П`ятниця
19.04.2024
03:25
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/3/35428298.jpg
Пісний шоколадний торт
/_pu/0/77863933.jpg
Тушкована яловичина з чорносливом
/_pu/1/03447321.jpg
Курячі нагетси в кокосовій стружці
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пироги


Пиріг з кабачками і ковбасою

Любителям несолодкої випічки з великою кількістю начинки і мінімальною участю тесту пропонуємо спекти відкритий пиріг з кабачків з ковбасою і сирно-сметанною заливкою. Це ситне борошняний виріб прикрасить обідній стіл, внесе різноманітність в сімейний раціон, а також без проблем перенесе поїздку на пікнік і послужить прекрасним перекусом на свіжому повітрі.

Молоді кабачки з тонкою шкіркою і соковитою текстурою - відмінна добавка до начинки. Овочі розм'якшуються, виходять дуже ніжними, але в той же час зберігають свій смак, прекрасно поєднуючись з пісочним тістом і іншими складовими рецепту.
 
Складові:
  • молодий кабачок - 1 шт. (300-350 г);
  • копчена ковбаса - 100 г.

Для тесту:
  • вершкове масло - 100 г;
  • яйце - 1 шт .;
  • сіль - 1/4 ч. ложки;
  • борошно - 180-200 г;
  • мелена паприка - 1 ч. ложка.

Для заливки:
  • сметана - 150 г;
  • сир - 100 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • куркума - ½ ч. ложки;
  • сіль, перець, ароматні трави - за смаком.


Пиріг з кабачків в духовці рецепт з фото крок за кроком

Як приготувати кабачковий пиріг з ковбасою

1. У робочій мисці з'єднуємо компоненти для тіста. Першими змішуємо підтале при кімнатній температурі масло, сіль і яйце. Енергійно розтираємо. 
 

2. Далі підсипає борошно, для аромату і посилення овочевого смаку додаємо солодку паприку (плутаємо з гострим перцем!).
 

3. Замішуємо м'яке, пластичне, не липким тісто з помаранчевим відтінком. 
 

4. Форму для випічки (в даному випадку діаметром 22 см) застилає пергаментним папером. Слідом викладаємо тісто, розтягуємо по дну, формуючи борт заввишки близько 3 см. У кількох місцях проколює виделкою, а потім прибираємо в холодильник на півгодини. 
 

Начинка для пирога з кабачками і ковбасою рецепт

5. Вимивши і витерши насухо, нарізаємо кабачок довгими напівпрозорими стрічками за допомогою Овочечистка. Нестрашно якщо смужки вийдуть різної довжини або різної ширини - в даному випадку це не має істотного значення. 
 

6. Ковбасу нарізаємо дрібними шматочками. 
 

7. Для заливки з'єднуємо сметану, яйця, куркуму і натертий дрібно сир. Кидаємо по дрібці солі і перцю.
 

8. Злегка збиваємо суміш ручним віночком. За бажанням додаємо трохи ароматних трав.
 

9. Дістаємо форму з охолодженої борошняної масою. Підсушуємо заготовку в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-12 хвилин.
 

10. Потім заповнюємо пісочну основу кабачками (кілька стрічок відкладаємо для верхнього шару). Злегка посипаємо сіллю / перцем. 
 

11. Далі розподіляємо нарізку ковбаси, залишивши приблизно четверту частину. 
 

12. Рівномірно заливаємо начинку сирно-сметанною сумішшю. Зверху викладаємо залишки кабачків і ковбаси. 
 

13. Відправляємо форму назад в духовку, випікаємо пиріг близько 30 хвилин. Час приготування може бути різна, - залежить від особливостей конкретної духовки і соковитості кабачків. У будь-якому випадку необхідно дочекатися повного загустіння заливки і легкого зарум'янювання верху пирога. 
 

14. Злегка або повністю остудивши, подаємо пиріг з кабачків до будь-яких супів, бульйонів або їмо як самостійну страву, запиваючи чаєм.
 

Смачного!



Категорія: Пироги | Додав: 14.04.2018
Переглядів: 736 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024