: 848
| Рейтинг: 0.0/0 |
|