П`ятниця
19.04.2024
10:17
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна сторінка | Зворотній зв'язок | Все про шиття | Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Пироги
Торти
Тістечка
Кекси і маффіни
Піца
Пиріжки і булочки
Печиво
Млинці та оладки
Пошук рецепта
/_pu/1/57059016.jpg
Фрікасе з курки з грибами
/_pu/0/12159849.jpg
Фетучіні з грибами і шинкою
/_pu/1/18714352.jpg
Фарширований картопля в духовці
Вхід на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Рецепти » Випічка » Пиріжки і булочки


Булочки Сіннабон

Сіннабон - поширена мережа кафе-пекарень, що славиться своїми оригінальними булочками з корицею. Ці смачні борошняні вироби вже давно завоювали всесвітню популярність, тому, як тільки став доступний рецепт знаменитої випічки, він моментально розлетівся по мережі.

Зараз вже не є секретом як приготувати булочки Сіннабон з корицею аналогічні тим, що полюбилися нам з першої спроби. Якщо вам ще жодного разу не вдалося покуштувати «сіннабони», не сумнівайтеся - ця солодка випічка підкорить вас в одну мить!
 
Складові:
  • молоко - 1 стакан;
  • вершкове масло - 200 г;
  • яйця - 2 шт .;
  • сіль - 1 ч. ложка;
  • борошно - приблизно 4 склянки (скільки візьме тісто);
  • сухі дріжджі - 1 ст. ложка;
  • цукровий пісок - 1/2 склянки;
  • ванільний цукор - 1 ч. ложка;
  • коричневий цукор - 1 склянка;
  • мелена кориця - 5 ст. ложок;
  • вершковий (сирний) сир - 150 г;
  • цукрова пудра - 1 стакан (або за смаком).


Сіннабон рецепт булочок з фото

Як зробити тісто для булочок сіннабон

Насамперед приготуємо тісто для булочок з корицею. Для цього злегка підігріваємо молоко, а потім всипаємо в нього дріжджі. Рідина повинна бути теплою, але не гарячою! Ми залишаємо хвилин на 5. 
 

В окремому посуді збиваємо міксером або віночком яйця до утворення білої піни. Переливаємо яєчну суміш в молоко. 
 

Туди ж висипаємо цукровий пісок (білого кольору), додаємо 50 г м'якого вершкового масла (саме м'якого, а не розтопленого до рідкого стану). До речі, всю порцію масла краще вийняти з холодильника заздалегідь, так як і для глазурі, і для тесту воно повинно бути досить м'яким. 
 

Підсипає сіль, а потім поступово вводимо борошно. 
 

Замішуємо тісто пластичне для булочок Сіннабон до тих пір, поки воно не перестане прилипати до долонь. При необхідності збільште порцію борошна, тільки не переборщіть, інакше готові вироби вийдуть жорсткими. Накриваємо дріжджове тісто рушником або ковдрою, прибираємо на годину в тепло. 
 

Як зробити булочки Сіннабон

Збільшилася тісто викладаємо на присипану борошном поверхню столу. Розкачуємо «полотно» прямокутної форми товщиною 5 мм. 
 

Змащуємо все тісто шматочком м'якого масла (приблизно 50 г), а потім щедро обсипає сумішшю пряної кориці і темного цукру.
 

Взявши солодке тісто за один край, починаємо акуратно згортати рулет начинкою всередину. 
 

В результаті має вийти одноманітний і щільний рулет з прошарками у вигляді темного цукру і кориці. 
 

Гострим ножем розрізаємо тісто на заготовки товщиною близько 2 см. Простору форму для випічки застилає пергаментом, або змащуємо вершковим маслом, а потім викладаємо наші вироби, намагаючись дотримуватися дистанції між майбутніми булочками, так як при випічці вони збільшаться в діаметрі. Накривши заготовку рушником, залишаємо хвилин на 10 для вистоювання. В цей час включаємо духову піч. Відправляємо в розігріту духовку вже «відпочилі» булочки. Випікаються вироби близько 20-30 хвилин при температурі 180 градусів: готовність легко визначити по зарум'яниться тесту.
 

Поки випікаються булочки Сіннабон, приготуємо солодку вершково-сирну глазур. Для цього збиваємо міксером або віночком масло, що залишилося, цукрову пудру, ванільний цукор і сирний сир до однорідності. Ласуни можуть зробити глазур послаще, збільшивши порцію пудри. 
 

Діставши з духовки, негайно змащуємо сирною глазур'ю поки ще гарячі булочки з корицею. Злегка остудити, подаємо рясно вкриті кремом-глазур'ю борошняні вироби до чаю!
 

Знаючи секрет того, як приготувати булочки Сіннабон з корицею, які вже майже два десятиліття тримаються на піку популярності у великій мережі пекарень, ви обов'язково скорите кулінарною майстерністю всіх домочадців і гостей, раптово заглянули на чашечку чаю! Приємного солодкого чаювання!



Категорія: Пиріжки і булочки | Додав: 23.04.2018
Переглядів: 2295 | Рейтинг: 0.0/0


Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024